Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Προδοτικό νομοσχέδιο που στοχεύει στην εξαθλίωση του λαού – ΒΙΝΤΕΟ

YouTube Poster

Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια τόνισε αρχικά στην τοποθέτησή στης Ολομέλεια πως το το μνημονιακό νομοσχέδιο για τους πλειστηριασμούς αποτελεί την ταφόπλακα της ιδωτικής ακίνητης περιουσίας και την χαριστική βολή στην μεσαία τάξη. Στην συνέχεια δήλωσε πως η ξενόδουλη κυβέρνηση κατά παράβαση του Συντάγματος επιβάλλει διπλό ληστρικό φόρο στους κατόχους ακινήτων. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα φορολογούνται οι αγροτικές εκτάσεις, πλήττοντας βάναυσα τους Έλληνες αγρότες.

Επισήμανε ακόμη πως όλο αυτό το διάστημα η μνημονιακή συγκυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση νομοσχέδια που στοχεύουν στην εξαθλίωση του ελληνικού λαού. Η Συναγωνίστρια Ζαρούλια κατέδειξε για ακόμη μια φορά τις πολιτικές παρεμβάσεις στην Δικαιοσύνη και την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, με την οποία παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Βουλής Μεϊμαράκης πραγματοποίησε το μεγαλύτερο κοινοβουλευτικό πραξικόπημα, καθώς διέγραψε από τον κατάλογο των αιρετών μελών του Κοινοβουλίου τους τρεις φυλακισμένους Συναγωνιστές βουλευτές.

Κόντρα σε όλα αυτά η Χρυσή Αυγή καλπάζει στις δημοσκοπήσεις και ανοίγει παντού νέα γραφεία, αποδεικνύοντας πως το Εθνικιστικό Κίνημα γιγαντώνεται σε όλη την Ελλάδα! Η Χρυσή Αυγή υπόσχεται πως θα συνεχίσει ακόμα πιο δυναμικά τον έντιμο Αγώνα για την Πατρίδα και τα δίκαια του ελληνικού λαού.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/prodotiko-nomoschedio-pou-stocheuei-sthn-ejathliwsh-tou-laou-binteo#ixzz2o7LngcnT

Exit mobile version