Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2013

Αυτοί είναι οι υβριστές της Χρυσής Αυγής: Έχουμε πολλές φορές δει τους τηλεσχολιαστές – τηλεδικαστές του MEGA να κουνάνε το δάκτυλο στους Έλληνες πολίτες και να δικαιολογούν τα φοροληστρικά μέτρα της συγκυβέρνησης του μνημονίου, αποκαλώντας ως νέοι «πάγκαλοι» μπαταχτσήδες συλλήβδην το σύνολο των Ελλήνων. Ιδιαιτέρως στο θέμα της ρευματοδότησης των συμπολιτών μας, το MEGA έχει «δώσει ρέστα» μνημονιακότητας, φροντίζοντας να αποκρύπτει τα πάμπολλα ρεπορτάζ, όπου πολύτεκνες οικογένειες μένουν στα σκοτάδια.

Οι Έλληνες πολίτες έχουν σαφή εικόνα περί του ύφους χιλίων πιθήκων που έχουν παρουσιαστές του MEGA, όπως ο τηλε-εισαγγγελέας Πρετεντέρης και άλλοι μνημονιακοί δημοσιογράφοι, όταν προπαγανδίζουν την ανάγκη υποταγής στην κυβέρνηση και στα φοροληστρικά της μέτρα. Ιδιαιτέρως στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής είδαμε τους εν λόγω «εισαγγελείς» να μοιράζουν τα ισόβια λες και ήταν «στραγάλια», χρησιμοποιώντας ως «αποδείξεις» γελοιότητες και «κατινιές» που προέρχονταν από τους αντίστοιχους αρχισυντάκτες τους.

Πριν από την είδηση να σας θυμίσουμε ότι το αφεντικό του MEGA, Μπόμπολας, έχει τύχει τελευταία να είναι ανάδοχος πολλών δημόσιων έργων. Λίγο το τζαμί στο Βοτανικό, λίγο τα βιβλία των σχολείων, λίγο τα σκουπίδια της Μακεδονίας, λίγο από εδώ, λίγο από εκεί, ο Μπόμπολας βρίσκεται πίσω από ό,τι χτίζεται και από ό,τι καταστρέφεται. Επίσης θα πρέπει να θυμηθούμε ότι προσφάτως το MEGA έπαψε να είναι παράνομο, αφού πήρε «δώρο» την άδεια από την συγκυβέρνηση του μνημονίου, να χρησιμοποιεί δωρεάν τις συχνότητες που ανήκουν στον Ελληνικό Λαό και να μεταδίδουν από αυτές αφορολόγητες διαφημίσεις.

Πάμε τώρα να δούμε ένα έγγραφο:

Σύμφωνα με το έγγραφο διαπιστώνεται ότι το MEGA είναι ένοχο για ρευματοκλοπή.  Όπως αναφέρεται ότι «οι τεχνικοί διαπίστωσαν ότι το καλώδιο έντασης προς τον μετρητή Τ φάσης στην μπουάτ ήταν κομμένο ενώ «πειραγμένος» ήταν ο μετρητής του καναλιού ώστε να δείχνει κατανάλωση 12 KW αντί για 58 KW.  Ο μετρητής δηλαδή κατέγραφε 4,8 φορές μικρότερη κατανάλωση ζημιώνοντας τεράστια ποσά την ΔΕΗ». 

Οποιοδήποτε άλλο σχόλιο περιττεύει!

Κ.Α.

Ο φίλος του Σαμαρά, σιωνιστής Ντέιβιντ Χάρις διέταξε τις διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής

Κύριοι, μου κάνει εντύπωση το γεγονός ότι το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ του ΠΑΣΟΚ, που ήταν μέσα σε όλα, που έλυνε και έδενε, που δεν παιρνόταν απόφαση αν δεν ενέκρινε, έχει εξαφανιστεί παντελώς από τη δημοσιότητα. Ήταν τόσο χρηστή η διοίκηση επί των ημερών του στα “βαρβάτα” υπουργεία που πέρασε; ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΤΑΣΘΑΛΙΑ; Ή δεν τον δίνουν οι λαδιάρηδες σύντροφοι του από φόβο μην πάνε μέσα για περισσότερα, επειδή τους κρατάει όλους στο χέρι; Με τιμή,

Γ.Μ.

