Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΑΥΓΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΔΟΝΤΙΑΣΕΙ!

538821_414002295346317_1039481311_n

Σε κατάσταση πανικού και τρόμου βρίσκεται το σάπιο μεταπολιτευτικό σύστημα, από την δυναμική που αναπτύσσει η Χρυσή Αυγή. Έτσι, με αφορμή τα σημερινά εγκαίνια γραφείων του Κινήματος στην Πρέβεζα, το σύστημα εξαπόλυσε τα λυσσασμένα σκυλιά του, για να τρομοκρατήσουν τους εθνικιστές. Και πρώτα απ’ όλα τους κουκουέδες, τους πιο πιστούς συνοδοιπόρους (με τον τρόπο τους) της μνημονιακής κυβέρνησης της δυστυχίας μας, που βγήκαν στο παρακρατικό σεργιάνι.

Έτσι, με μια κατάπτυστη ανακοίνωση, τα πιστά αυτά όργανα του σάπιου συστήματος, χαρακτηρίζουν τα σημερινά εγκαίνια «θρασύτατη ενέργεια των ναζιστών να καλέσουν το λαό της Πρέβεζας να συμμετάσχει στα εγκαίνια των γραφείων τους» και υπερασπίζονται την καταστολή που έχει εξαπολύσει κατά του Κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών ο αφέντης τους, φον Αντωνάκης Σαμαράς:

«Υπάρχει το ποινικό νομικό πλαίσιο, προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι εγκληματικές ενέργειες της ναζιστικής Χρυσής Αυγής. Εδώ και καιρό θα έπρεπε να είχαν ληφθεί τέτοια μέτρα».

Τέλος, οι τσανακογλύφτες της εξουσίας, που δε διστάζουν να πετάνε εργαζόμενους των καπιταλιστικών επιχειρήσεών τους στο δρόμο, απειλούν θρασύτατα με τις πλάτες του αστικού κράτους, της αστυνομίας και της δήθεν «ανεξάρτητης» αστικής δικαιοσύνης:

«Να μη μπορούν να σταθούν πουθενά ούτε στην Πρέβεζα, ούτε πουθενά αλλού οι ναζιστικές – μαφιόζικες συμμορίες».

Γράφουμε εκεί που δεν πιάνει μελάνι τα μανιασμένα γαυγίσματα των κόκκινων μαντρόσκυλων του συστήματος. Δεν τα φοβόμαστε, γιατί δε μπορούν να δαγκώσουν. Τα έχουμε ξεμπροστιάσει (ξεδοντιάσει) στα μάτια του κριτή όλων μας, του ελληνικού λαού!

πηγή

Exit mobile version