Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Καβάλα, Ξάνθη, Θάσος

Δραστηριότητες Τοπικών: Πέραμα, Καβάλα, Ξάνθη, Θάσος

Την Τετάρτη 18/12 πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας από τον γραμματέα της τοπικής οργάνωσης συναγωνιστή Μουλιανάκη Περικλή με θέμα : ” Δεκεμβριανά 1944 – 1945  ” .Ο συναγωνιστής αρχικά έκανε μία σύντομη αναφορά στο σύνολο της περιόδου του συμμοριτοπόλεμου και στα δεινά που προκάλεσε στο έθνος μας σε όλες τις περιόδους του. Εν συνεχεία έγινε μία σύντομη αναφορά στα ιστορικά γεγονότα της θλιβερής περιόδου των δεκεμβριανών και στον ανθελληνικό ρόλο που αποδεδειγμένα διαδραμάτισε η αριστερά τότε. Τέλος επισημάνθηκε ότι το κίνημα μας οφείλει εις μνήμη των αδικοχαμένων πατριωτών εκείνης της εποχής να διαφυλάξει στο ακέραιο την ιστορική μας μνήμη ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενεές. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρόντες φίλους και υποστηρικτές του κινήματος μας.

Την Πέμπτη 19/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μία ενημερωτική πολιτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης. Με σημείο αφετηρίας τα γραφεία μας διασχίσαμε την μεγαλύτερη λαϊκή αγορά της πόλης και εν συνεχεία κινηθήκαμε στην λεωφόρο Ειρήνης και στα παρακείμενα καταστήματα. Η αποδοχή του κόσμου ήταν για άλλη μιά φορά αποθεωτική αποδεικνύοντας στην πράξη ότι η Χρυσή Αυγή έχει ριζώσει για τα καλά στις ψυχές του λαού μας ως η τελευταία ελπίδα κάθαρσης από την λαίλαπα του σάπιου πολιτικού κατεστημένου και ανάκαμψης του έθνους μας. Με την ευκαιρία αυτής της δραστηριότητας ενημερώσαμε και τους συμπολίτες μας για τις επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες μας κοινωφελούς χαρακτήρα (διανομές τροφίμων κ.λ.π.) παρά την παράνομη αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης προς το κίνημα μας από την χούντα του δήθεν συνταγματικού τόξου.

Τ.Ο Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης: ομιλία για την τηλεοπτική «Χρυσαυγειάδα» Νο.2

Την Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης, ομιλία από τον Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Χρήστο Κτσόπουλο, με θέμα «Χρυσαυγειάδα» δεύτερος κύκλος – Η Χούντα του μνημονίου ξεκίνησε τον δεύτερο κύκλο διώξεων κατά της Χρυσής Αυγής.

Ξεκινώντας την ομιλία του ο συναγωνιστής Κιτσόπουλος αναφέρθηκε στο σόου που παίχτηκε στις τηλεοράσεις με τις παράνομες διώξεις και προφυλακίσεις του Αρχηγού, βουλευτών και δεκάδων στελεχών της Χρυσής Αυγής, μας μιλούσαν για συμμετοχή σε δολοφονίες, κρυμμένα οπλοστάσια, παράνομο χρηματισμό και ό,τι άλλο μπορούσε να σκεφτεί το βρώμικο μυαλό τους. Οι «έγκυροι και έγκριτοι» δημοσιογράφοι των μεγάλων καναλιών έλεγαν κατόπιν «επιβεβαιωμένων και διασταυρωμένων» πληροφοριών ότι τα στοιχεία τα είχαν «δέσει» οι διωκτικές αρχές, αφού παρακολουθούσαν τις συνομιλίες των βουλευτών και στελεχών του Κινήματος (παράνομα μεν αλλά αυτό ουδεμία σημασία έχει, αρκεί που εξυπηρετείται ο σκοπός τους). Με αυτό τον τρόπο δημιούργησαν ένα σκηνικό τρόμου και πανικού σε πολλούς συμπολίτες μας και μια εικόνα αμφισβήτησης στα πρόσωπά μας από μερίδα του κόσμου.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ:
Μαζαράκη 34 -1ος όροφος
Δευτέρα 19.00 – 22.00
Τηλ. 6947 179504, 25510 53353

Τ.Ο. Ξάνθης ενημερωτική εξόρμηση στην ορεινή Ξάνθη

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου το πρωί, η προγραμματισμένη ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Ξάνθης στα Νεστοχώρια της ορεινής περιοχής του νομού, Δαφνώνα, Νεοχώρι, Καρυόφυτο, Κομνηνά και Σταυρούπολη, κατά την οποία μοιράστηκαν πάμπολλες εφημερίδες και ενημερωτικό υλικό.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την φυλετική και πολιτισμική συνέχεια του Ελληνισμού στο διάβα των αιώνων

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή Νικόλαου Καψαλίδη στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, την Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, με θέμα την φυλετική και πολιτισμική συνέχεια του Ελληνισμού στο διάβα των αιώνων.

Τον λόγο πήρε ο κύριος ομιλητής, ο συναγωνιστής Καψαλίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στην συστηματική αμφισβήτηση της Ελληνικότητας των νεοτέρων Ελλήνων, προσπάθεια στην οποία εργάζονται αδιάκοπα διάφοροι «Έλληνες» και αλλοεθνείς. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, κανενός άλλου έθνους δεν αμισβηείται η φυλετική και πολιτισμική του συνέχεια, όσο των Ελλήνων. Στην ανθελληνική προπαγάνδα βέβαια, υπάρχει αντίλογος που μάλιστα είναι και επιστημονικά τεκμηριωμένος, με μελέτες από τα πανεπιστήμια του Στάφορντ της Καλιφόρνιας των ΗΠΑ, του πανεπιστημίου της Πάβιας στην Ιταλία, επίσης με τις μελέτες του τμήματος γενετικής και μοριακής βιολογίας υπό τον καθηγητή Κωνσταντίνο Τριανταφυλλίδη, καθώς και οι μελέτες του ανθρωπολόγου Άρη Πουλιανού και του Μανώλη Παπαγρηγοράκη, καθηγητή της ορθοδοντικής του πανεπιστημίου Αθηνών.

ΚΑΒΑΛΑ:
Δαγκλή 10, 5ος όροφος
Τρίτη: 18.30-21.30
Τηλ. 6931 087003, 2510 220706

Εγκαίνια των γραφείων της Τ.Ο. Θάσου – Βίντεο

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-perama-kabala#ixzz2oCLYwQ1Q

Exit mobile version