Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Οι τρίτεκνοι ξεφτιλίζουν την Χούντα του Μνημονίου

Οι τρίτεκνοι ξεφτιλίζουν την Χούντα του Μνημονίου

Με μια συμβολική πράξη, ο σύλλογος τριτέκνων Αλμυρού καλεί τους υπεύθυνους της δυστυχίας και εξαθλίωσης του Λαού μας να προχωρήσουν στην υιοθεσία των 120 παιδιών των μελών του συλλόγου, τα οποία αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στο. «success story» της Χούντας Βενιζέλου-Σαμαρά!

Πρόκειται βεβαίως για μια κίνηση απελπισίας, η οποία όμως φέρει τους υποτακτικούς των διεθνών τοκογλύφων προ των ευθυνών τους, γελοιοποιώντας τους ενώπιον του Ελληνικού Λαού. Δοκιμαζόμενοι από τις καταστροφικές πολιτικές των ξενόδουλων κυβερνήσεων, οι τρίτεκνοι του Αλμυρού κατέθεσαν ομαδικά περί τις 40 αιτήσεις υιοθεσίας προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τον Πρόεδρο της Βουλής. Σύμφωνα μ’ αυτές, ζητούν από τους τρεις προαναφερθέντες να υιοθετήσουν 120 παιδιά, τα οποία οι τρίτεκνες οικογενειές τους αδυνατούν να αναθρέψουν ελέω της κρατικής αδιαφορίας και της περικοπής των κοινωνικών επιδομάτων.

Υπενθυμίζεται ότι η Χούντα του Μνημονίου προχώρησε στην περικοπή του επιδόματος των 268 ευρώ το δίμηνο για τις τρίτεκνες οικογένειες, ενώ τα εισοδηματικά κριτήρια για την καταβολή του επιδόματος των 1500 ευρώ τον χρόνο είναι απαγορευτικά για την πλειοψηφία των οικογενειών. Ως εκ τούτου, ο σύλλογος των τρίτεκνων οικογενειών του Βόλου προχώρησε στην ομαδική υποβολή των αιτήσεων υιοθεσίας προς την πολιτική ηγεσία, το περιεχόμενο της οποίας έχει ως εξής:

«Τελέσαμε ορθόδοξο χριστιανικό γάμο, με απώτερη επιθυμία και ευχή να αποκτήσουμε τέκνα με σκοπό τη δημιουργία μιας ισορροπημένης οικογένειας. Με τη βοήθεια του Θεού η επιθυμία μας κατέστη δυνατή και αποκτήσαμε τρία τέκνα. Δυστυχώς όμως, λόγω της πρωτοφανούς δυσμενούς οικονομικής κρίσεως, της ανεργίας, της σκληρότατης και άδικης αντιμετώπισης της Πολιτείας και ειδικότερα της Κυβερνήσεως τα τελευταία χρόνια κατά των οικογενειών με τρία τέκνα, έχουμε οδηγηθεί στη φτώχεια και την εξαθλίωση και να αδυνατούμε να στηρίξουμε τα τέκνα μας και να τους παρέχουμε τα βασικά και στοιχειώδη για την επιβίωσή τους ως ανθρώπινες οντότητες πρωτίστως αλλά και την αναγκαία στήριξή τους για μόρφωση και αξιοπρεπή Παίδευση, ώστε γίνουν σωστά μέλη της ελληνικής κοινωνίας, συνεισφέροντας και αυτοί με τη σειρά τους, στο μέτρο των δυνατοτήτων τους, στην Πατρίδα μας.

Επειδή εξ όσων είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, οι επιχορηγήσεις του προϋπολογισμού του Κράτους στηρίζουν, παρά την οικονομική κρίση, σε πολύ ικανοποιητικό βαθμό τους θεσμούς του Ανωτάτου Άρχοντος, του συνόλου των μελών της Κυβερνήσεως του Προέδρου και των μελών της Βουλής των Ελλήνων, αιτούμεθα να αποδεχθείτε την προσωρινή υιοθεσία των τέκνων μας,

Δεν είμαστε σε θέση να προσδιορίσουμε το χρονικό διάστημα της προσωρινής υιοθεσίας των τέκνων μας εκ μέρους σας, διότι είναι άγνωστες οι προθέσεις της Κυβέρνησης πότε θα ενδιαφερθεί ως οφείλει από το Σύνταγμα (άρθρο 21) να στηρίξει την οικογένεια με παιδιά και μάλιστα με πολλά παιδιά (τρία και άνω).

Έχουμε σώας τας φρένας, δεν διωκόμεθα και δεν έχουμε καταδικασθεί για κανένα ποινικό ή ηθικό αδίκημα, συντρέχουν εκ του νόμου και του Συντάγματος όλες οι προϋποθέσεις υιοθεσίας και διαθέτουμε όλα τα προβλεπόμενα δικαιολογητικά για να προβούμε στην υιοθεσία, που με πόνο ψυχής παρακαλούμε να αποδεχθείτε το αίτημά μας».

Καθίσταται εκ των προτέρων σαφές, πως η πολιτική ηγεσία της χώρας, η αντεθνική Χούντα του Μνημονίου, θα στρέψει με αποστροφή το βλέμμα μακράν των δεινών του Ελληνικού Λαού. Άλλωστε οι τρίτεκνες ελληνικές οικογένειες δεν έχουν το προνόμιο να ανήκουν στις ομάδες λαθρομεταναστών ή ρομά, οι οποίες και επιδοτούνται ποικιλοτρόπως από το ανθελληνικό Καθεστώς.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/oi-triteknoi-jeftilizoun-thn-chounta-tou-mnhmoniou#ixzz2ofn7AOty

Exit mobile version