Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΧΡΟΝΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ!

furies-erinyes-nemesi

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑΣ:

Η αρχή του τέλους για την κάθαρση πλησιάζει. Τα σκάνδαλα άρχισαν να γίνονται θηλιά που σφίγγει τον λαιμό των διεφθαρμένων-δοσιλόγων που τυραννούν τους Έλληνες τα τελευταία χρόνια. Η Δικαιοσύνη δεν είναι αξιόπιστη όχι μόνο γιατί έχει την ευθύνη για  την παράνομη φυλάκιση του Αρχηγού και των συναγωνιστών μας αλλά και γιατί είναι ελεγχόμενη από τα ίδια αφεντικά που έχουν οι πολιτικοί μας. Οι επίορκοι του δικαστικού κλάδου συναινούν στην γενοκτονία μας.

Όμως… κάποτε έρχεται η παρέμβαση του Κυρίου και τότε δεν γλυτώνει κανείς.
Ο λαομίσητος και ανεκδιήγητος Βενιζέλος που με τον ”νόμο περί ευθύνης υπουργών” ξέπλυνε πολιτικά εγκλήματα δικά του και πολλών  άλλων πολιτικών θα μπει σύντομα στη φυλακή, στα κελιά της προδοσίας και της ισόβιας τιμωρίας.
Τι κι αν τον στηρίζει ο Σαμαράς; Ο κλοιός σφίγγει γύρω τους και οι Έλληνες ήδη έχουν ξεσηκωθεί ζητώντας κάθαρση και τιμωρία των εθνοπροδοτών.
Ο ελληνισμός θα νικήσει και όσο και αν μας πολεμούν τα σιωνιστικά τέρατα, ξέρουν καλά ότι ο ελληνισμός δεν θα σβήσει γιατί πάνω του στηρίζεται η εξέλιξη της ανθρωπότητας, ο πολιτισμός, οι τέχνες, η επιστήμη, τα γράμματα, η φιλοσοφία. Ο κόσμος όπως είναι σήμερα, οφείλει τα πάντα στους Έλληνες, αν σβήσουμε…. θα σβήσει και αυτός με την σειρά του!
Ευτυχώς που ακόμη δεν χάθηκε η ΠΙΣΤΗ, Η ΕΛΠΙΔΑ, Η ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.

ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΗ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ…ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ.
Ο ΛΑΟΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΜΗΝΥΜΑ ΗΧΗΡΟ. ΥΣΤΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Χρόνια Πολλά και αγώνας με υψηλό φρόνημα, η ώρα της Νέμεσης πλησιάζει. Θα αντέξουμε γιατί η ψυχή η ελληνική είναι ισχυρότερη όλων!

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ

Αγγελική Γ.Α.

Exit mobile version