Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΡΡΕΠΩΝ ΣΕ ΠΑΘΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΡΩΣΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥΣ

 

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Είναι ντροπή τους τα πολιτικά ανδρείκελα που δεν μπορούν να ελέγξουν τις λάγνες και ανώμαλες αφύσικες σεξουαλικές διαστροφές τους, που κρύβουν διαταραγμένες προσωπικότητες, να λογοκρίνουν μαζί με τους γνωστούς κίναιδους της δημοσιογραφίας, τους βουλευτές και τα μέλη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. 

Επίσης είναι ακατόρθωτο ένας πολιτικός επιρρεπής σε πάθη ιδίως του σώματος και του άρρωστου μυαλού του, να κυβερνήσει ένα κράτος. Είναι ασυμβίβαστο με τη φύση, όταν δεν μπορεί κάποιος να είναι ηθικός στην προσωπική του ζωή να είναι στην πολιτική του.
Πολλά έχουν ξεστομίσει, αλλά έχει και η υπομονή τα όριά της. Όλοι ξέρουμε ή υποψιαζόμαστε τι κρύβουν και πως ανέβηκαν στην εξουσία των ΜΜΕ και της πολιτικής κάποιοι υπεράνω υποψίας, πολλοί έχουν και υποτιθέμενες οικογένειες ή συντρόφους για να μας ξεγελούν.
Όλοι αυτοί είναι οι πιο σκληροί επικριτές μας και έχουν αβυσσαλέο μίσος για όλους εμάς που προσπαθούμε σε έναν κόσμο φρίκης και εκμετάλλευσης να αναστήσουμε τα παιδιά μας και να διατηρήσουμε τις αρχές και ιδανικά που κληρονομήσαμε.

Αγγελική Γιωτοπούλου-Αποστολάκη

ΠΗΓΗ

Exit mobile version