Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάρος, Τρίκαλα, Μαγνησία, Ανατολική Αττική, Σαλαμίνα

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Πάρος, Τρίκαλα, Μαγνησία, Ανατολική Αττική, Σαλαμίνα

Πλήθος κόσμου το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών  παρακολούθησε την  προβολή για την εκδήλωση μνήμης για τους δυο συναγωνιστές μας Μανώλη Καπελώνη και Γιώργο Φουντούλη που έγινε στο σημείο της δολοφονίας των δυο συναγωνιστών μας, καθώς και την συγκέντρωση – διαμαρτυρία ενάντια στην ανέγερση τζαμιού στην περιοχή του Ελαιώνα. Για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε ότι ο μοναδικός πολιτικό φορέας που είναι δίπλα στα προβλήματα του Έλληνα και της Ελληνίδας όπως στην περίπτωση του τζαμιού είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για αυτό και την ακολουθούν και την στηρίζουν εκατομμύρια Έλληνες και Ελληνίδες.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Περιοδεία Παναγιώτη Ηλιόπουλου σε Μαγνησία – Τρίκαλα – Κατερίνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ενημερωτική περιοδεία του κλιμακίου της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τον Βουλευτή Μαγνησίας Παναγιώτη Ηλιόπουλο, σε Μαγνησία, Τρίκαλα και Κατερίνη το τριήμερο 13-14-15 Δεκεμβρίου 2013.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε συνεντεύξεις σε τοπικά ΜΜΕ, ομιλίες σε γραφεία και συνεχείς συναντήσεις με τοπικούς παράγοντες. Το κλίμα ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικό  καθώς ο Ελληνικός λαός έχει πλέον ξυπνήσει και περιμένει από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών να δώσει τις λύσεις που απαιτούνται για να βγει η Πατρίδα μας από το αδιέξοδο.

Οι παράνομες διώξεις δεν τρομάζουν τους Εθνικιστές, αλλά αντίθετα τους ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ και τους ΠΕΙΣΜΩΝΟΥΝ!

Εκατοντάδες Ελλήνων έδωσαν δυναμικό παρόν σε όλες μας τις δημόσιες εμφανίσεις με ένα και μόνο σύνθημα : ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ! Το ίδιο βέβαια τους ζητήσαμε και εμείς από την πλευρά μας να κάνουν, ώστε όλοι μαζί ενωμένοι να ξανακερδίσουμε την Πατρίδα μας πίσω.

Οι στιγμές είναι Ιστορικές και στον Αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς!

Υγ. Η Χρυσή Αυγή στην Θεσσαλία θα διεκδικήσει την Περιφέρεια με δικό της ψηφοδέλτιο όπως και σε ΟΛΕΣ τις περιφέρειες… ΑΥΤΟΝΟΜΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΑ – ΔΥΝΑΜΙΚΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΑ!

ΤΡΙΚΑΛΑ:
Καποδιστρίου 10 και Ασκληπιού
Τρίτη και Σάββατο 19:00 – 22:00

Ενημερωτικές δράσεις σε Τρίκαλα και Πάρο με ρίψη φέιγ βολάν

Τρίκαλα

Πάρος

Βίντεο από την εκδήλωση στην Αρτέμιδα εις μνήμη των Συναγωνιστών Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη

Ομιλία στην Τ.Ο. Σαλαμινας

Ομιλία του συναγωνιστή Δημητρακόπουλου Τάσου με θέμα «τα δεκεμβριανά του ʽ44». Ο συναγωνιστής με αφηγηματικό τρόπο «έβαλε» τους παρευρισκομένους στην κατάσταση που επικρατούσε στην Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 1944 , σχολιάζοντας ταυτόχρονα τα εγκλήματα των κομουνιστοσυμμοριτών. Έδωσε επίσης πολλά ονόματα επιφανών καλλιτεχνών της εποχής , οι οποίοι είτε σφαγιάστηκαν , είτε βλέποντας τα εγκλήματα τους , έγιναν στην συνέχεια σφόδρα πολέμιοι του κουμμουνισμού. Επίσης σχολίασε την έκθεση φωτογραφιών, που απεικονίζουν με φρικιαστικό τρόπο τα εγκλήματα αυτά, που υπάρχει στους τοίχους της Τ.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ από τις αρχές Δεκεμβρίου, προτρέποντας τους παρευρισκομένους να μην ξεχάσουν ποτέ αυτήν την φρικιαστική για την Ελλάδα περίοδο. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπεύθυνος πολιτικής οργανώσεως Μιχαήλ Παπαδημητρίου , ο οποίος τόνισε ότι η ιστορία ”εξουσιάζεται” από το απρόοπτο και ότι απρόοπτα γεγονότα είναι αυτά που αλλάζουν το ρου της ιστορίας. Το ίδιο συνέβη κ με το ”φαινόμενο” ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που απρόοπτα γεγονότα έβαλαν την ιδέα του Εθνικισμού σε κάθε γωνιά της πατρίδος μας, κάνοντας μας στην συνείδηση του Ελληνικού λαού, μεγάλη πολιτική δύναμη. Οι συναγωνιστές χειροκροτήθηκαν , στην κατάμεστη για μια ακόμη φορά , αίθουσα. Στο τέλος και σε στάση προσοχής ψάλλαμε τον εθνικό ύμνο και τον ύμνο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

ΣΑΛΑΜΙΝΑ:
Λ. Φανερωμένης 3, 2ος όροφος
Δευτέρα & Πέμπτη 19:00-22:00
Τηλ.: 6986 724582, 210 4657087

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-paros-trikala-magnhsia#ixzz2o6aJAbay

Exit mobile version