Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καρδίτσα, Πειραιά, Χανιά

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Καρδίτσα, Πειραιά, Χανιά

Για μια ακόμη φορά  το απόγευμα του Σαββάτου, τα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών είχαν κατακλυστεί από κόσμο. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μια ενδιαφέρουσα ομιλία του διακεκριμένου δικηγόρου και συναγωνιστή Δημητρίου Τζεμπετζή για την εκπαίδευση των Ελληνοπαίδων. Ο συναγωνιστής έκανε μια ιστορική αναδρομή στην αρχαία Ελλάδα και ιδιαίτερα στην αρχαία Σπάρτη, όπου οι νέοι έμπαιναν έτοιμοι στην κοινωνία με το πέρας της παιδικής τους ηλικίας, καθώς ξέρανε τις υποχρεώσεις τους και τα δικαιώματα τους. Ενώ σήμερα οι νέοι βρίσκονται στην άγνοια. Τελειώνοντας ο συναγωνιστής Τζεμπετζής τόνισε όταν στο μέλλον δημιουργηθεί στην Πατρίδα μας ένα Ελεύθερο Εθνικιστικό και ταυτόχρονα Λαϊκό κράτος θα είναι υποχρέωσή του να εφοδιάζει τους νέους με  εθνικά ιδεώδη.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στην Τ.Ο. Πειραιά

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου, στην Τ.Ο. Πειραιώς, ο βουλευτής Α’ Πειραιά Νικόλαος Κούζηλος καθώς και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του Κινήματος, Σωτήρης Δεβελέκος, σχολίασαν την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Την αρχή έκανε ο συναγωνιστής Σωτήρης Δεβελέκος, ο οποίος ανέγνωσε την επιστολή του πολιτικού κρατούμενου, βουλευτή Β’ Πειραιά Ιωάννη Λαγού.
Μετά το πέρας της επιστολής, τον λόγο έλαβε ο συναγωνιστής Νικόλαος Κούζηλος ο οποίος ανέγνωσε στους παρευρισκόμενους, την επιστολή ντροπής που απέστειλε ο δήμαρχος Πειραιά για την απαγόρευση της διανομής τροφίμων. Στην συνέχεια, ακολούθησε σχολιασμός της τρέχουσας επικαιρότητας.

Οι συναγωνιστές τόνισαν το γεγονός πως την ίδια ώρα που τα ΜΜΕ μιλάνε για αποδυνάμωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τα ανά την Ελλάδα γραφεία του Κινήματος είναι γεμάτα! Μάλιστα, ενώ τα κόμματα του κλεπτοκρατικού τόξου κλείνουν το ένα γραφείο μετά το άλλο, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ανοίγει νέα γραφεία σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Επίσης σχολίασαν το γεγονός πως η κυβέρνηση προωθεί για ψήφιση νομοσχέδια τα οποία σαν στόχο έχουν την ακόμη μεγαλύτερη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού.

Στο τέλος του σχολιασμού, δόθηκε ο λόγος στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι έκαναν ερωτήσεις στους συναγωνιστές σχετικά με τις θέσεις του Κινήματος.
Η ομιλία έκλεισε ψάλλοντας τον Εθνικό Ύμνο και τον Ύμνο του Κινήματος.

Δράση στον Πειραιά

Την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου,  δεκάδες συναγωνιστές, πραγματοποίησαν ενημερωτική δράση στους εμπορικούς δρόμους του Πειραιά. Διανεμήθηκε έντυπο υλικό με τις θέσεις του Κινήματος για τις στυγερές δολοφονίες των συναγωνιστών μας και για τις εντελώς άδικες και παράνομες πολιτικές προφυλακίσεις του Αρχηγού και των υπολοίπων συναγωνιστών. Επίσης ενημέρωναν για την επικείμενη διανομή τροφίμων που ήταν προγραμματισμένη για το επόμενο πρωί.
Από όλους τους χώρους, όπου και αν πέρασε η ομάδα των συναγωνιστών, έγιναν αποδεκτοί με επευφημίες και πολλά χειροκροτήματα. Δεν ήταν λίγες οι φορές που οι περαστικοί σταματούσαν και ζητούσαν να ενημερωθούν για τις θέσεις του Κινήματος. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που μας προέτρεπαν να συνεχίσουμε τον αγώνα.

Εμείς από την πλευρά μας, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω, μέχρι να ξαναγίνει η Ελλάδα Ελληνική!

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:
Καραΐσκου 111 (7ο όροφος)
Τρίτη & Παρασκευή: 19:00-22:00
Τηλ. 210 4172693, 6980 745805

Ομιλία στην Τ.Ο. Καρδίτσας

Επιτυχώς πραγματοποιήθηκε η ομιλία του συναγωνιστή και περιφεριάρχη Θεσσαλίας  Γιώργου Μισιάκα στα γραφεία της Τ. Ο. Καρδίτσας, το Σάββατο  21 Δεκεμβρίου 2013 το απόγευμα, με θέμα : “Η Ελλάδα που αγωνίζεται και Νικά”.

Ο συναγωνιστής αναφέρθηκε στις τελευταίες οικονομικοπολιτικές εξελίξεις αλλά και στις άδικες πολιτικές διώξεις που έχει εξαπολύσει το ένοχο πολιτικό κατεστημένο εις βάρος του Κινήματος μας.

Δόθηκε  έμφαση  στο γιατί το σύστημα μας τρέμει. Γιατί μας οδηγεί ένας αρχηγός, που είναι ο πρώτος πολιτικός άντρας της μεταπολίτευσης, που ύψωσε ανάστημα ενάντια στην διαφθορά. Γιατί ενώ έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους εξαρτώμενους και φοβισμένους, εμείς προτάσσουμε τα στήθη μας υπερασπιζόμενοι το δίκαιο. Γιατί έχουν συνηθίσει να βλέπουν ανθρώπους που με τον πρώτο κίνδυνο τρέχουν να σωθούν, εμείς στεκόμαστε και πολεμάμε. Τέλος, μας τρέμουν γιατί μετά από όλες αυτές τις άνανδρες επιθέσεις τους, εμείς δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω!

ΚΑΡΔΙΤΣΑ:
Καραϊσκάκη 7, 2ος όροφος (απέναντι από το Ξενοδοχείο Arni)
Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 14:00
Τετάρτη, Σαββάτο 18:00 – 20:00
Τηλ: 24410 73454

Τ.Ο Χανίων διανομή τροφίμων

Συναγωνιστές της Τ.Ο Χανίων παρέδωσαν τρόφιμα σε οικογένειες συντοπιτών μας που έχουν ανάγκη λίγα τρόφιμα για να περάσουν αξιοπρεπώς τις ημέρες των εορτών. Η Χρυσή Αυγή βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον δοκιμαζόμενο ελληνικό λαό.

ΧΑΝΙΑ:
Τζανακάκη 40-42 1ος όροφος
Τετάρτη και Κυριακή 19:00-22:00

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna-karditsa-peiraia#ixzz2oO3wd57E

Exit mobile version