Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Εγκαίνια γραφείων Τοπικής Οργάνωσης Κέρκυρας – Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 19:00

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Φτάνοντας λίγο πριν την εκπνοή του τρέχοντος έτους, συγκεντρώνω τη σκέψη και προσπαθώ να μοιραστώ μαζί σας τα γεγονότα που σημάδεψαν το εθνικιστικό κίνημα τούτη τη χρονιά.

Η σκέψη ξεκινά από το Φλεβάρη του 2013, όπου ένα εθνικιστικό ποτάμι κατακλύζει την Αθήνα. Τιμή στους πεσόντες- την ώρα του καθήκοντος- ήρωες των Ιμίων. Πενήντα χιλιάδες εθνικιστές και υποστηρικτές του κινήματος με υψωμένες σημαίες, με δάδες στα χέρια συγκλόνισαν το πανελλήνιο, σε μια πορεία ακούραστων χιλιομέτρων, φόρος τιμής στα παλικάρια που με τη ζωή τους τίμησαν την γαλανόλευκη και την πατρίδα.

Η αρχή έγινε. Οι καρδιές ξεσπάθωσαν, ο λαός άρχισε δειλά μα σταθερά ν’ ακούει τις καθάριες φωνές των εθνικιστών και να ενώνει τη φωνή του μαζί μας. Είδαμε τα ποσοστά του εθνικιστικού κινήματος ν’ αυξάνουν. Ποσοστά που αφ’ ενός παραμένουν αδιάφορα για έναν εθνικιστή, αφ’ ετέρου ενισχύουν μ’ αισιοδοξία τις καρδιές μας. Η αφύπνιση ξεκίνησε. Η Χρυσή Αυγή, πιστή στην ιδέα, αγκάλιασε τον Έλληνα, τον χτυπημένο απ’ την ανεργία, τον ξεχασμένο απ΄ την κοινωνία, τον πουλημένο από το σύστημα. Οι ομάδες αλληλεγγύης απλώθηκαν σ΄ όλη την Ελλάδα μοιράζοντας τρόφιμα και ρουχισμό όχι μέρες εορτών, μα ολόκληρη τη χρονιά και βρέθηκε αντιμέτωπη με το σύστημα, το οποίο με λύσσα προσπάθησε να σταματήσει την αλληλεγγύη και να απαγορεύσει μέχρι και  την αιμοδοσία των Ελλήνων εθνικιστών. Μοίρασε από αυτό που στους άλλους βολευτές και κόμματα δεν φτάνει αλλά σ΄αυτήν περισσεύει.

Η Εθνικιστική ιδέα, δεν έχει ανάγκη από βίλες, πισίνες, κότερα και ενισχυμένους τραπεζικούς λογαριασμούς. Η εθνικιστική ιδέα θέλει γύρω της περήφανους ανθρώπους, έτοιμους να αγωνιστούν γι’ αυτήν την ιδέα και το Έθνος.

Κι αυτή η ιδέα ήρθε και τάραξε το σύστημα, τους βολεμένους με «κληρονομικό δικαίωμα» πολιτικούς που οδηγούν και καπηλεύονται τούτη τη χώρα. Δεν το τάραξε μόνο, σαν σεισμός ήρθε και ράγισε τα θεμέλιά του. Η πίστη στην ιδέα και το Έθνος έγινε το φίδι που γεννοβόλαγε στα σπλάχνα του συστήματος και σαν έχιδνα έσκιζε το δέρμα του οδεύοντας προς το φως.

