Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι σιωνιστές δολοφονούν Παλαιστινίους παραμονή των Χριστουγέννων

Οι σιωνιστές δολοφονούν Παλαιστινίους παραμονή των Χριστουγέννων

Νέες επιδρομές της πολεμικής αεροπορίας του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ  στη Λωρίδα της Γάζας, έλαβαν χώρα την παραμονή των Χριστουγέννων. Αποτέλεσμα των σιωνιστικών βομβαρδισμών, ήταν 3 νεκροί Παλαιστίνιοι και τουλάχιστον 9 τραυματίες.

Μεταξύ των νεκρών, ένα κοριτσάκι μόλις 3 ετών το οποίο έπαιζε αμέριμνο έξω από το σπίτι του μαζί με τα δυο του αδέρφια. Η απρόσμενη δολοφονική επιδρομή της ισραηλινής αεροπορίας είχε ως συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του αθώου κοριτσιού και τον τραυματισμό των αδερφών της.

Στελέχη της Χαμάς ανέφεραν πως οι σιωνιστές βομβάρδισαν στρατόπεδα στο Χαν Γιούνες και στο Αλ Μπουρέιτζ δι’ αεροπορικών επιδρομών, ενώ άρματα μάχης έπληξαν στόχους στα ανατολικά περίχωρα της πόλης της Γάζας.

Κι ενώ οι σιωνιστικοί οργανισμοί διεθνώς, απαιτούν από την ψοφοδεή και δουλοπρεπή κυβέρνηση Σαμαρά να λάβει αντισυνταγματικά και παράνομα μέτρα κατά της Χρυσής Αυγής ώστε να «καταπολεμηθεί η ξενοφοβία και ο ρατσισμός» στην Ελλάδα, ουδεμία μνεία γίνεται στα συνεχιζόμενα ρατσιστικά χτυπήματα του σιωνιστικού κράτους εις βάρος άμαχων Παλαιστινίων. Ο «ανθρωπισμός» των σιωνιστών βλέπετε, είναι εξόχως επιλεκτικός!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-siwnistes-dolofonoun-palaistinious-paramonh-twn-christougennwn#ixzz2obYnK4g3

Exit mobile version