Γερμανικές ευχές στην Ελλάδα: «Συνεχίστε να παίρνετε μέτρα, μέχρι… τέλους»

Αυτές τις ημέρες λόγω εορτής πρωτοχρονιάς οι περισσότεροι ευεργετημένοι – αλλά αγνώμονες γείτονες  οι οποίοι φιλοξενούνται στην πατρίδα μας αλλά δεν σέβονται ούτε αυτήν, ούτε εμάς τους Έλληνες, έχουν πάει στην πατρίδα τους προκειμένου να γιορτάσουν εκεί βόρεια, παρέα με τους δικούς τους. Είναι ευκαιρία οι διοικούντες το κράτος, όταν προσπαθήσουν να επιστρέψουν να βρουν την πόρτα της Πατρίδας μας κλειστή για το καλό των παιδιών μας που υποφέρουν από ανεργία και ανέχεια εξαιτίας των εγκληματιών που έχουν κατακυριεύσει την χώρα μας και ονειρεύονται να διώξουν εμάς για να μείνουν αυτοί εδώ. Ας ξυπνήσουμε, έστω κι αργά!

Γ.Π.

Αλέξανδρος Γέροντας: Η Ψυχή της Χρυσής Αυγής!

Έχει ξεσαλώσει η προπαγάνδα των εβραιο-φιλων σχετικά με την “σφαγή των εβραίων από τον Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη”. Δεν έχουν αφήσει ντοκυμαντέρ για ντοκυμαντέρ που να μην πουν γι’ αυτήν την περιβόητη σφαγή, λες και προσπαθούν να μας πουν πως ο Κολοκοτρώνης δεν ήταν ΉΡΩΑΣ αλλά στυγνός δολοφόνος. Γιατί έσφαξε λοιπόν τους Εβραίους στην Τριπολιτσά ο Κολοκοτρώνης;

Οι ίδιοι οι Εβραίοι ομολογούν ότι ήσαν πιστοί σύμμαχοι των Οθωμανών και δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι της εξέγερση των Ελλήνων. Οι  Έλληνες πάλι έτρεφαν γι’ αυτούς μίσος, μετά τις φρικαλεότητες που είχαν διαπράξει οι Εβραίοι της Κωνσταντινούπολης εναντίον των Χριστιανών της Πόλης και πάνω στο σώμα του Πατριάρχη Γρηγορίου.

Έχει σημασία πώς εξηγούν οι ίδιοι οι Εβραίοι τα γεγονότα του 1821 και πως το μίσος αυτό ενισχύθηκε από μια σειρά ανθελληνικών ενεργειών του περιουσίου Λαού: Στην Κορώνη οι Εβραίοι βασάνισαν μέχρι θανάτου τον επίσκοπο Γρηγόριο, που είχαν πιάσει όμηρο, πετούσαν τα κομμάτια και φώναζαν στους πεινασμένους Έλληνες να φάνε το κρέας του! Λίγο μετά οι Εβραίοι έκαναν το ίδιο με τον διάκονο του δεσπότη και έναν παπά: Τους πέταξαν κι αυτούς από το κάστρο. Όταν οι Έλληνες επιτέθηκαν εναντίον του Ναυπλίου, οι Εβραίοι βασάνισαν έναν Έλληνα μαχητή που μια οβίδα κανονιού του είχε σπάσει το πόδι.