Η πίστη στο υπέρτατο ιδανικό, τους ανάγκασε να χάσουν τον ύπνο τους και προκειμένου να μην χάσουν και το μέλι μέσα στο οποίο ξεδιάντροπα βουτήχτηκαν χρόνια τώρα, δε δίστασαν να πετάξουν μια ψυχή στο πεζοδρόμιο. Ο θάνατος του Π. Φύσσα, δεν ήταν τίποτα άλλο από μία προβοκατόρικη ενέργεια προκειμένου να χτυπηθεί πισώπλατα το εθνικιστικό κίνημα. Να τρομοκρατηθεί ο λαός που το ακολουθούσε και το δυνάμωνε τρομακτικά. Δεν δίστασαν να σκορπίσουν τον πόνο. Γι’ αυτούς οι ψυχές των ανθρώπων είναι τα πιόνια σε μια παρτίδα σκάκι κερδισμένα πριν ξεκινήσει, πιόνια που τα καίνε χωρίς οι ερινύες να μοιράζονται το μαξιλάρι τους. Τα γνωστά πορνοκάναλα ενίσχυσαν την προβοκατόρικη ενέργεια, με ψέματα και στημένους ψευδομάρτυρες και σαν ύαινες περίμεναν να ψοφήσει το θήραμα. Αν και η αφύπνιση έρχεται με αργούς ρυθμούς, όποιος αφυπνίζεται δεν πτοείται από λόγια ανθρώπων που βρίσκονται σε ηθική σήψη. Που ακολουθώντας τις εντολές αυτών που βάλθηκαν να ξεπουλήσουν την πατρίδα, να εξαθλιώσουν τον Έλληνα και να εξαφανίσουν την περηφάνια του, αυξάνουν τις τραπεζικές τους καταθέσεις εις βάρος όλων εμάς. Η Χρυσή Αυγή, όση λάσπη, συκοφαντία και ύβρεις κι αν εξαπέλυσε το σύστημα εναντίον της δεν πτοήθηκε. Το ποτάμι είχε χαράξει την πορεία του και πίσω πια να γυρίσει δεν γινόταν. Ο λαός είχε ακούσει την φωνή της αλήθειας. Μπορούσε να ακούσει αυτό που έκρυβαν  τα λόγια όλων αυτών των πολιτικάντηδων. Το «δίνουμε αγώνα για να κρατήσουμε τους μισθούς σ΄αυτά τα επίπεδα» γινόταν στην σκέψη του αυτομάτως «οι μισθοί θα κατέβουν σε τραγικά επίπεδα», το «δεν ξεπουλάμε ούτε σπιθαμή γης», το άκουγαν ως «έχουμε ήδη ξεπουλήσει τη μισή Ελλάδα», γιατί χρειάζεται μόνο μια στιγμή ν’ αφήσεις την καρδιά σου ν’ ακούσει τη φωνή της εθνικιστικής ιδέας, των ανθρώπων που αψηφώντας δημοσκοπικά ποσοστά και τραπεζικές καταθέσεις φωνάζουν την μόνη αλήθεια, αδιαφορώντας για βουλευτικά αξιώματα, για να αφουγκραστείς την αλήθεια και να πορευτείς μαζί της.

Μπροστά σ’ αυτό το εθνικιστικό ποτάμι που όλο και μεγάλωνε παρά τις τόσες συκοφαντίες, παρά το άδικο αίμα ενός συνανθρώπου μας, μη έχοντας άλλα όπλα το σύστημα αποφάσισε να κηρύξει την Χρυσή Αυγή, ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα ψηφισμένο από περίπου μισό εκατομμύριο Ελλήνων, εγκληματική οργάνωση. Χωρίς καμία -μα καμία- ευσταθή νομικά κατηγορία και πατώντας στον προβοκατόρικο φόνο του δυστυχή Π.Φύσσα, προφυλακίζει τον Αρχηγό μας Ν.Μιχαλολιάκο, την μόνη καθάρια φωνή στο πολιτικό προσκήνιο και δύο συναγωνιστές-βουλευτές μας τον Χρ.Παππά και τον Ι.Λαγό, πιστεύοντας πως έτσι θα κλονίσει τα θεμέλια του εθνικιστικού κινήματος. Μα, το εθνικιστικό κίνημα δεν είναι μαγαζάκι σαν τα δικά τους, δεν εξαγοράζεται, δεν τρομοκρατείται, δεν σέρνεται στα πόδια των διεθνών τοκογλύφων, δεν σκύβει το κεφάλι στις επιταγές του διεθνιστικού ολοκληρωτισμού, ό,τι εύκολα φαίνεται πως γκρεμίζεται έχει τις ρίζες του βαθιά χωμένες μέσα στη γη και σαν τον γέρο πλάτανο μ’ όσους χειμώνες και βοριάδες στέκεται όρθιο. Γιατί η ιδέα δεν πεθαίνει ποτέ! Γιατί είναι Τιμή για εμάς τους χρυσαυγίτες να φυλακίζεσαι για τις ιδέες σου και όχι για μίζες εκατομμυρίων. Είναι Τιμή για εμάς να αγωνιζόμαστε για το όφελος του Έθνους κι όχι της τσέπης μας και είναι Τιμή για όλους εμάς που έχουμε τον Αρχηγό μας στη φυλακή, γιατί αυτό αποδεικνύει σ΄ όλο το λαό πως όχι μόνο έλεγε την αλήθεια, αλλά χρόνια τώρα μένει πιστός στην ιδέα, κρατά ακέραιο χαρακτήρα και γίνεται το παράδειγμα για όλους, κι όπως αυτόν και τους άλλους συναγωνιστές δεν τους τρομάζει τίποτα και συνεχίζουν να αγωνίζονται κλεισμένοι μέσα στα κελιά της Τιμής, έτσι κι εμάς δεν μας τρομάζει τίποτα, μένουμε πιστοί στην ιδέα-κι ένας να μείνει…

