Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Ουαί τους Φαρισαίους!

Με έκπληξη και πικρία διάβασα στο τύπο ότι κρίθηκαν αθώοι οι ένοχοι του εθνικού σκανδάλου του χρηματιστηρίου. Αλλά το ένοχο σύστημα ξέρει πως να περισώσει τα παιδιά του. Επειδή είμαι και εγώ ένα από τα 1.500.000 θύματα του χρηματιστηρίου, έζησα όλο το παρασκήνιο της απάτης που άλλαξε την ζωή μου με το κλέψιμο της περιουσίας μου. Καθημερινώς ο τότε πρωθυπουργός Σημίτης, ο αρχιερέας της διαπλοκής ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπαντωνίου και άλλοι κρατικοί παράγοντες και παπαγαλάκια διαβεβαίωναν τον Ελληνικό λαό να παίξει στο χρηματιστήριο, διότι επενδύοντας στηρίζουμε το κράτος και σε καμιά περίπτωση δεν πρόκειται να χάσουμε τα λεφτά μας, ώσπου ήρθε η μεγάλη φούσκα και καταστραφήκαμε.

Με το σλόγκαν θα δικασθούν οι ένοχοι και θα επιστραφούν τα κλεμμένα στους επενδυτές, Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ κατέβηκαν στις εκλογές του 2000 αλλά δυστυχώς ξεχάστηκε το σκάνδαλο και οι κομπιναδόροι του συστήματος βγάλανε ανενόχλητοι 42 δισ. δραχμές έξω εις βάρος των Ελλήνων. Τώρα δε αθωώθηκαν και επίσημα!

Ένα άλλο γεγονός που με λύπησε είναι η αναστολή της κρατικής επιχορήγησης του εθνικού κόμματος. Δυστυχώς, το κόμμα που με τα χρήματα αυτά κάνει κοινωνικό έργο τους χιλιάδες αναξιοπαθούντες συνέλληνες ανά την Επικράτεια κρίθηκε από το ληστρικό αυτό κράτος ως παράνομο. Αλλά συνεχίζει εντονότερα τις δράσεις αλληλεγγύης σε πείσμα των επικριτών της.

Και κλείνω με την παράνομη προφυλάκιση του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών. Πέρασαν 3 μήνες στη φυλακή, αλλά δεν κάμπτεται το ηθικό και η αξιοπρέπειά τους. Μαζί τους συμπάσχουμε αλλά δεν απογοητευόμαστε όση λάσπη και να ρίξουν τα πληρωμένα τους κανάλια και οι χαλκευμένες εφημερίδες τους. Δεν μπορούν να γονατίσουν τους οπαδούς και φίλους της Χρυσής Αυγής. Η γελοιότητά τους δεν περιγράφεται, αλλά η δικαίωση έρχεται. Κάθε Γολγοθάς έχει και την ανάστασή του. Εύχομαι καλές γιορτές και το 2014 με την νίκη!

Χρόνια Πολλά

Γ.Κ.Ζ.

Βόλος

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά – Η Χρυσή Αυγή στο πλευρό των Ελλήνων

Συγχαρητήρια συναγωνιστές, τόσο για τη συμπαράστασή σας στον πενόμενο Έλληνα όσο και για την αγέρωχη στάση σας απέναντι στον πολιτικάντη που περιδεής ζήτησε από υπουργεία και αστυνομίες να απαγορεύσουν στην Χρυσή Αυγή να διανείμει τα απαραίτητα στους πολίτες, μέρες που είναι. Προσβλέπουμε κι ελπίζουμε σε σας, στον Λαϊκό Σύνδεσμο και στις πολιτικές θέσεις σας για διάσωση του Εθνους μας κι απαλλαγή μας από το σκουριασμένο, χυδαίο και κλεπτοκρατικό καθεστώς, που μας τυραννά δεκαετίες τώρα.

Δ.Μ.

Γκρεμίζεται η σκευωρία: Καμία σχέση με την Χρυσή Αυγή δεν έχουν οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού!

