Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΟΙ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΤΑΡCIA ΣΕ ΝΕΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ

screenhunter_14-dec-26-0251-thumb-large

Σε πείσμα των μνημονιακών βρικολάκων της ετοιμόρροπης συγκυβέρνησης της κρατικής καταστολής και των παράνομων φυλακίσεων, καθώς και των αριστερών συνιστωσών του σάπιου μεταπολιτευτικού συστήματος της δυστυχίας μας, η Χρυσή Αυγή διαρκώς δυναμώνει. Κι εγκαινιάζει σήμερα ένα ακόμα εθνικιστικό κάστρο, στην Πρέβεζα.

Κι όπως συμβαίνει σε όλες σχεδόν τις περιπτώσεις, το σύστημα που δε θέλει να χρησιμοποιήσει την Αστυνομία για απαγόρευση και καταστολή, για να μην… παρεξηγηθεί και αμφισβητηθεί η… δημοκρατικότητά του, ξαμολάει το παρακρατικό χαφιεδότσουρμο για να κάνει αντί αυτού τη βρωμοδουλειά.

Την ίδια ώρα, λοιπόν, που έχουν προγραμματιστεί τα εγκαίνια των νέων γραφείων, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΑΝΤΑΡCIA θα κάνουν την… συνήθη αντισυγκέντρωση (υπό την προστασία των «μπάτσων- γουρουνιών- δολοφόνων», όπως αποκαλούν τους αστυνομικούς), με συνθήματα όπως:
«Τσακίστε το φασισμό», «Τον φασισμό βαθιά κατάλαβέ τον. Δεν θα πεθάνει μόνος, τσάκισέ τον», 
κ.τ.λ. Τα οποία προφανώς είναι… συμβατά με το… δημοκρατικό τόξο!

Θα κάνουμε μια δήλωση και μια… πρόβλεψη:

1ον) Είναι παλιάτσοι και παρακρατικές καρικατούρες. Φυσικά και δεν τους φοβόμαστε!

2ον) Έρχεται ο καιρός που θα ανέλθουν κι αυτοί στην εξουσία. Έρχεται δηλαδή ο καιρός που δεν θα τολμάνε ούτε μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς τους να βγουν! Όχι γιατί θα τους επιτίθενται οι «κακοί» χρυσαυγίτες, αλλά γιατί θα τους ψάχνει να τους λιντσάρει ο ελληνικός λαός, για τα… καλά που θα του κάνουν!

πηγή

Exit mobile version