Δεν χρειάστηκε πολύς καιρός για να καταλάβει το σάπιο πολιτικό σύστημα και οι μαριονέτες της εξουσίας ότι τίποτα δεν μπορεί να μας λυγίσει. Χρησιμοποιώντας το κόκκινο παρακράτος θέλησε αίμα για ακόμη μια φορά. Το αίμα αθώων εθνικιστών. Το αίμα περήφανων Ελλήνων. Θέλησε να διχάσει το λαό, να προκαλέσει εμφύλιο. Για εκείνους,  ο Μάνος και ο Γιώργος ήταν μέλη εγκληματικής οργάνωσης. Δώσανε την εντολή και όπως κάθε δολοφόνος πριν την ενοχοποίησή του, απευθύνεται στο θύμα με τα καλύτερα λόγια και με λυγμούς που τον πνίγουν, έτσι κι αυτοί εξέφρασαν την λύπη του για το χαμό τους. Πίστεψαν πως με το θάνατο των συναγωνιστών μας «θα μας λιώσουν»,όπως αυτολεξεί έστειλε το μήνυμα το μέγαρο Μαξίμου. Ο εθνικιστής ζει για έναν ηρωικό θάνατο, και ο θάνατος των αδερφών μας ήταν ηρωικός κι έγιναν Σύμβολα και Μάρτυρες του Ελληνισμού. Ο θάνατός τους παρά τη λύπη της απώλειας, έγινε οδηγός στο σκοτάδι. Φάρος που δείχνει την ρότα στα πλοία σε καιρό θύελλας και φτάνουν νικητές στο λιμάνι. Το αίμα τους υγραίνει και μυρίζει στα χέρια των συστημικών κι αυτό ο λαός το ξέρει κι εμείς δε θα το λησμονήσουμε ποτέ. Δίπλα στις Θερμοπύλες, στο Γράμμο και στο Βίτσι, στο Μελιγαλά, στα Ίμια, στους Ισαάκ και Σολωμού, στον Μάντακα θα προσθέσουμε άλλα δύο ονόματα ηρώων, του Μάνου και του Γιώργου, θα τα τιμήσουμε με τους αγώνες μας και δεν θ’ αφήσουμε τη λήθη να τα σκεπάσει.

Μέσα στη χρονιά που μας αφήνει ζήσαμε ό,τι άλλα κράτη, άλλοι λαοί ζήσανε σε δεκαετίες ή ίσως και δεν θα ζήσουν ποτέ. Χρειάστηκαν μόλις λίγοι μήνες για να τρομοκρατήσουμε με τα λόγια μας τα αληθή, το κουκλοθέατρο του παραλόγου που κυβερνά τον τόπο μας. Μόνο με την ανιδιοτέλεια που διακατέχει το εθνικιστικό κίνημα καταφέραμε και τρομάξαμε τις διεθνής σιωνιστικές τάξεις που κινούν τα νήματα της υφηλίου. Και δεν κάναμε τίποτα άλλο παρά να μεταφέρουμε την ιδέα και να την κάνουμε πράξη ως οφείλαμε. Δεν κάναμε τίποτα άλλο παρά να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας είχαν ανάγκη και να πούμε την αλήθεια στον ελληνικό λαό όπως είχαμε καθήκον. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από αυτό που μας ορίζει η ιδεολογία μας, να αγωνιζόμαστε για το λαό και το Έθνος μας, σε αντίθεση με τους δυνάστες τούτου του τόπου που κάνανε τα πάντα για να μας σταματήσουν.