Συναγωνιστές θα ήθελα να σας θέσω ένα θέμα, που το θεωρώ ότι πρέπει να επισημανθεί και αφορά τα άδεια βουλευτικά έδρανα των φυλακισμένων συναγωνιστών μας. πιστεύω ότι θα πρέπει να τοποθετηθεί στις θέσεις τους είτε κάποια ταμπέλα με τα ονόματά τους, είτε κάποια φωτογραφία τους, έτσι ώστε να θυμίζει στο διεφθαρμένο σύστημα ότι με τις ενέργειές του 3 εκλεγμένοι βουλευτές είναι πίσω από τα κάγκελα των φυλακών. πρέπει να καταλάβουν ότι αυτές οι θέσεις δεν αναπληρώνονται, και ότι δεν έχουν συνταγματικά δικαιώματα να περνάνε νόμους δια μέσω της ολομέλειας, με απόντες 3 εκλεγμένους βουλευτές. ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλή δύναμη. Ζήτω το Έθνος, Ζήτω η Ελευθερία, Ζήτω η Χρυσή Αυγή.

Σ.Δ.

Το τσίρκο του ΣΥΡΙΖΑ πάει… βουλή: Φώναζαν για τροπολογία που είχαν καταθέσει οι ίδιοι

Η αναστολή χρηματοδότησης του νόμιμου πολιτικού κόμματος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, θα είναι η ταφόπλακα του μολυσμένου ανθελληνικού αντισυνταγματικού τόξου που τάχθηκε υπέρ της ψήφισης της αναστολής. Μετά τις παράνομες φυλακίσεις, την απόρριψης της αίτησης αποφυλάκισης του Αρχηγού μας, έχουν αρχίσει να χτίζουν την ταφόπλακα των μεταπολιτευτικών κομμάτων και εκπροσώπων τους. Σύντομα η ταφόπλακα της λήθης θα τους σκεπάσει, αλλά πρώτα θα τους τιμωρήσει ο Λαός! Προχωράμε προς την ΝΙΚΗ σταθερά και δυναμικά με αποφασιστικότητα και τόλμη. Ας θυμηθούμε τα λόγια του Στρατηγού Μακρυγιάννη. “Τρώνε, τρώνε από το ελληνικό γένος αλλά πάντα μένει μαγιά και ξαναγεννιόμαστε'”! Πόσοι ξεκίνησαν την Επανάσταση του 1821; Λίγοι, αγράμματοι, αγρότες, ιερείς, χωρικοί και ελάχιστοι μορφωμένοι, όμως….πέτυχαν γιατί είχαν ΠΙΣΤΗ ΤΟΛΜΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ , Ελληνικη ΨΥΧΗ. Ας είμαστε το ίδιο τολμηροί και ας πιστέψουμε στο όραμα της νέας Ελλάδος που θα σκεπάσει όλη τη γή. Σύντομα, θα είμαστε η Εθνική Κυβέρνηση που θα αποκαταστήσει την νομιμότητα στη χώρα, θα δεσμεύσει ΥΠΈΡ ΛΑΟΥ τα κλεμμένα του κάθε πολιτικού απατεώνα και θα οδηγήσει τους μαυραγορίτες που μαζί με τις τράπεζες καταστρέφουν την γενιά μας. Επόμενες γενιές δεν θα υποφέρουν, αυτή είναι η υπόσχεσή μου στους σημερινούς νέους. ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Α.Γ.Α.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η αυριανή ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη – Οδός 26ης Οκτωβρίου, 6 μ.μ.

Ποιος αμφιβάλλει οτι η σημερινή Γερμανία είναι ο κύριος και βασικός πρωταγωνιστής της τραγωδίας που βιώνει ο ελληνικός Λαός.. Ποταμοί μελάνης έχουν χυθεί για να περιγράψουν την απίστευτη βαρβαρότητα διαχρονικώς των αισθημάτων και πράξεων της μεγάλης και αφελούς μάζης του γερμανικού λαού. Ο Γκαίτε στους διαλόγους του με τον Έκκερμαν λέει ότι “θα περάσουν ακόμη πολλοί αιώνες έως ότου οι Γερμανοί μπορέσουν να πουν οτι έπαυσαν πλέον να είναι βάρβαροι”, ενώ ο Νίτσε που έβριζε τους συμπατριώτας του με κάθε δυνατό τρόπο, έκρυβε την εθνικότητά του και εκαυχάτο ότι ήτο πολωνικής καταγωγής. Η ΧΑ είναι στο στόχαστρο των γερμανικών κυβερνήσεων που στηρίζουν τον Σαμαρά και είναι αυτοί που ζητούν να τεθεί η ΧΑ εκτός νόμου μεθοδεύοντας την επαναφορά του ανθρώπου τους Σημίτη στην πρωθυπουργία προκειμένου να έχουν ήσυχο το κεφάλι τους οτι θα πάρουν πίσω τα δανεικά, θα βάλουν χέρι στα πλούσια κοιτάσματα υδρογοναθράκων της Ελλάδας και θα αγοράσουν σε εξευτελιστικές τιμές επιχειρήσεις και την γη της πατρίδας μας. Μην αμφιβάλλετε λοιπόν οτι η θέση εκτός νόμου της ΧΑ, καθ’ οτι ο μοναδικός κίνδυνος για τα ύπουλα συμφέροντά τους, είναι θέμα χρόνου. Ο Σαμαράς θα κάνει τα πάντα, ότι του ζητήσουν, πιστεύοντας οτι έτσι θα επιβιώσει πολιτικά αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο. Ο Σαμαράς είναι μισητός από το σύνολο σχεδόν του ελληνικού Λαού και αυτό δεν προοιωνίζει καλή συνέχεια. Ίδωμεν.