Οι Έλληνες έτρεφαν μίσος προς τους Εβραίους, διότι ενώ αυτοί πολεμούσαν για την Λευτεριά τους, οι Εβραίοι πολεμούσαν για να προωθήσουν τα οικονομικά τους συμφέροντα. Υπενθυμίζω ότι όλα τα παραπάνω τα γράφουν στα βιβλία τους που μνημονεύσαμε στην αρχή, οι δύο κορυφαίοι Εβραίοι ιστορικοί Μερνάρ Πιερόν και Μαρκ Μαζάουερ. Βεβαίως, επιχειρούν να δικαιολογήσουν την συνεργασία των Εβραίων με τους Τούρκους μέσω του Ταλμούδ, που τους πρόσταζε ότι ο Νόμος του Κράτους είναι και ο δικός τους Νόμος! Όπου κράτος αναγνώριζαν ΜΟΝΟ το κράτος των Τούρκων και ΌΧΙ των Ελλήνω, άρα και όχι τον αγώνα για την ανεξαρτησία τους.

Ωστόσο, το πιο συγκλονιστικό στοιχείο που ομολογούν οι ίδiοι οι Εβραίοι αλλά ουδέποτε θα καταγράψει στο βιβλίο Ιστορίας της Έκτης Δημοτικού η Μαρία Ρεπούση είναι άλλο: Τόσο ο Μαζάουερ όσο και ο Πιερόν (σελ 32-34) αποδέχονται ότι η ελληνική Επανάσταση στην Μακεδονία απέτυχε εξ αιτίας των Εβραίων! Οι τούρκοι, οι Εβραίοι και οι Λεβαντίνοι της Θεσσαλονίκης συμμάχησαν και κατέστειλαν την εξέγερση των Χριστιανών σε όλη την Βόρειο Ελλάδα. Σαρανταδύο ελληνικά χωριά κάηκαν, όλοι σχεδόν οι άνδρες εσφάγησαν και τα γυναικόπεδα φυλακίστηκαν. Ακόμη και ο Εβραιόφιλος Γάλλος περιηγητής Πουκεβίλ παραδέχεται ότι “στα γεγονότα αυτά συνέδραμαν εξαιρετικώς οι Εβραίοι”.

Όταν το 1825 ο Ιμπραήμ ήλθε στην Ελλάδα και άρχισε να σπέρνει τον τρόμο, οι Εβραίοι πανηγύριζαν. Όταν έπεσε το 1826 το Μεσολόγγι, οι Εβραίοι πανηγύριζαν!  Μετά από όλα αυτά ήταν φυσικό οι Έλληνες να στραφούν με μίσος εναντίον των Εβραίων, τους οποίους σε λίγο έπαψαν να προστατεύουν και οι Οθωμανικές Αρχές. Δεν μας παίρνει ο χώρος να καταγράψουμε όλη την κόντρα Ελλήνων και Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821. Θα αναφέρουμε μόνο τον ύπουλο ρόλο των Εβραίων χρηματιστών του Λονδίνου στα δάνεια που συνήψε το 1824 με την Αγγλία το υπο σύστασιν Ελληνικό Κράτος (σελ. 34 του βιβλίου του Πιερόν) Κοντολογίς: Ό,τι και να λένε η Ρεπούση, ο Λιάκος, Γιαννουλόπουλος και ο Αλαβάνος, Έλληνες και Εβραίοι μισούνται θανάσιμα εδώ και 22 αιώνες τουλάχιστον. Ο ρόλος των Εβραίων κατά την Επανάσταση του 1821 ήταν βαθύτατα ανθελληνικός και δικαίως ο Κολοκοτρώνης τους κατέσφαξε τον Σεπτέμβρη του 1821 στην Τριπολιτσά. Αυτό το παραδέχονται οι ίδιοι οι Εβραίοι ιστορικοί, αλλά το αρνούνται οι Έλληνες που γράφουν τα σημερινά σχολικά βιβλία Ιστορίας. Γι αυτό και το 1821 έχει περιοριστεί σε δύο-τρεις σελίδες στα σχολικά βιβλία Ιστορίας. Τα παιδιά δεν πρέπει ούτε να υποψιαστούν το προαιώνιο μίσος μεταξύ Εβραίων και Ελλήνων, για να μην γίνουν Εθνικιστές και ενοχληθεί το Διεθνές Εβραϊκό Λόμπυ που χρηματοδοτεί πλέον την έκδοση των σχολικών μας βιβλίων.

