Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΤΟ ΛΑΚΚΟ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΕΣΑ: «ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ» ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΑΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ Ο ΒΑΞΕΒΑΝΗΣ

images (2)

Ο νυν αρχηγός της ΕΛΑΣ, είναι ο άνθρωπος που δέχτηκε να εφαρμόσει την πολιτική απόφαση των φον Αντωνάκη και Δένδια για ανεύρεση χρυσαυγιτών στην αστυνομία, με αποτέλεσμα να διασυρθεί επί μήνες ολόκληρους το αστυνομικό σώμα και να φτάσουν στο σημείο να φοβούνται οι αστυνομικοί την… αστυνομία. Επίσης, είναι ο ίδιος άνθρωπος, που με κάθε ευκαιρία (Ημερήσιες Διαταγές), εξαπολύει μύδρους κατά του δεύτερου κόμματος της χώρας.

Τώρα, ήρθε η δική του σειρά, να πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα, απ’ όλους αυτούς τους εχθρούς της αστυνομίας και της κοινωνίας που τον χειροκροτούσαν μανιωδώς στην επιχείρηση καταστολής της Χρυσής Αυγής, για τα… κατορθώματά του. Έτσι, με δελτίο τύπου, η Διεθνής Αμνηστία ζητά από τις ελληνικές αρχές να ξεκινήσουν άμεσα  έρευνα για τις οδηγίες που φέρεται να έχει δώσει ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας ότι οι λαθρομετανάστες πρέπει να κρατούνται όσο το δυνατόν περισσότερο για γίνει «ο βίος τους αβίωτος». Τα σχόλια που διατυπώθηκαν κατά τη διάρκεια συνάντησης με άλλους αξιωματούχους της αστυνομίας, αποκαλύπτονται σε ρεπορτάζ του περιοδικού HOT DOC (του συριζαίου Βαξεβάνη). Ιδού οι δηλώσεις, όπως ακούστηκαν στο ηχητικό ντοκουμέντο στην εκπομπή του Βαξεβάνη, «στο Κόκκινο»:

«… Άμα μου λέγανε σε μια χώρα ότι πήγαινε και θα καθίσεις τρεις μήνες μέσα και μετά θα είσαι ελεύθερος, να κλέβεις, να ληστεύεις, να κάνεις οτιδήποτε, μια χαρά. Αυτό το επιδιώξαμε, για κράτηση … και μετά το πήγαμε στους δεκαοκτώ μήνες, για ποιο λόγο; Πρέπει να τους κάνουμε το βίο αβίωτο, δηλαδή να ξέρει ο άλλος ότι όταν θα έρθει στη χώρα αυτή θα καθίσει μέσα, αλλιώς δεν κάνουμε τίποτα, αποτελούμε το καλύτερο τόπο προσέλκυσης μεταναστών».

(ΥΓ) 1: Είναι πάρα πολύ τυχερός ο αρχηγός της ΕΛΑΣ, που δεν έχει ψηφιστεί ακόμα ο «αντιρατσιστικός» νόμος. Αλλιώς θα πήγαινε σούμπιτος στον Κορυδαλλό!

(ΥΓ) 2: Σοφή λαϊκή παροιμία: Όποιος σκάβει το λάκκο του αλλουνού, πέφτει ο ίδιος μέσα!

(ΥΓ) 3: Να δούμε αν θα επιμείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, που ήδη έχει εκδώσει ανακοίνωση, με την οποία ζητά την αποπομπή του αρχηγού της ΕΛΑΣ. Καταλαβαίνετε τι εννοούμε…

πηγή

Exit mobile version