Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΗΣ ΝΔ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

sygkentosi  preveza

Τα μούτρα τους έφαγαν χθες στην Πρέβεζα οι «προοδευτικοί» (παρακρατικοί με περικεφαλαία, που έκαναν τη βρώμικη δουλειά για λογαριασμό του φον Αντωνάκη και της παρέας του), που οργάνωσαν αντισυγκέντρωση για να τρομοκρατήσουν τους εθνικιστές και να περιορίσουν την προσέλευση στα εγκαίνια των νέων γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη.

Μάλιστα, προκειμένου να τους ευχαριστήσουν για την εξυπηρέτηση, τα φερέφωνα της σάπιας Νέας Σαμαροκρατίας, τους αφιέρωσαν διθυράμβους και τους… πολλαπλασίασαν. Ας δούμε τι παραμύθια γράφει σχετικά η σελίδα του Νικολάκη του Χατζηνικολέτου, γιού πρώην βουλευτή και υπουργού της ΝΔ και τακτικού συνδαιτημόνα του φον Αντωνάκη (απαραιτήτως μια φορά τη βδομάδα, λένε οι πληροφορίες μας…)

«Μεγάλη αντιφασιστική πορεία
Μια από τις μαζικότερες κινητοποιήσεις των τελευταίων ετών για τα δεδομένα της Πρέβεζας έγινε το απόγευμα, με σκοπό να επισκιάσει τα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής στην πόλη. Εκατοντάδες Πρεβεζάνοι κατέβηκαν στους δρόμους στην αντιφασιστική διαδήλωση, σε αντίθεση με τους ελάχιστους υποστηρικτές της Χ.Α που σύμφωνα με τις πληροφορίες βρέθηκαν στα εγκαίνια»
.

Μάλιστα, ο Νικολάκης είναι τόσο θρασύς (ή νομίζει πως απευθύνεται σε… αόμματους), που παραθέτει και φωτογραφίες από την «μεγάλη» πορεία. Βάζουμε αυτήν που δείχνει τους περισσότερους και σας προκαλούμε να μετρήσετε κεφάλια. Αν τους βγάλετε πάνω από 100, να μας τρυπήσετε τη… μύτη.  

(ΥΓ) 1: Ακόμα και οι συριζαίοι ήταν πιο συγκρατημένοι και μίλησαν για «ασφυκτικά γεμάτο πεζόδρομο», χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες…

(ΥΓ) 2: Στην ανοιχτά παρακρατική αντισυγκέντρωση έδωσαν το παρών και 2 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Άρτας, Όλγα Γεροβασίλη και ο βουλευτής Πρέβεζας Κώστας Μπάρκας. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε…
(ΥΓ) 3: «Κόψτε» τις φάτσες στη φωτογραφία. Σας ρωτάμε: βλέπετε έστω και έναν που να μην είναι δημόσιος υπάλληλος;

πηγή

Exit mobile version