Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους Έλληνες – Εορταστική διανομή τροφίμων στο Πέραμα Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Η Χρυσή Αυγή δίπλα στους Έλληνες - Εορταστική διανομή τροφίμων στο Πέραμα Φωτορεπορτάζ, Βίντεο

Την Δευτέρα 23/12 πραγματοποιήθηκε μαζική διανομή τροφίμων στα γραφεία της τοπικής μας οργάνωσης παρουσία του βουλευτή Α’ Πειραιώς συναγωνιστή Κούζηλου Νικόλαου και με την συνδρομή συναγωνιστών από όλες τις τοπικές οργανώσεις της περιφέρειας μας.

Εκατοντάδες συμπολίτες μας παρέλαβαν σε πλούσιες ποσότητες τα απαραίτητα για το εορταστικό τραπέζι των Χριστουγέννων όντας εξαθλιωμένοι από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας και τις πολιτικές των μνημονίων που εφαρμόζουν.

Ενδεικτικό της πενίας που βιώνει ο λαός μας είναι το γεγονός πως τα τρόφιμα που αντιστοιχούσαν σε περισσότερες από χίλιες ελληνικές οικογένειες για την συγκεκριμένη ημέρα αποδείχτηκαν τελικά λίγα για όλους τους συμπατριώτες μας που είχαν κατακλύσει τον περιβάλλοντα χώρο πέριξ της Τ.Ο. Περάματος.

Η Χρυσή Αυγή παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης θα συνεχίσει με τους μισθούς των βουλευτών μας και τις συνδρομές των μελών μας να στέκεται στο πλευρό του λαού μας με επαναλαμβανόμενες δραστηριότητες κοινωφελούς χαρακτήρα.

Τ.Ο. Περάματος: 25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ.: 2104416009 – 6974861427

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-chrush-augh-dipla-stous-ellhnes-eortastikh-dianomh-trofimwn-sto-perama-fw#ixzz2oPNvrBrD

Exit mobile version