Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η «ΑΥΓΗ» ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ! ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ!

+π+κ+ξ+μ+Ω +Σ+ξ+Υ+Ω - +δ+θ+μ+ν+θ+β - +γ+Σ+Φ+κ+θ+ζ+β+Σ

Στη μνημονιακή Μπανανία Σαμαριστάν, όταν το ψευδοκράτος δε θέλει να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο (με απαγορεύσεις κ.λπ.) απέναντι στους μοναδικούς του αντιπάλους, βάζει το παρακράτος να απειλεί. Ποιοι αποτελούν αυτό το παρακράτος; Δε χρειάζεται να ψάξουμε πολύ για να τους βρούμε, γιατί μέσα στη φούρια τους να εισπράξουν τα εύσημα των ντόπιων και ξένων τυράννων, αποκαλύπτονται… μόνοι τους.

Έτσι, ενόψει της αυριανής ανοιχτής συγκέντρωσης της Χρυσής Αυγής στη Θεσσαλονίκη, η διαδικτυακή έκδοση της σταλινικής «Αυγής», επίσημου οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, συνοδεύει δημοσίευμα με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έντονες αντιδράσεις για τη συγκέντρωση της ΧΑ» (στο οποίο γίνεται λόγος για αντισυγκεντρώσεις…), από μια φωτογραφία αναρχοκομμουνιστών να κραδαίνουν ρόπαλα.

Υπονοώντας προφανέστατα ότι η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής θα αντιμετωπιστεί με τα ρόπαλα και τα υπόλοιπα σύνεργα του αμερικανοκομμουνιστικού παρακράτους του ΣΥΡΙΖΑ!

Φαντάζεστε να είχε εξαπολύσει τέτοια ευθεία απειλή για βία σε συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιουδήποτε άλλης συνιστώσας του σάπιου καθεστώτος, η εφημερίδα ή η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής; Θα οργίαζαν επί βδομάδες ολόκληρες τα ΜΜΕ και τα κόμματα του… συνταγματικού τόξου για «φασιστικές απειλές» κ.τ.λ., κι ατάκα κι επιτόπου θα είχαν επέμβει οι ειδικές ανακρίτριες και ίσως να είχαμε κι άλλες προφυλακίσεις-εξπρές! Ενώ τώρα που απειλούν οι σταλίνες του ΣΥΡΙΖΑ, δεν τρέχει τίποτα!

(ΥΓ) 1: Σύντροφοι, το παρακρατιλίκι σας δεν το φοβόμαστε. Αλλού αυτά! Και τα ροπαλάκια, να τα βάλετε εκεί που ξέρετε…

πηγή

Exit mobile version