Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013

Η κατρακύλα της συγκυβέρνησης συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό! Ενώ η κοινωνία μας καθημερινά χειμάζεται μας προκάλεσε μεγάλη κατάπληξη το σκεπτικό της απόφασης της μη αποφυλάκισης του Αρχηγού! Οι εφέτες ειδικές ανακρίτριες χρησιμοποίησαν δηλώσεις ή χειρονομίες (π.χ. χαιρετισμός στο δημοτικό συμβούλιο) που κατά καιρούς έκανε ο Αρχηγός για να αποδείξουν ότι είναι επικίνδυνος να αφεθεί ελεύθερος και οι οποίες κατά την κρίση τους θεωρούνται κίνδυνος για τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ! Εμείς έκπληκτοι διερωτόμαστε από πότε οι δηλώσεις ενός ατόμου αποτελούν τεκμήριο ενοχής του; Βέβαια με το νέο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο κάποιες ιδέες θα διώκονται ποινικά! Όλα τα παραπάνω αποδεικνύουν περίτρανα για μία ακόμη φορά ότι η δικαιοσύνη καθοδηγούμενη από την συγκυβέρνηση Σαμαρά και Βενιζέλου δεν λειτουργεί ανεξάρτητα και έτσι αποκαλύπτεται ότι η δημοκρατία μας είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ! Ακόμη, ένα δηλωτικό σημείο που αποδεικνύει την αναλγησία των συγκυβερνώντων είναι το εξής! Ενώ για δύο μήνες ,ύστερα από την δολοφονία του Ρουπακιά που είναι καταδικαστέα και έγινε από ένα συγκεκριμένο άτομο , γίναμε θεατές λυσσαλέων διώξεων των στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ με εφόδους στα σπίτια και στα γραφεία του εθνικιστικού κινήματος, μετά την άνανδρη δολοφονία των δύο ηρώων μας και το σοβαρό τραυματισμό ενός άλλου η αστυνομία δεν προέβηκε σε ανάλογες ενέργειες (δηλ. έρευνες σε συγκεκριμένα γνωστά σημεία) για να βρει τους δράστες και ενώ είναι γνωστή η ιδεολογική ταυτότητα των δραστών!!

Θεοφάνης Θ.Γ

Οικονομολόγος-Διεθνολόγος

Η μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση στην Θεσσαλονίκη στο Xagr.net – ΒΙΝΤΕΟ

Με αφορμή τον Λιάπη, ο Πρετεντέρης είπε “δεν είναι όλοι οι πολιτικοί ενός κόμματος ίδιοι”. Σωστά,  υπάρχουν ακόμη χειρότεροι! Επίσης είπε ο ποιητής «ότι κάνει ένας βουλευτής-υπουργός σε ατομικό επίπεδο, δεν μπορεί να έχει επιπτώσεις σε συλλογικό επίπεδο, δηλαδή δεν φέρει καμία απολύτως επίπτωση η ΝΔ». Και εγώ θα συμφωνήσω μαζί του! Μόνο που στην περίπτωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ίσχυσαν άλλα! Ανόητοι! Φάσκουν και αντιφάσκουν και νομίζουν πως ο κόσμος κοιμάται…

Χ.Ο.

