Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Αθήνα, Τρίκαλα, Παιονία, Κατερίνη

Παραμονή της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, δεχτήκαμε στα νέα γραφεία των Νοτίων Προαστίων από ομογενείς της Γερμανίας αλλά και από πλήθος συναγωνιστών, ευχές και εκατοντάδες ρούχα – παιχνίδια σαν μία συμβολική χειρονομία αγάπης προς τον δοκιμαζόμενο Ελληνικό λαό.  

 

 

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε το απόγευμα της τρίτης παραμονή Χριστουγέννων στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών την διανομή τροφίμων που είχε πραγματοποιηθεί στα γραφεία της παραπάνω Τοπικής. Με το πέρας της προβολής  διανομής τροφίμων, ακολούθησε και εορταστική προβολή, όπου οι παρευρισκόμενοι “μεταφέρθηκαν” σε μια άλλη Αθήνα αυτή την Αθήνα με τα όμορφα κτήρια και τους ασφυκτικά γεμάτους δρόμους χωρίς εγκληματικότητα δυστυχία και λαθρομετανάστες που πλημμύρισαν τις πόλεις μας και τα χωριά μας.

ΑΘΗΝΑ:
Δηλιγιάννη 50, σταθμός Λαρίσης
210-8235030
Τρίτη, Τετάρτη & Σάββατο: 19:00-21:00

Ομιλία στα γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων

Πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο, στα κατάμεστα για πολλοστή φορά γραφεία της Τ.Ο. Τρικάλων, η προγραμματισμένη ομιλία του μέλους της Κ.Ε. και υπεύθυνου Περιφέρειας Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής Γιώργου Μισιάκα με θέμα: «Χρυσή Αυγή: Η Ελλάδα που αγωνίζεται και Νικά».

Ο συναγωνιστής είχε την ευκαιρία να μιλήσει σε συναγωνιστές και φίλους του Κινήματος για τις τελευταίες εξελίξεις, τις παράνομες διώξεις στους Συναγωνιστές μας, αλλά και για τις μεθοδεύσεις που σχεδιάζει το καθεστώς του μνημονίου εις βάρος ενός νόμιμου πολιτικού κόμματος. Τόνισε ότι, η Χρυσή Αυγή δεν πρόκειται να σταματήσει τον Αγώνα της οποιοδήποτε κι αν είναι το κόστος. Δεν μας φοβίζουν ούτε οι διώξεις, ούτε η τρομοκρατία, ενός καθεστώτος υποτακτικών των ξένων τοκογλύφων, που πνέει πλέον τα λοίσθια. Αντιθέτως, ατσαλώνει τη θέλησή μας για συνέχιση του Αγώνα μας μέχρι τη τελική νίκη. Έως ότου χαράξει η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού!

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 (1ος Όροφος)
Τρίτη και Σάββατο 7-9 μ.μ.

Διανομή τροφίμων στο Πολύκαστρο από την Τ.Ο. Παιονίας

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία της Τ.Ο. Παιονίας (κεντρική πλατεία Πολυκάστρου)διανομή τροφίμων σε Έλληνες συμπολίτες μας με προτεραιότητα σε άπορους, άτομα με αναπηρία και πολύτεκνους. Οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών με τα μέτρα αλητ-ότητας έχουν ξεχάσει τις υποχρεώσεις τους για σεβασμό των κοινωνικών δικαιωμάτων των Ελλήνων και κυρίως των νέων.

Κάθε ελληνική οικογένεια πρέπει να αισθάνεται περήφανη και αξιοπρεπής κυρίως αυτές τις δύσκολες ημέρες. Γκρεμίζουμε το τείχος του μνημονίου και της εξαθλίωσης και χτίζουμε γέφυρα ελπίδας.

Παρά τις παράνομες διώξεις και το κλίμα εκφοβισμού από τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, η Χρυσή Αυγή συνεχίζει και θα συνεχίσει το κοινωνικό της έργο σε ολόκληρη τη χώρα.
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Πιερία: Πλούσια πολιτική δράση με ομιλίες και εκδηλώσεις

Συνεχίζεται ακάθεκτα η δράση της Τ.Ο. Κατερίνης με εβδομαδιαίες ομιλίες στα γραφεία της, αλλά και με εξορμήσεις για διανομή ενημερωτικού υλικού στους Συμπολίτες μας. Έτσι και την προηγούμενη εβδομάδα, κλιμάκιο Συναγωνιστών πραγματοποίησε ενημερωτική δράση με πολιτικό έντυπο στην λαϊκή αγορά της Κατερίνης. Η αποδοχή του κόσμου ήταν πολύ θερμή και μας ενθάρρυνε με απλά λόγια να συνεχίσουμε έτσι, γιατί είναι μαζί μας!

Εκτός από την καθιερωμένη ενημέρωση στα γραφεία για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις κάθε Τετάρτη και Κυριακή, πραγματοποιούνται και ομιλίες για τις πολιτικές θέσεις της Χρυσής Αυγής καθώς και θεματικές ομιλίες από επιστήμονες διαφόρων κλάδων.

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:
Δραγούμη 1 και Ειρήνης
Κυριακή 19:00 – 22:00
Τηλ. 6970-881184

 
Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-athhna#ixzz2oqpdppFQ

Exit mobile version