Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι δολοφόνοι των Ελλήνων: «Δεν μειώνουμε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, να πεθάνετε από το κρύο»

Οι δολοφόνοι των Ελλήνων: «Δεν μειώνουμε το φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης, να πεθάνετε από το κρύο»

Έκτακτη σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τους υπουργούς Οικονομικών, Υγείας και Περιβάλλοντος. Το θέμα της σύσκεψης δεν ήταν φυσικά ούτε οι θάνατοι από τα μαγκάλια, ούτε οι εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που ξεπαγιάζουν. Αυτά είναι προβλήματα που δεν φτάνουν στα μέρη που κατοικούν και συχνάζουν οι κυβερνώντες ή οι φίλοι τους. Το θέμα της συζήτησης ήταν το φαινόμενο της αιθαλομίχλης. «Πως τολμούν, αλήθεια, οι πληβείοι να ενοχλούν με τον καπνό τους την κυβέρνηση… Τι αναίδεια, πραγματικά. Δεν μπορούνε να πεθαίνουν από το κρύο, χωρίς να ενοχλούνε;». Σίγουρα αυτές ήταν οι σκέψεις των τριών υπουργών στην διάρκεια της σύσκεψης.

Στην σύσκεψη τους αποκλείστηκε το ενδεχόμενο μείωσης του φόρου στο πετρέλαιο, αφού “η μείωση της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης δεν είναι η λύση για την αιθαλομίχλη” όπως είπε ο Γιάννης Στουρνάρας. Βέβαια το ότι η αύξηση της τιμής του πετρελαίου ήταν μία από τις αιτίες για το φαινόμενο της αιθαλομίχλης, προφανώς δεν λέει τίποτα στην «ομιχλώδη» σκέψη του υπουργού.

Έτσι αποφασίστηκε και εκδόθηκε σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση για έκτακτα μέτρα αντιμετώπισης του φαινομένου. Συγκεκριμένα η ΚΥΑ προβλέπει περιορισμούς στην κυκλοφορία, κλείσιμο σχολείων και κεντρικών θερμάνσεων, καθώς και μείωση της βιομηχανικής-βιοτεχνικής δραστηριότητας τις ημέρες αυξημένης ατμοσφαιρικής ρύπανσης. Δηλαδή θα κλείνει το κράτος και θα επιβάλλεται ακόμα και απαγόρευση κυκλοφορίας όταν θα ενοχλούνται οι συνοικίες των φίλων της κυβέρνησης από τις καμινάδες των Ελλήνων.

Το αστείο της υποθέσεως είναι ότι  και οι τρεις υπουργοί τόνισαν την ύπαρξη επιδόματος θέρμανσης, το οποίο όπως είπαν είναι ύψους 200 εκατομμυρίων και το δικαιούνται 2.000.000 Έλληνες. Ούτε προπαγάνδα δεν ξέρουν να κάνουν οι άθλιοι της συγκυβέρνησης, αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα τους ο κάθε Έλληνας που είναι σε ανάγκη δικαιούται 10 ολόκληρα ευρώ, ως επίδομα θέρμανσης. Το εξοργιστικό είναι ότι όλα αυτά γίνονται για ένα μέτρo που έχει αποδειχθεί καταστροφικό τόσο για τους Έλληνες, όσο και για την οικονομία, αφού έχει περιορίσει τα έσοδα του κράτους. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/kubernhsh-den-meiwnoume-to-foro-sto-petrelaio-thermanshs.-na-jepagiasete#ixzz2oWXeApC4

Exit mobile version