Εορταστική διανομή τροφίμων στην Τ.Ο. Περάματος – Δευτέρα 23/12 στις 17:00

Το συγκεκριμένο μήνυμα αφορά τα όσα “διαολεμένα” ακούγονται τις τελευταίες ημέρες περί του ενδεχομένου να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Εμείς, οι απλοί και με πράξεις αγωνιστές του κινήματος λέμε ότι θα μας βρουν απέναντί τους αν συμβεί κάτι τέτοιο. Θα μας βρουν απέναντί τους με τον λόγο μας και τις πράξεις μας προκειμένου να μην επιτρέψουμε να συμβεί κάτι τέτοιο. Το κίνημα θα συνεχίσει να υπάρχει γιατί αυτό είναι το ηθικό και δίκαιο! Να είναι σίγουροι γι’ αυτό, ότι και να σκαρφιστούν. Η συκοφαντία δεν θα περάσει και θα πολεμηθεί με οποιοδήποτε τρόπο και με οποιοδήποτε μέσο. Ο κόσμος του κινήματος θα είναι ένα τσουνάμι που θα τους πνίξει. Ίσως δεν έχουν αντιληφθεί τί τους περιμένει αν τολμήσουν κάτι τέτοιο. Τα σχέδιά τους θα είναι αυτά που θα τους καταστήσουν υπόλογους στη συνείδηση του λαού Ζήτω η Ελλάδα!!!!!Αγώνας έως την τελική νίκη!!!!

Γ.Τ.

Η χούντα Βενιζέλου- Σαμαρά εισβάλλει στους μισθούς και τις τραπεζικές καταθέσεις

Έχω βάσιμους λόγους να φοβάμαι πως ο Ελληνικός λαός πιο πολύ νοιάζεται για τους Λαθρομετανάστες παρά για τα παιδιά του! Ετοιμάζονται ανεγέρσεις και επαναλειτουργίες τζαμιών-μουσείων με χρήματα δικά μας, ενώ κλείνουν Ελληνικά σχολεία και νοσοκομεία. Καθημερινά εισβάλλουν στα σπίτια μας αδίστακτοι λαθρομετανάστες σκοτώνοντας για λίγα ευρώ, λες και τους τα χρωστάμε και τα ΜΜΕ το αποκρύπτουν, όμως όλο και κάποιο περιστατικό μαθαίνεται, ενώ αν ανοίξει η μύτη κάποιου λαθρομετανάστη, αμέσως τα ξεπουλημένα ΜΜΕ το κάνουν πρωτοσέλιδο μιλώντας για ”ρατσιστικό” χτύπημα. Άστεγοι Έλληνες ξεπαγιάζουν στα παγκάκια, όταν έχουν αδειάσει καμιά 30αριά στρατόπεδα για να φιλοξενούν μετανάστες με όλα τα κομφόρ! Επίσης, μια ματιά να ρίξει κανείς σε συμβάσεις του ΟΑΕΔ, θα διαπιστώσει πως οι περισσότεροι συμβασιούχοι είναι ”νομιμοποιημένοι” λαθρομετανάστες! Τέλος οι παράνομοι λαθροεισβολείς έποικοι απολαμβάνουν προνομίων έναντι των Ελλήνων και σε άλλους τομείς, όπως μοριοδότηση για εισαγωγικές στις ανώτερες και ανώτατες σχολές, προτεραιότητα στα νοσοκομεία ακόμα και σε ανασφάλιστους λαθρομετανάστες καθώς και προνομιακή αντιμετώπιση στους λαθρεπιβάτες των αστικών συγκοινωνιών, που δεν τους επιβάλλονται κυρώσεις για να μην κατηγορηθούν οι αρμόδιοι υπάλληλοι για ρατσιστική συμπεριφορά και άλλα πολλά. Ο Ελληνικός λαός μέρα με την ημέρα εξαθλιώνεται και σα να μην έφθανε αυτό, υλοποιείται συστηματικός αφελληνισμός και σταδιακή αντικατάσταση του Ελληνικού πληθυσμού από τα εκατομμύρια τριτοκοσμικών, μουσουλμάνων Λαθρομεταναστών. Όμως ο λαός ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΔΕΝ ΞΕΣΗΚΩΝΕΤΑΙ! Απλά κλαψουρίζει περιμένοντας ένα θαύμα να τον σώσει! Είμαστε άξιοι της τύχης μας! ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

Μ.Γ. Πολιτικός επιστήμων

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-23-dekembriou-2013#ixzz2oFgWj4fM

Exit mobile version