Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΒΟΥΛΩΝΕΙ!

65AAC09FEC2DE069C227B3CB012AB105

Ένα ακόμα ειδεχθές έγκλημα προστέθηκε στα υπόλοιπα του τρομοκράτους του Ισραήλ. Πιο συγκεκριμένα, ένα μικρό κοριτσάκι και δύο ενήλικες σκοτώθηκαν, ενώ τουλάχιστον άλλοι 9 Παλαιστίνιοι τραυματίστηκαν από τις φονικές επιδρομές της ισραηλινής πολεμικής αεροπορίας στη Λωρίδα της Γάζας, την παραμονή των Χριστουγέννων.

Το κοριτσάκι ονομάζεται Χάλα Άμπου Σαμπίχα κι ήταν μόλις 3 ετών, ενώ τρία μέλη της οικογένειάς της τραυματίστηκαν στο αλ Μπουρέιτζ. Το θύμα βρισκόταν μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του έξω από το σπίτι τους, κοντά στο στρατόπεδο εκπαίδευσης της Χαμάς, και χτυπήθηκε από θραύσματα με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Δύο από τα αδέλφια της τραυματίστηκαν.

Αξιωματούχοι της Χαμάς και αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι τα ισραηλινά αεροπλάνα βομβάρδισαν τα στρατόπεδα στο Χαν Γιούνες και το αλ Μπουρέιτζ ενώ άρματα μάχης βομβάρδισαν τα ανατολικά περίχωρα της πόλης της Γάζας.

Και βέβαια, οι… ευαίσθητοι «δημοκράτες» όλου του «πολιτισμένου» κόσμου, το βούλωσαν, όπως κάνουν πάντα όταν θύτης είναι ο σιωνισμός. Και το Στέητ Ντιπάρτμεντ, δε θα στείλει συλλυπητήρια επιστολή στη μάνα του σκοτωμένου παιδιού, όπως έκανε με τη μάνα του Παύλου Φύσσα…

πηγή

Exit mobile version