Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές του Σκαραμαγκά “διαγράφουν” Σαμαρά μετά την συγκάλυψη του σκανδάλου με τα υποβρύχια

Οι “γαλάζιοι” συνδικαλιστές του Σκαραμαγκά “διαγράφουν” Σαμαρά μετά την συγκάλυψη του σκανδάλου με τα υποβρύχια

Έχει γίνει πλέον αντιληπτό ακόμα και στον πιο αδαή ότι η ΝΔ έχει καταστεί ουρά της εγκληματικής οργάνωσης ΠΑΣΟΚ. Στην προσπάθεια τους να διατηρηθούν στην εξουσία τα ανδρείκελα της Μέρκελ, συστηματικά καλύπτουν τα σκάνδαλα και τις πομπές του ΠΑΣΟΚ. Αυτό, βέβαια, έχει αντίκτυπο στην «βάση» της ΝΔ, αφού ο κόσμος τους έχει σιχαθεί και μετακινείται μαζικά προς την Χρυσή Αυγή, γεγονός που αποτυπώνεται εντόνως ακόμα και στις χαλκευμένες δημοσκοπήσεις των εφημερίδων.

Η συγκάλυψη του σκανδάλου με τα υποβρύχια δεν θα μπορούσε να είναι χωρίς συνέπειες για την συγκυβέρνηση του μνημονίου. Έτσι οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ του Σκαραμαγκά εξέδωσαν μία ανακοίνωση, η οποία τα λέει έξω από τα δόντια σχετικά με το εν λόγω σκάνδαλο. Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

“Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση και σύσσωμες οι κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έκριναν ότι δεν υπάρχει ο παραμικρός λόγος διερεύνησης του σκανδάλου των Υ/Β και των ΕΝΑΕ. Μετά λύπης μας διαπιστώσαμε ότι εργαζόμενοι και ΥΒ, έγιναν θυσία στο βωμό μικροκομματικών τακτικών.

Οι βουλευτές της συγκυβέρνησης έκαναν τα πάντα για να εξασφαλίσουν λίγο ακόμα πολιτικό χρόνο και έκριναν ότι δεν ευθύνεται κανείς:

Οι βουλευτές και οι Υπουργοί της Ν.Δ, που μέχρι πριν από λίγους μήνες υποστήριζαν ότι υπάρχει σκάνδαλο και πρέπει να διερευνηθεί, αυτό-εξευτελίστηκαν και πρόσφεραν απόλυτη στήριξη στον άνθρωπο που έβαλε την ταφόπλακα στο Ναυπηγείο, στον σημερινό αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Βενιζέλο.

Ο Πρωθυπουργός δεν εμφανίστηκε καθόλου στην συζήτηση στη Βουλή, παρά μόνο προσήλθε στην ψηφοφορία για να στηρίξει τον συνεταίρο του κ. Βενιζέλο. Επιβεβαίωσε έτσι με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο ότι αυτός και η Κυβέρνηση του πορεύονται με βασική πολιτική τους, την συγκάλυψη σκανδάλων και την εμμονή στο λάθος, προκειμένου να διατηρηθούν λίγους ακόμα μήνες στην εξουσία.

 Κ. Σαμαρά και κ. Βενιζέλε, οι εργαζόμενοι των ΕΝΑΕ, έχουν πλέον αντιληφθεί πλήρως ότι ανάπτυξη και προκοπή με αυτή την Κυβέρνηση δεν πρόκειται να υπάρξει και πολύ σύντομα θα σας δείξουν την ευγνωμοσύνη τους έμπρακτα.

Το Δ.Σ της ΔΑΚΕ ΝΑΥΠΗΓΕΙΩΝ ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑ”

Αυτή η ανακοίνωση είναι ενδεικτική ότι η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ μετράει πλέον ημέρες. Καθημερινώς όλο και περισσότεροι ψηφοφόροι των δύο κομμάτων αντιλαμβάνονται το μέγεθος της απάτης και τους γυρίζουν οριστικά την πλάτη. Στις εκλογές αναμένεται να μην βρουν ούτε την ψήφο τους, εκτός και αν δεν έχουν στα σχέδια τους την διενέργεια εκλογών και σχεδιάζουν να κατεβάσουν τα τανκς στους δρόμους, για να κάνουν και επισήμως δικτατορία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-galazioi-sundikalistes-tou-skaramagka-diagrafoun-samara-meta-thn-sugkalu#ixzz2o2gK7gAX

Exit mobile version