Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ψευδεπίγραφη «κόντρα» ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για τον τρομοκράτη Σάββα Ξηρό

Ψευδεπίγραφη «κόντρα» ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ για τον τρομοκράτη Σάββα Ξηρό

Τις προηγούμενες ημέρες ο ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε μία εκστρατεία για την αποφυλάκιση αρχικώς του Σ. Ξηρού και ακολούθως των υπολοίπων τρομοκρατών της 17Ν. Όλα ξεκίνησαν με μία ανακοίνωση «φίλων και συντρόφων του Ξηρού», η οποία δημοσιεύτηκε στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ, «Αυγή», για να ακολουθήσει μία επίσημη ανακοίνωση από το τμήμα Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΝΔ αμέσως μετά έσπευσε να βγάλει «οργισμένες» ανακοινώσεις για λατρεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την τρομοκρατία και άλλα πολλά, τα οποία είναι γνωστά και παραδεκτά στην Ελληνική Κοινωνία. Δεν μας είπε, δηλαδή, η ΝΔ και τίποτε το νέο, αφού όλοι ξέρουν ότι διαχρονικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προκαλεί την κοινή γνώμη όποτε έρχεται προς συζήτηση το θέμα της αριστερής τρομοκρατίας.

Τι μας θυμίζει, όμως, όλος ο καβγάς; Τίποτε περισσότερο από τα καβγαδάκια των ερωτευμένων πριν τον οριστικό γάμο. Έναν γάμο που, άλλωστε ήδη αναγγελθεί τόσο από τον Τατσόπουλο και διάφορα παπαγαλάκια της ΝΔ, αλλά έχει ευλογηθεί και από τους «κουμπάρους» του ΔΟΛ, με άρθρο του ίδιου του Ψυχάρη.

Όλο το σκηνικό ξαναλέμε, στήθηκε γύρω από την αποφυλάκιση του Ξηρού. Η ΝΔ αντέδρασε, αλλά αμέσως μετά την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, αποφασίστηκε η «αναστολή ποινής» για ένα μήνα για τον τρομοκράτη. Δηλαδή από την μία έγινε η μομφή έναντι του ΣΥΡΙΖΑ και αμέσως μετά έγινε δεκτό το αίτημα του. Κοινώς ο όλος «καυγάς» έγινε αυστηρά και μόνο για να έχουν κάτι να παίζουν τα κανάλια και να πολώνεται το κλίμα προς χάρη του δικομματισμού.

Όμως το ζήτημα ενδεχομένως να έχει και άλλη μία διάσταση. Θυμίζουμε ότι τον Σεπτέμβριο ο αδερφός του εν λόγω τρομοκράτη, επίσης καταδικασμένος ως μέλος της 17Ν, είχε βγάλει ανακοίνωση για την Χρυσή Αυγή κάνοντας λόγο για «μάχη στο δρόμο έναντι του φασισμού». Καλούσε δηλαδή σε τρομοκρατικό χτύπημα εναντίον της Χρυσής Αυγής, το οποίο εν τέλει έγινε ένα μήνα μετά.

Πέραν της «περίεργης συμπτώσεως» μεταξύ των απόψεων ενός τρομοκράτη με την κυβέρνηση, υπάρχει και το ζήτημα ότι οι απόψεις αυτού του τρομοκράτη γίνανε πραγματικότητα ένα μήνα μετά με την δολοφονία των αδερφών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/pseudepigrafh-kontra-nd-suriza-gia-ton-tromokrath-sabba-jhro#ixzz2o2jTmQfV

Exit mobile version