Το έτος 2013 τελειώνει, μα δεν τελειώνουν οι αγώνες των εθνικιστών. Οφείλουμε να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για την αφύπνιση των Ελλήνων. Οφείλουμε να αγωνιζόμαστε για την διάδοση της αλήθειας. Το οφείλουμε στον Μάνο και στο Γιώργο, στις γενιές που έρχονται. Ας συνοδεύει τη μνήμη μας ο στίχος του ποιητή:

 «Γνώμες, καρδιές, όσοι Έλληνες, 

Ό,τι είστε-μην ξεχνάτε- 

Δεν είστε απ΄ τα χέρια σας μονάχα. 

Όχι! Χρωστάτε και σ΄όσους ήρθαν, 

πέρασαν, θα ΄ρθούνε, θα περάσουν… 

Κριτές θα μας δικάσουν 

οι αγέννητοι, οι νεκροί…» 

(Κωστής Παλαμάς)

Τώρα που στο ξεκίνημα του νέου έτους, οι ραγδαίες  πολιτικές εξελίξεις βρίσκονται προ των πυλών, τώρα που το κίνημά μας χτυπήθηκε άνανδρα και σημαδεύτηκε από το αίμα των αδερφών μας, τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να σταθούμε υπερασπιστές της Ιδέας. Με φάρο και οδηγό τον άνθρωπο που τριάντα και πλέον χρόνια μένει ακλόνητος στο τιμόνι του καραβιού που λέγεται Χρυσή Αυγή, τον Αρχηγό μας Ν.Μιχαλολιάκο, ΔΕΝ ΛΥΓΑΜΕ! Ακολουθούμε πιστά τις εντολές που φτάνουν σε μας μέσα από τα κελιά της Τιμής και μεταλαμπαδεύουμε την Ιδέα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας μας.

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,  

Ψηλά τις σημαίες, ψηλά το κεφάλι!

Με το σύνθημα «Άκου Αρχηγέ, και άκου το καλά. Ξεφτίλισες το σύστημα ακόμη μια φορά!» συντάσσουμε τις δυνάμεις μας μαζί σας. Από τον ακριτικό Έβρο, από την Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Αλεξανδρούπολης, επαγρυπνώντας και φυλάττοντας Θερμοπύλες, σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές και αγωνιστικό 2014.

Ηλέκτρα 

Τ.Ο. Αλεξανδρούπολης

Συνεχίζονται οι κοινωνικές δράσεις της Χρυσής Αυγής: Εορταστική διανομή τροφίμων στη Χαλκίδα – Φωτορεπορτάζ

Ελληνικά χωριά σε απομακρυσμένες περιοχές έχουν εγκαταλειφθεί από τον τοπικό πληθυσμό και τα σπίτια έχουν κατοικηθεί τώρα από Αλβανούς. Το φαινόμενο αυτό παρατηρήθηκε λόγω της οικονομικής κρίσης, η έλλειψη νέων ανθρώπων, απουσία γεννήσεων και μια σειρά άλλων δημογραφικών προβλημάτων. Στο ορεινό χωριό Ασημοχώρι που βρίσκεται στην επαρχία της Κόνιτσας και έχει εγκαταλειφθεί από τους Έλληνες κατοίκους και σε αυτό έχουν έρθει Αλβανοί που κατοικούν τώρα εκεί.

Δεν ξεπουλιέται απλά η πατρίδα μας, αλλά το κράτος δημιουργεί τις προϋποθέσεις  ώστε να παραχωρείται λίγο λίγο στους “γείτονες” και “φίλους”…

Μ.Α.

Τα εκατομμύρια των Συριζαίων: “Από τον Τρότσκι στην JP Morgan” – Νοιάζονται όμως για τον φτωχό λαό…

Όταν σε ένα κράτος καταλύεται η αρχή της ισονομίας, η κοινωνική πρόνοια περνάει στα χέρια απατεώνων-εγκληματιών της δημόσιας υγείας, οι νόμοι και το σύνταγμα είναι υπέρ αυτών που τους ψηφίζουν και φυσικά των αφεντικών που τους πατρονάρουν.