Α.Α.

Λεφτά υπάρχουν για τα κόμματα της κλεπτοκρατίας – 7 εκατ. ευρώ μοιράστηκαν με εντολή της συγκυβέρνησης του μνημονίου

Δημοσιεύτηκε το ΦΕΚ που αναστέλλει την χρηματοδότηση της ΧΑ. 7 εκατομμύρια μοιράστηκαν στους αργόσχολους, κηφήνες μέσα κι έξω από το Κοινοβούλιο. Κόμματα του “συνταγματικού τόξου” και αποκόμματα τύπου ΛΑΟΣ, Δημιουργία Ξανά και Οικολόγοι θα ροκανίσουν το υστέρημα του ελληνικού Λαού όταν όλα τάχει πλακώσει η φτώχεια, η ανεργία και η απελπισία για το τι μας ξημερώνει αύριο. Αφού λοιπόν τα χρήματα δόθηκαν σ’ αυτούς πρέπει να δοθούν και στην ΧΑ. Γιατί ο νόμος που ψηφίστηκε είναι νόμος αντισυνταγματικός και ως εκ τούτου δεν πρέπει να τύχει εφαρμογής από τα Δικαστήρια. Κάντε λοιπόν μια αγωγή στο Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του Ελληνικού Δημοσίου ή όποιου άλλου φορέα είναι αρμόδιος για την χορήγηση των χρημάτων και ζητήστε να υποχρεωθεί να σας καταβάλει τα οφειλόμενα τα οποία παρανόμως δεν σας καταβλήθησαν. Η αγωγή θα εξεταστεί από το Δικαστήριο και αν μεν κρίνει τον πρόσφατο νόμο αντισυνταγματικό θα υποχρεώσει τους εναγομένους να σας καταβάλουν τα χρήματα, αν τον κρίνει συνταγματικό θα κάνετε έφεση κλπ μέχρι τον Άρειο Πάγο να αποφανθεί αυτός αν ο νόμος είναι ή όχι συνταγματικός. Υπάρχουν και άλλες δυνατότητες που θα τις εξετάσουμε προσεχώς. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Αντ. Ζ.

Γεμίζουν διόδια την Εγνατία για να οικονομήσουν οι μεγαλοεργολάβοι

Καλημέρα σας. Επειδή προβλέπω στις επερχόμενες εκλογές ραγδαία άνοδο του κόμματος και επειδή πιστεύω πως θα κάνετε πράξη αυτά που λέτε θα πρότεινα ΆΜΕΣΑ μόλις αναλάβετε, την ανέγερση φυλακών σε κάποιο από τα χιλιάδες ερημονήσια που έχει η χώρα μας (τύπου Αλκατράζ) για να χωρέσουν οι χιλιάδες λαμόγια πολιτικοί που πλούτισαν και πλουτίζουν με κομπίνες, μίζες, δωροδοκίες κ.τ.λ.σε βάρος του φτωχού Έλληνα ρουφώντας το αίμα του και στερώντας από αυτόν και την οικογένεια του μία αξιοπρεπή ζωή, καταργώντας κάθε του δικαίωμα και κάθε ελπίδα. Φυλακίστε τους, τιμωρήστε τους και ίσως αυτό γίνει μάθημα για τους επόμενους, να το σκεφθούν να απλώσουν το χέρι τους για να τα τσεπώσουν. Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας.

Λ.Α.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-29-dekembriou-2013#ixzz2oonHcIde

Exit mobile version