Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Έχουμε όλο το φάσμα της διαπλοκής απέναντι μας. Από διεφθαρμένα μέλη παραδικαστικών κυκλωμάτων που θα αποκαλυφθούν στο μέλλον, επίορκους αστυνομικούς, μέχρι καναλάρχες, πολιτικούς και διεθνή αφεντικά. Αντικειμενικά όλοι αυτοί έχουν πολλούς λόγους για να μισούν την Χρυσή Αυγή, αφού άμα έρθουμε στα πράγματα αυτομάτως θα κοπεί η μίζα και η ρεμούλα, η απατεωνιά, η κλεψιά και οι εγκληματικές οργανώσεις, στις οποίες συμμετέχουν και διευθύνουν. Όμως επειδή ο κάθε Λαός έχει την κυβέρνηση που του αρμόζει, ο Ελληνικός Λαός πλέον έχει δείξει και την θέληση του και την αξία του και απαιτεί κυβέρνηση Χρυσής Αυγής. Οπότε ας ετοιμάζονται για την τελευταία πράξη του «δράματος» που θα ξεκινήσει με την πανηγυρική τους ήττα.

Κ.Α.

Παραδοχή νεοδημοκρατών: Δεν υπάρχουν στοιχεία – Καθαρά πολιτική η δίωξη της Χρυσής Αυγής

Μπράβο παιδιά, αυτοί φροντίζουν ώστε να κόψουν την χρηματοδότηση μας και εμείς συνεχίζουμε ακόμα πιο δυναμικά τις διανομές τροφίμων. Απέναντι στο μίσος τους, εμείς αντιτάσσουμε την αγάπη μας για τον Ελληνικό Λαό. Και στο τέλος θα νικήσουμε ό,τι και αν σκεφτούν, ό,τι και αν μηχανευτούν. Παρεμπιπτόντως γελάει ο κόσμος με την επίκληση του άρθρου του Συντάγματος περί καταστάσεως πολιορκίας… Σιγά μην κηρύξουν την χώρα και σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Αλήθεια, τόσο απελπισμένοι είναι; Προφανώς και ναι…

Λ.Ε.

Κατάμεστα τα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Μάνδρα Αττικής – ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Είμαι νομικός και οφείλω να ομολογήσω ότι διαβάζοντας την ανάλυση σας για τα μελλοντικά σχέδια της κυβέρνησης, οφείλω να πω ότι κατάλαβα το εξής πολύ απλό. Ο Σαμαράς πρέπει να είναι ψυχοπαθής. Δεν εξηγείται αλλιώς το γεγονός πως αντί να προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα του τόπου, εξετάζει τον τρόπο για να παρουσιάσει την ύπαρξη ενόπλου κινήματος. Αντί να απασχολεί τους νομικούς του για το πώς θα αντιμετωπίσει την τρόικα, αυτός τους βάζει να μηχανεύονται σενάρια συνταγματικής εκτροπής. Το πρόβλημα τους είναι ότι ακόμα και αυτό το σενάριο δεν επιτρέπει την απαγόρευση ενός κόμματος. Αυτό που ακούγεται από κύκλους δικηγόρων που πρόσκεινται στο Μαξίμου είναι ότι οι προσπάθειες τους θα κατευθυνθούν στην απαγόρευση προσώπων για τις δημοτικές εκλογές. Έτσι νομίζουν ότι θα βγάλουν δικούς τους δημάρχους, ώστε να το παρουσιάσουν ως νίκη. Το πρόβλημα τους είναι ότι ταυτοχρόνως γίνονται οι ευρωεκλογές και αυτό μπορεί να είναι βατερλώ για αυτούς, ανεβάζοντας τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής. Εκτός και αν η φιλολογία του άρθρου 48 είναι προπαρασκευαστική ενέργεια κατάλυσης του πολιτεύματος και εγκαθίδρυσης σαμαρικής – μνημονιακής δικτατορίας, οπότε ενεργοποιείται αυτομάτως το άρθρο 120 του συντάγματος.

Δ.Τ. Δικηγόρος

Κανονικά η διανομή τροφίμων στον Πειραιά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής (Καραΐσκου 111) αύριο στις 11πμ

Σας στέλνω μία καταπληκτική φωτοσοπιά που βρήκα στο διαδίκτυο.

Π.Κ.

Ανάλυση: Ούτε με κατάλυση του Πολιτεύματος μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!

Πεινάνε οι βουλευτές των κομμάτων…..! Η ΝΔ κατέχει τα πρωτεία με βαθύπλουτους βουλευτές και το ΣΥΡΙΖΑ απέδειξε ότι όντως είναι “η φωνή του λαού και της αριστεράς”.

Ειδικά στο ΣΥΡΙΖΑ χθεσινοί βουλευτές βρέθηκαν με μετοχές στις τράπεζες των τοκογλύφων που μας αφαίμαξαν και συνεχίζουν….! Λάτρεις των σιωνιστικών τραπεζών η Βαλαβάνη και ο Σταθάκης με τον Τσακαλώτο. Ε….κάτι ξέρει ο θυμόσοφος λαός και δεν πατάει άνθρωπος στις συγκεντρώσεις τους.

Τελικά τίνος τα συμφέροντα υπηρετούν της J.P.MORGAN και της BLACKROCK, ή των αδυνάτων και φτωχών όπως ισχυρίζονται, που πλήττονται από τα μνημόνια;

Να χαίρεστε τους θεματοφύλακες της ισότητας, της λαϊκής κυριαρχίας και της προάσπισης των ελληνικών συμφερόντων και στη Συγγρού και στην Κουμουνδούρου, κ. Σαμαρά και κ. Τσίπρα.

Τι να πει και ο κ. Λαγός άδικα φυλακισμένος με 7 ευρώ κατάθεση;  Τσιμουδιά για τους βουλευτές μας…! Το θράσος σας περισσεύει όπως και η εμπάθειά σας, όταν πρόκειται για χρυσαυγίτες. Αν όμως υπάρχουν θετικά ποτέ δεν τα λέτε!

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΠΟΥ ΦΥΛΑΚΙΖΕΤΕ ΑΘΩΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ! ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ-ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ Η ΟΡΓΗ ΜΑΣ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ.

ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΤΓΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΤΕ.ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.

ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΙΣΟΒΙΑ…..ΕΝΝΟΟΥΜΕ Ι-Σ-Ο-Β-Ι-Α!…….!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Α.Γ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-21-dekembriou-2013#ixzz2o6XtfnGQ

Exit mobile version