Β.Ρ.

Προδοτικό νομοσχέδιο που στοχεύει στην εξαθλίωση του λαού – ΒΙΝΤΕΟ

Όταν οι άλλοι υποχωρούν στις θέσεις τους, ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΟΣ για την πατρίδα, την πίστη μας για τον ΛΑΟ μας.  Προδότες πολιτικοί, ταγοί και τύραννοι ξένων πρεσβειών, δεν γνωρίζουν τι εστί ΕΛΛΗΝΑΣ, δεν γνωρίζουν ιστορία και ίσως τελικά ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΔΕΝ θέλουμε να τους μάθουμε ιστορία. ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ!…Είμαστε πάντα εδώ και ΘΑ παραμείνουμε ΕΔΩ!!!  ΨΩ-ΜΙ, ΠΑΙΔ-ΕΙΑ, Ε-ΘΝΙ-ΚΙ-ΣΜΟΣ, ΕΛΕΥ-ΘΕ-ΡΙΑ!

Ελεύθερος άνθρωπος

Ακόμα και η «Εφημερίδα των Φωτομοντάζ» το παραδέχεται: Καλπάζει με 13% η Χρυσή Αυγή

Η ιστορία μας είναι η δύναμή μας, γιατί αν την μελετήσουμε θα διαπιστώσουμε ότι είναι ο αληθινός πλούτος μας που συνδέεται με την σημερινή εξέλιξή μας. Ας μελετήσουμε την ιστορία μας. Ας μάθουμε για την ένδοξη βυζαντινή ψυχή μας, για την εποχή της ακμής, τους θρύλους, το έπος του Διγενή Ακρίτα.  Ας μεταλαμπαδεύσουμε στους νεώτερους τις αρετές της φυλής μας, ιδιαίτερα σήμερα που τα ιδανικά μας είναι σε κρίση, αμφισβητούνται τεκμηριωμένα ιστορικά γεγονότα και διαστρεβλώνονται η χριστιανική πίστη και η ελληνικότητά μας. Ας θυμηθούμε ότι το πρώτο Σύνταγμα της Ελλάδας, στην Τροιζήνα και αργότερα στην Επίδαυρο, μετά την αποτίναξη του τουρκικού ζυγού, στηρίχτηκε στην χριστιανική πίστη και και στην ολότητα του Έθνους μας! Σήμερα που το Σύνταγμα καταλύεται ήρθε ή ώρα να θυμηθούμε πως ξεκίνησαν οι πρόγονοί μας, λίγοι αλλά αποφασισμένοι, την επανάσταση του 1821. Οσο και αν άλλαξαν οι εποχές , η ζωή συνεχίζεται, εξελίσσεται αλλά η έμπνευσή μας είναι η μελέτη του ένδοξου παρελθόντος μας. ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ

Α.Γ.

Καταρρέει η κυβέρνηση της προδοσίας – Τρεμάμενος Σαμαράς μετά το ΟΧΙ του Βύρωνα Πολύδωρα

