Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκαίνια γραφείων Τοπικής Οργάνωσης Κέρκυρας – Σήμερα Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 19:00

Εγκαίνια γραφείων Τοπικής Οργάνωσης Κέρκυρας - Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 19:00

Σήμερα,  Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια των γραφείων του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή στην Κέρκυρα που εδρεύουν επί της Πολυχρονίου Κωνσταντά 2 στο Σαρόκο.

Καλούνται οι φίλοι και υποστηρικτές του Κινήματος να παρευρεθούν στη εκδήλωση των εγκαινίων στην οποία θα παραστούν ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο βουλευτής και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Αρτέμης Ματθαιόπουλος, ο υπεύθυνος Περιφέρειας Ιονίων Νήσων Νικόλαος Λεμοντζής και άλλα στελέχη του Κινήματος.

Απέναντι στις παράνομες πολιτικές διώξεις του Αρχηγού και των Συναγωνιστών μας, απέναντι στις δολοφονίες, απέναντι στα ψέμματα και την λάσπη των μισθοφόρων δημοσιογράφων του καθεστώτος, η Χρυσή Αυγή απαντάει με νέα γραφεία σε όλη την επικράτεια γνωρίζοντας καλά πως ο πολιτικός μας Αγώνας για την Πατρίδα και τον Λαό κερδίζει την πιό ισχυρή θέση στην καρδιά και την ψυχή των Ελλήνων πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egkainia-grafeiwn-topikhs-organwshs-kerkuras-paraskeuh-27-dekembriou-1900#ixzz2oQc7cCCv

Exit mobile version