Όταν οι πολίτες νιώθουν καθημερινά την αδικία την έλλειψη εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, την καταπίεση και τον εκβιασμό των τραπεζιτών-τοκογλύφων και η ζωή τους μπαίνει σε κίνδυνο από την εγκληματικότητα που προκαλεί η έλλειψη αστυνόμευσης (χιλιάδες αστυνομικοί φρουρούν τους πολιτικούς), τότε δεν υπάρχει κράτος αλλά μια μορφή εγκάθετης ολιγαρχίας που κάνει ό,τι θέλει. Πλέον έχουμε φθάσει στο σημείο μηδέν της πολιτικής διαφθοράς και σήψης, αυθαιρεσίας και παρανομίας. Δεν σας εμπιστευόμαστε κύριοι ούτε εσάς ούτε και την πλειονότητα της δικαιοσύνης που έχετε διαφθείρει. Θέλουμε την πατρίδα μας πίσω, θέλουμε την εργασία μας, την ανάπτυξη της χώρας μας, την ισονομία και την πάταξη της διαφθοράς. Εχετε γίνει γραφικοί και επικίνδυνοι για τη ζωή μας και το μέλλον μας και όσο και αν προσπαθείτε με τεχνητή αναπνοή να κρατηθείτε στην εξουσία, το οξυγόνο σας μειώνεται….. ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

ΥΓ:ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

ΑΡΧΗΓΕ ΜΑΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ.

Α.Γ.Α.

Δεν έδωσαν τροφή σε απόρους οι ΚΚΕδες, γιατί τους είχαν δει σε… συσσίτια της Χρυσής Αυγής!

Ήδη οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης και Αθηνών έχουν αποδεχτεί τις “δωρεές” του μεγάλου “φιλάνθρωπου” ! Ο Δήμος Θεσσαλονίκης από τις αρχές Μαρτίου του 2013 αποδέχτηκε προσφορά 90 τόνων πετρελαίου για σχολεία και ιδρύματα ενώ ακολούθησε και ο Δήμος Αθήνας με 40 συνολικά τόνους..Σειρά τώρα είχε ο Δήμος Νάουσας του νομού Ημαθίας!.. Ο Καμίνης είχε αρνηθεί το πετρέλαιο και τα συσσίτια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Προφανώς η βοήθεια Ελλήνων προς Έλληνες για τον κύριο Καμίνη αποτελεί…”ποινικό αδίκημα” ενώ το να λαμβάνει βοήθεια από τον “επικίνδυνο” κύριο Σόρος (OPEN SOCIETY FOUNDATION ) χρηματοδότη εχθρών της χώρας, αλλά καθώς επίσης και διαβόητο Μεγα-έμπορο των εθνών, άνθρωπος που καταστρέφει οικονομίες κρατών εν μία νυκτί, και παράγει “αερολεφτά” εκ του μηδενός χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει παραγωγή, είναι αποδεκτό.. Του φιλάμε το χέρι και παίρνουμε το ξεροκόμματο που μας πετά! Αλλά η βοήθεια Ελλήνων μας ενοχλεί! Ειναι τόσο υποτακτικoί! Ειναι σαν  οι Κρητικοί να δεχόμαστε χέρι βοήθειας από Τούρκο ή Γερμανό. Καλύτερα στο γκρεμό, όμως εδώ συμβαίνει το αντίθετο.. Θα ήθελα να σας υπενθυμίσω να μην ξεχνάτε την δύναμη της “αδιευκρίνιστης ψήφου” γιατί εκεί μέσα κρύβονται θαυμάσιοι Έλληνες που θέλουν την Ελλάδα πίσω. Η Χρυσή Αυγή αντηχεί στην ψυχή του Έλληνα.

Ζήτω η Ελλάς

Ζήτω η Χρυσή Αυγή

Χρόνια πολλά σε όλους σε όλους εσάς και στις οικογένειες σας.

Χριστόφορος – Ηράκλειο Κρήτης

Σερβία, Αγγλία, ΗΠΑ: Συνεχίζεται το κύμα συμπαράστασης προς την Χρυσή Αυγή – Φωτορεπορτάζ

Αξιότιμοι βουλευτές μας, Αγαπητοί Έλληνες συναγωνιστές σε όλη την υφήλιο, Αγαπητοί Εθνικιστές όλων των Κρατών που βοηθήσατε να ακουστεί η φωνή της Χρυσής Αυγής στα πέρατα της γης, σε όλους εσάς που καθημερινά δίνετε τον αγώνα για ένα δικαιότερο και καλύτερο κόσμο, με αυταπάρνηση και ασίγαστο ενδιαφέρον, ευχόμαστε ευτυχισμένο το 2014, με υγεία, δύναμη, αξιοπρέπεια και νέους αγώνες. Με βαθειά φιλικά αισθήματα

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΣΩ Π.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-27-dekembriou-2013#ixzz2ofnpI64g

Exit mobile version