Σε χθεσινή ανάρτησή σας αναφέρεστε στους εμπρησμούς όλου του λιανικού ελληνικού εμπορίου στην Αθήνα, λίγο πριν από την…πανηγυρική ανάδειξη του …δημοκράτη με το ζιβάγκο και του κόμματός του με τον πράσινο ήλιο – κατά το “πράσινα άλογα” – στην εξουσία. Με πόνο ψυχής αναπολώ τα χρόνια εκείνα, όπου βρίσκαμε εξαιρετικά προϊόντα στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, η ποιότητα των οποίων εξέλιπεν οριστικά, δυστυχώς. Βρίσκαμε και γωνίτσες κουβεντούλας και ξεκούρασης μέσα στο καταστήματα αυτά, ακόμα και με πίδακες νερού και αληθινό καφέ -όχι τα σημερινά νεροζούμια – ή με παιχνίδια για τα παιδάκια. Η Δεξιά, η οποία την εποχή εκείνη εφάρμοσε και το κατάπτυστο μονοτονικό σύστημα ελληνικής γραφής, είναι συνένοχη τόσο για όσα συνέβησαν τότε όσο και για αυτά που διαδέχθηκαν το στάτους κβο στο λιανικό εμπόριο: την παράδοσή του στα Mall κλπ. Συνένοχη είναι και διότι επέτρεψε στην αριστερά της ρεμούλας, του ανθελληνισμού και της λαϊκής καταπίεσης να εφαρμόσει το επαχθές σύστημα τύπου Σοβιετίας, που “λύνει και δένει” από τότε μέχρι σήμερα. Πέρα από τη νοσταλγία που προκάλεσε η ανάρτησή σας – ακριβό ανθρώπινο συναίσθημα – επισημάνθηκε με άδιαμφισβήτητο τρόπο και γι΄άλλη μια φορά η εγκληματική κατά της Πατρίδας μας διαδρομή των λεγόμενων συστημικών κομμάτων, που εξακολουθούν να μας “ορίζουν”. Κόμματα σε υπόγειες αγαστές συνεργασίες, με ψεύτικες προμετωπίδες “ταξικής πάλης” για να μας εξαπατούν και να νέμονται την ελληνική οικονομία και όλα τ΄άλλα. Κι εγώ θα επαναλάβω το χιλιοειπωμένο “μόνον η Χρυσή Αυγή” αφού είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ποιός άλλος θυμήθηκε – πέραν όλων των άλλων πχ.κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, κοινωνικής δράσης κ.α.- εκείνη την εποχή της άνθησης της οικονομίας μας εκτός της ΧΑ;Σε χθεσινή ανάρτησή σας αναφέρεστε στους εμπρησμούς όλου του λιανικού ελληνικού εμπορίου στην Αθήνα, λίγο πριν από την…πανηγυρική ανάδειξη του …δημοκράτη με το ζιβάγκο και του κόμματός του με τον πράσινο ήλιο – κατά το “πράσινα άλογα” – στην εξουσία. Με πόνο ψυχής αναπολώ τα χρόνια εκείνα, όπου βρίσκαμε εξαιρετικά προϊόντα στα ράφια των ελληνικών καταστημάτων, η ποιότητα των οποίων εξέλιπεν οριστικά, δυστυχώς. Βρίσκαμε και γωνίτσες κουβεντούλας και ξεκούρασης μέσα στο καταστήματα αυτά, ακόμα και με πίδακες νερού και αληθινό καφέ -όχι τα σημερινά νεροζούμια – ή με παιχνίδια για τα παιδάκια. Η Δεξιά, η οποία την εποχή εκείνη εφάρμοσε και το κατάπτυστο μονοτονικό σύστημα ελληνικής γραφής, είναι συνένοχη τόσο για όσα συνέβησαν τότε όσο και για αυτά που διαδέχθηκαν το στάτους κβο στο λιανικό εμπόριο: την παράδοσή του στα Mall κλπ. Συνένοχη είναι και διότι επέτρεψε στην αριστερά της ρεμούλας, του ανθελληνισμού και της λαϊκής καταπίεσης να εφαρμόσει το επαχθές σύστημα τύπου Σοβιετίας, που “λύνει και δένει” από τότε μέχρι σήμερα. Πέρα από τη νοσταλγία που προκάλεσε η ανάρτησή σας – ακριβό ανθρώπινο συναίσθημα – επισημάνθηκε με άδιαμφισβήτητο τρόπο και γι΄άλλη μια φορά η εγκληματική κατά της Πατρίδας μας διαδρομή των λεγόμενων συστημικών κομμάτων, που εξακολουθούν να μας “ορίζουν”. Κόμματα σε υπόγειες αγαστές συνεργασίες, με ψεύτικες προμετωπίδες “ταξικής πάλης” για να μας εξαπατούν και να νέμονται την ελληνική οικονομία και όλα τ΄άλλα. Κι εγώ θα επαναλάβω το χιλιοειπωμένο “μόνον η Χρυσή Αυγή” αφού είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Ποιός άλλος θυμήθηκε – πέραν όλων των άλλων πχ.κοινοβουλευτικών ερωτήσεων, κοινωνικής δράσης κ.α.- εκείνη την εποχή της άνθησης της οικονομίας μας εκτός της ΧΑ;

Γ.Ξ.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-22-dekembriou-2013#ixzz2o9lnmkIY

Exit mobile version