Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

mail

Μέρες που είναι νομίζω ότι πρέπει να δοθεί ένα μήνυμα το οποίο πρέπει να περιλαμβάνει κάθε σπίτι και κάθε γειτονιά της κατεχόμενης ετούτης χώρας. Το μήνυμα αυτό αφορά όλους αυτούς οι οποίοι δυστυχώς δεν μπορούν να γιορτάσουν αυτές τις άγιες μέρες με τα συγγενικά τους πρόσωπα ή αυτούς οι οποίοι τις περνούν στα παγκάκια και τις πλατείες χωρίς να έχουν ένα πιάτο φαί, απόρροια του επιτυχημένου διδύμου Σαμαρά-Βενιζέλου. Νομίζω ότι θα ήταν καλό ο καθένας από εμάς με ό,τι μπορεί να βοηθήσει(με τη φωνή του, την σκέψη του) να το επισημάνουμε για να δείξουμε έστω και με αυτόν τον τρόπο τί πραγματικά συμβαίνει στην Ελλάδα του 2014.Στην Ελλάδα όπου άνθρωποι εξακολουθούν να πεθαίνουν για λίγη ζεστασιά και δυστυχώς το μόνο πράγμα που τους ενοχλεί είναι πώς να αναπνέουν. Πώς να αναπνέουν από την βρωμιά που οι ίδιοι δημιούργησαν και που τώρα δεν μπορούν να μαζέψουν. Και τουλάχιστον η μυρωδιά από τα τζάκια έχει και τη χάρη της. Από τη δική τους βρωμιά πώς θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε. Ας πάει όμως η σκέψη μας κι εκεί. Διότι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις που οφείλουμε να επισημαίνουμε. Χρόνια Πολλά και καλή δύναμη σε όλους τους Έλληνες!!!!!!

Γ.Κ.

 

Προς τους Εθνοπατέρες της Βουλής.

Χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, ειρήνη και ευτυχία σε εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας και σ’ εμάς τους αδικηθέντες που έχετε καθήκον και «ιερά» υποχρέωση θα λέγαμε να το πράξετε, δικαίωση. Ναι! ΔΙΚΑΙΩΣΗ! Έως πότε θα αναμένουμε την λύτρωση με την επιστροφή, των με παράνομο και ανέντιμο τρόπο, κλεμμένων  αποταμιεύσεων μας (στα Ομόλογα Ελληνικού Δημοσίου).  Ελάχιστοι από εσάς ενεργείτε αναιμικά και η πλειοψηφία σας «σφυρίζει» αδιάφορα, στρουθοκαμηλίζοντας, πως τάχα δεν βλέπει το άδικο αυτό πρόβλημα, που έχει φέρει σε απόγνωση αρκετές χιλιάδες οικογένειες. Πότε επιτέλους περιμένετε να δώσετε την δέουσα λύση; Θα έρθετε ενδεχομένως, στις όποιες εκλογές, και ενεργώντας για μια ακόμη φορά ανέντιμα (γιατί ανεντιμότητα είναι να πρέπει να δώσεις λύση σ’ένα δίκαιο πρόβλημα και να μην το λύνεις) θα δίνετε ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς, ενδεχομένως, αντίκρισμα.  Πρέπει να βγούμε στους δρόμους για να πάρουμε το δίκαιο που μας οφείλετε; Γιατί αναγκαστικά εκεί πρέπει και εκεί θα φτάσουμε όταν η υπομονή και η ελπίδα θα εκλείψουν. Σκεφτείτε το καλά και αυτό. Η υπομονή μας έχει στερέψει. Μια από τις ληστευθείσες οικογένειες των Ομολογιούχων (που τα Χριστούγεννα, περιμένει την «ανάσταση» Οικογένεια

Α. Α.

 

Να ευχηθούμε μέσα από την καρδιά μας χρόνια πολλά σε απανταχού τους Έλληνες στον κόσμο.Υγεία, αγάπη και ευτυχία για να φτιάξουμε μια νέα Ελλάδα χωρίς τους διεθνείς τοκογλύφους και τα μνημόνιά τους.Η Ελλάδα θα αναστηθεί τη νέα χρονιά να είναι σίγουροι όλοι τους.Ο ελληνισμός θα ξανασηκωθεί στα πόδια του και θα λάμψει ξανά.Απλά αυτοί και οι δοσίλογοι θα φύγουν!!!!!

Β.Δ.

Χρόνια Πολλά! Τώρα όσο ποτέ πρέπει το Πολιτικό σας Κόμμα, που πρεσβεύει την εναντίωση στην αηδία του σάπιου πολιτικού συστήματος που μας κυβερνά, να αναδιοργανωθεί μετά τις προβοκάτσιες που του έστησαν η ντόπια σε συνεργασία με την ξένη πλουτοκρατία. Εάν σβήσει η ελπίδα σε κάτι σβήνει και η ζωή. Λόγω του μεγάλου ποσοστού του κόσμου που σας υποστηρίζει θα έλεγα να ανοιχτείτε και να προσθέσετε και νέα πρόσωπα στον αγώνα! Μην αφήσετε αυτό το δύστυχο λαό χωρίς ελπίδα. Εχετε επωμισθεί τεράστια ευθύνη και πρέπει να φέρετε σε πέρας την αποστολή σας.

Χρόνια σας πολλά!

Τ.Ρ.

 

Αντί για επαίνους όπως θα έπρεπε, ο μητροπολίτης Πειραιώς εναντιώθηκε στη Χρυσή Αυγή που οι βουλευτές της έδωσαν τους μισθούς τους για αγορά τροφίμων προς εξυπηρέτηση και βοήθεια συμπατριωτών που τα είχαν τόση ανάγκη!!! Σεβασμιώτατε δεν σας πείραξε ότι κανείς άλλος δεν έδωσε τσακιστή ΠΕΝΤΑΡΑ για τον χειαζόμενο Ελληνικό Λαό; ΛΥΠΟΥΜΕΘΑ. ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΤΕ ΑΓΙΕ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!

ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΖΗΤΩ Ο ΑΞΙΟΠΡΕΠΗΣ – ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΖΕΙ Ω ΚΑΙ ΠΟΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Ν.Α.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ. Χρόνια πολλά σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και χρόνια πολλά σε όλους τους συναγωνιστές μας που σηκώνουν τα ΛΑΒΑΡΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ κατοχικών δυνάμεων και εναντίον των ΠΡΟΔΟΤΩΝ, ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΩΝ ΓΑΛΑΖΟΠΡΑΣΙΝΩΝ κανίβαλων που δολοφονούν τους ΕΛΛΗΝΕΣ… ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΔΙΚΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ … ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ… ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ… ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ… ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ – ΑΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ…

Exit mobile version