Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Πέραμα, ΛΑΣΙΤΑ

Δραστηριότητες Τοπικών: Θάσος, Ξάνθη, Πέραμα, ΛΑΣΙΤΑ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, η ενημερωτική δράση της Τ.Ο. Θάσου, κατά την οποία κλιμάκιο της Τοπικής ανήρτησε πανό με τις μορφές των συναγωνιστών του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη. 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στη γέφυρα στις Μαριές Θάσου και στην διασταύρωση των Λιμεναρίων έξω από την τράπεζα Πειραιώς, προς ενημέρωση του κοινού σχετικά με την πολεμική του συστήματος εναντίον του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή. Μία πολεμική που ξεκίνησε με την λάσπη, εξελίχθηκε σε παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις και κατέληξε στις σφαίρες των τρομοκρατών. Επίσης, μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού.

ΘΑΣΟΣ
Λιμένας – Θάσου
Τετάρτη 19:00 – 22:00
Τηλ: 6938699504

Δράση της Τ.Ο. Περάματος

Την Δευτέρα 23/12 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία πολιτική ενημερωτική δράση της τοπικής μας οργάνωσης. Κλιμάκιο συναγωνιστών μετέβη σε άλλη μία λαϊκή αγορά της πόλης και συγκεκριμένα στο Άνω Πέραμα, εν συνεχεία κινήθηκε στις παρακείμενες οδούς και έπειτα στα καταστήματα της κεντρικότερης λεωφόρου. Οι συμπολίτες μας υποδέχθηκαν με θέρμη και αυτή την δραστηριότητα μας κατά την διάρκεια της οποίας μοιράστηκαν χιλιάδες έντυπα με τις πολιτικές θέσεις και προτάσεις μας ενώ παράλληλα μας παρότρυναν να συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο τον έντιμο πολιτικό μας αγώνα.
Παράλληλα έγινε ενημέρωση για τις κοινωφελείς δράσεις μας σε όλη την Ελλάδα που συνεχίζονται ανελλιπώς παρά την παράνομη διακοπή της κρατικής χρηματοδότησης προς το κίνημα μας από το ανθελληνικό σύστημα εξουσίας.

Τ.Ο. Περάματος
25ης Μαρτίου 7
Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 – 21:00
τηλ. : 2104416009 – 6974861427

Κοινωνική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί

Μέλη του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής στο πλαίσιο των δράσεων αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής πραγματοποίησαν διανομή τροφίμων σε αναξιοπαθείς οικογένειες των Αθηνών του Περάματος και της Εύβοιας. Οι οικογένειες τους υποδέχτηκαν με μεγάλη θέρμη ανταλλάσσοντας  ευχές για Καλά Χριστούγεννα και ένα καλύτερο αύριο.

Λαϊκός Σύνδεσμος Ιδιοκτητών Ταξί Αττικής
Τηλέφωνο Γραμματείας: 6977 200 226
Ιστοσελίδα: la-s-i-t-a.blogspot.gr 

Τ.Ο. Ξάνθης: Eορταστική διανομή τροφίμων

Μία ακόμη επιτυχημένη δράση της Τ.Ο. Ξάνθης, στα πλαίσια των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης του Κινήματός μας, τελεσφόρησε την Δευτέρα το βράδυ, 23 Δεκεμβρίου 2013.

Με την συνδρομή όλων των συναγωνιστών, κλιμάκιο της Τοπικής μας προμηθεύτηκε τρόφιμα και παιχνίδια, τα οποία μοιράστηκαν σε άπορες οικογένειες του Νομού μας. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ παρά τις παράνομες και αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις του αντισυνταγματικού τόξου, μένει πιστή στις προεκλογικές της εξαγγελίες ώστε κανένας Έλληνας να μην μείνει χωρίς τα απαραίτητα για την επιβίωσή του είδη, πόσο μάλλον την περίοδο των εορτών. Με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο, ακόμα και από το υστέρημά μας αν χρειαστεί, δείχνουμε στην πράξη ότι το Κίνημά μας είναι δίπλα σε κάθε δοκιμαζόμενο Έλληνα και στην οποιανδήποτε ανάγκη του.

ΞΑΝΘΗ:
Τσιμισκή 2 – 3ος όροφος
Σάββατο 18.00 – 21.00
Τηλ. 6984 784013

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-thasos-janthh-lasita#ixzz2oZcL5gWY

Exit mobile version