Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πέφτει η σκευωρία: Διαφωνία ανακριτριών – εισαγγελέα για τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Πακιστανού

Πέφτει η σκευωρία: Διαφωνία ανακριτριών - εισαγγελέα για τους κατηγορούμενους για την δολοφονία του Πακιστανού

Έχουμε τονίσει πολλάκις πως το κατηγορητήριο με το οποίο παραμένουν παράνομα φυλακισμένοι ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος και οι δύο βουλευτές Χρήστος Παππάς και Γιάννης Λαγός είναι σαθρό και δεν στηρίζεται από πουθενά.

Στην προσπάθεια των σκευωρών να στοιχειοθετήσουν κατηγορία για “εγκληματική οργάνωση” τσουβάλιασαν όλες τις πιθανές, αλλά και απίθανες δικογραφίες όπως η δολοφονία του Πακιστανού στα Κάτω Πετράλωνα.

Η συγκεκριμένη ενέργεια δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή, όπως δήλωσαν και οι κατηγορούμενοι. Παρόλα αυτά όμως κάποιοι προσπαθούν να συνδέσουν την συγκεκριμένη υπόθεση με την Χρυσή Αυγή, καθώς ο Δένδιας είχε συμπεριλάβει την συγκεκριμένη δικογραφία στον γνωστό φάκελο – αναφορά προς την ελληνική Δικαιοσύνη.

Σήμερα φάνηκε πως ούτε με την συγκεκριμένη υπόθεση μπορεί να σταθεί το σαθρό κατηγορητήριο, καθώς καταγράφηκε διαφωνία ανάμεσα στις ανακρίτριες και τον αρμόδιο εισαγγελέα για τον αν οι δύο κατηγορούμενοι θα κριθούν προφυλακιστέοι για την κατηγόρια της συγκρότησης εγκληματικής οργάνωση. Και πώς να χρεωθούν στον Λαϊκό Σύνδεσμο οι συγκεκριμένοι κατηγορούμενοι, αφού δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το κόμμα.

Είναι θέμα χρόνου να καταπέσει πλήρως το σαθρό κατηγορητήριο, να λάμψει η Αλήθεια και οι σκευωροί να βρεθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/peftei-h-skeuwria-diafwnia-anakritriwn-eisaggelea-gia-tous-kathgoroumenous#ixzz2o7nN8QVD

Exit mobile version