Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους. Δύναμη, πίστη και πολύ αγάπη για τους συμπατριώτες μας. Αφού η Ελλάδα μας χάριν στο «Δημοκρατικό τόξο» που μας κυβερνά παραπαίει, κατακρημνίζεται και ματώνει καθημερινά, λυπάμαι ειλικρινά που την ώρα που υπάρχουν οικογένειες που καίνε και αυτά τα σπίτια τους στην προσπάθεια τους να ζεσταθούν, η κυβέρνηση δίνει Χριστουγεννιάτικο μποναμά αξίας 6.913.500 ευρώ – κρατική επιχορήγηση την ονομάζουν και όχι κλεπτοκρατική επιχορήγηση όπως θα έπρεπε. Τα παίρνουν όλοι, εκτός του κόμματος της Χρυσής Αυγής φυσικά, που δε θα συμμετάσχει για άλλη μια φορά προς τιμήν της, στο μεγάλο πάρτι και φαγοπότι του κλεπτοκρατικού τόξου…

Φαίνεται ότι οι σύμμαχοι, φίλοι και υπηρέτες του εβραϊκού λόμπι, πήραν το δωράκι τους για τη προσφορά και την υπηρεσία τους, για τη συνεισφορά τους στην αντισυνταγματική απόφαση κατάργησης της κρατικής επιχορήγησης στο κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών, μιας και η «εγκληματική» αυτή οργάνωση επέστρεφε τα χρήματα αυτά στο ακέραιο εκεί που ανήκουν πραγματικά! Στον δοκιμαζόμενο και χειμαζόμενο Ελληνικό λαό!

Λ.Γ.

Για να μην ξεχνιόμαστε: Οι Έλληνες που δολοφονήθηκαν από αλλοδαπούς και ο ανθελληνισμός του Συστήματος – ΒΙΝΤΕΟ

Σύσσωμοι καταδίκασαν το Εθνικιστικό κίνημα όλοι οι προδότες της Πατρίδας, όλοι οι νεοταξίτες-προσκυνημένοι, γραικύλοι, αντιρατσιστές, υπερασπιστές των δήθεν ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που οι ίδιοι βοηθούν στην πλήρη κατάλυση τους με τη κατάργηση του Συντάγματος και τη μετατροπή του σε κουρελόχαρτο. Πόσο υποκριτές είναι θα χρειαζόμασταν χιλιάδες σελίδες για να το αναλύσουμε. Με όλα αυτά που πράττουν δε λυγίζουν το φρόνημα και το πιστεύω κανενός! Μας δυναμώνουν, μας εμψυχώνουν, μας πεισμώνουν περισσότερο και δικαιώνουν την απόφαση μας να στηρίξουμε με κάθε τίμιο μέσο που διαθέτουμε και κυρίως με τη ψυχή μας, τη Χρυσή Αυγή και ότι αυτή εκπροσωπεί. Παραμένουμε εδώ και σας στηρίζουμε πάντα! Συνεχίστε το καλό και τίμιο αγώνα σας .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!

Β.Γ

Κι άλλος «χρυσός» συριζαίος: Αυτή τη φορά συνδικαλιστής και με κατηγορίες για ξέπλυμα μαύρου χρήματος

Αγαπημένε συναγωνιστή-ήρωα Αλέξανδρε Γέροντα! H οικογένειά μας και μεις σου ευχόμαστε ταχύτατη ανάρρωση. Να είσαι γρήγορα κοντά μας, γιατί σε χρειαζόμαστε. Σε χρειάζεται η ΠΑΤΡΙΔΑ. Χαρήκαμε πάρα πολύ για την βελτίωση της υγείας σου. Για εμάς ήταν το Πρωτοχρονιάτικο δώρο μας. Καλή χρονιά με πολλές επιτυχίες σε όλη τη ζωή σου, υγεία και μακροημέρευση. Επίσης, ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία και κουράγιο στις οικογένειες των συναγωνιστών-ηρώων Γιώργου και Μάνου. Με απέραντη αγάπη οι συναγωνιστές

ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ ΦΡΟΣΩ Π.

Τα σκοτεινά σημεία της απολογίας Κάντα που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ

Όλα τα οφέλη και τις φοροαπαλλαγές της παραμεθορίου απολαμβάνουν από σήμερα οι κάτοικοι της ακριτικής Εκάλης και της Κηφισιάς, μετά από βουλευτική τροπολογία που κατατέθηκε την τελευταία στιγμή κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών, για τον Ενιαίο Φόρο Ιδιοκτησίας Ακινήτων. Την τροπολογία υπογράφουν οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Καραμανλή, Αργύρης Ντινόπουλος, Μάκης Βορίδης, Σοφία Βούλτεψη και Κατερίνα Παπακώστα, που νωρίτερα την Παρασκευή με άλλη τροπολογία ζήτησαν και πέτυχαν τη μείωση των αντικειμενικών αξιών σε Ψυχικό και Φιλοθέη. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, εκτός από την ένταξη της Εκάλης και της Κηφισιάς στις παραμεθόριες περιοχές, έκανε δεκτό και το να πραγματοποιηθεί νέα εκκαθάριση φόρων ακινήτων και εισοδήματος για τα έτη 2012 και 2013, ήτοι να επιστρέψει πίσω το Δημόσιο τους φόρους που πλήρωσαν κάτοικοι της Εκάλης και της Κηφισιάς για Φόρους Ακίνητης Περιουσίας, ΕΕΤΗΔΕ, ΕΕΤΑ, φόρο μεταβίβασης, γονικών παροχών κ.α. Επίσης με το νέο καθεστώς, οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών, θα μπορούν να λάβουν κρατική επιδότηση έως και το 100% της δαπάνης, για την ανέγερση κατοικίας (άνω το 300 τμ), περιμετρικού φράχτη (άνω του 1 χιλιομέτρου), κατασκευή πισίνας ολυμπιακών διαστάσεων, για γήπεδα τένις ή/και γκολφ αλλά και την κατασκευή ιδιωτικού ελικοδρόμιου, κάτι που θα ενισχύσει με τη σειρά του τις υποδομές αλλά και την διασύνδεση των εν λόγω ακριτικών περιοχών με την υπόλοιπη Ελλάδα.

ΝΤΡΟΠΗ!

Γ.Κ.

Συγκυβέρνηση Σύριζα-ΝΔ βλέπουν οι ξένοι τραπεζίτες και την Χρυσή Αυγή άνω του 16%

Τελικά η δικαιοσύνη είναι τυφλή, μουγκή και άλαλη από αυτά που βλέπει να συμβαίνουν στον δικαστικό κλάδο! Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Τοπούλογλου, στην φυλακή ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές βουλευτές μας – και μην ξεχνάμε, μέρες που είναι και τους υπόλοιπους συναγωνιστές στο Μαλανδρίνο! ΑΙΣΧΟΣ, ΕΠΙΟΡΚΟΙ ΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ. Απαιτούμε την άμεση αποφυλάκιση των “ελεύθερων πολιορκημένων” Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας. Είναι ΑΘΩΟΙ! Όχι γιατί το λέμε εμείς αλλά γιατί έτσι λένε τα στοιχεία σας! Παράνομα κρατούνται και διώκονται!  Και διώκονται επειδή δεν εξαγοράστηκαν από το σάπιο ελεεινό σύστημά σας και επιμένουν να αντιστέκονται στα προδοτικά σχέδιά σας. Σε μια κοινωνία μιζαδόρων, απατεώνων και διεφθαρμένων συνδικαλιστών δεν χωρούν οι Ιδέες των Ελλήνων Εθνικιστών! Καλύτερα λοιπόν στις φυλακές της τιμής! Κάποια στιγμή βέβαια, σύντομα, θα γίνει το αντίστροφο…! ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΘΑΝΑΙ ΤΗΣ ΑΤΙΜΙΑΣ ΣΑΣ!

ΑΓ.Α.

Συνέντευξη Τύπου στα νέα γραφεία της Χρυσής Αυγής Πρεβέζης: “Στόχος μας η πρώτη θέση στις Ευρωεκλογές και η διοίκηση των μεγάλων Δήμων” – ΒΙΝΤΕΟ

”Ζούμε σε μια χώρα ισονομίας, ισότητας, ελευθερίας και ευημερίας”‘. Τόσο καλή είναι η ζωή μας εδώ που το 53% των Ελλήνων, ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ! θέλει να φύγει και να πάει σε άλλη χώρα. Δικαιολογημένα, αφού εδώ αν δεν είσαι κλέφτης, μιζαδόρος, απατεώνας, ψεύτης, κίναιδος, ραγιάς και ατομιστής διεφθαρμένος χωρίς ηθικούς φραγμούς, είσαι χαμένος.

Γ.Α.

Η κλεπτοκρατία νίκησε: Ελεύθερος και ο Τομπούλογλου! Στο απυρόβλητο η εγκληματική συμμορία της ΝΔ

Πως γίνεται να φεύγουν όλοι (Λιάπης – Τομπούρογλου) ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ από τα ανακριτικά γραφεία και ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νικόλαος Μιχαλολιάκος μαζί με 2 εκλεγμένους βουλευτές να είναι στην φυλακή, χωρίς καμία απολύτως κατηγορία εναντίον τους, παραβιάζοντας το δικαίωμά τους να πηγαίνουν στην Βουλή για να ασκούν τα καθήκοντά τους; Πότε σκοπεύει το διαφθαρμένο σύστημα να κινήσει τις διαδιακασίες για να γίνει είτε η δίκη είτε η αποφυλάκιση των τριών εκλεγμένων βουλευτών; Ντροπή στο καθεστώς του μνημονίου. Προδότη σαμαρά θα δεις τα αποτελέσματα της πολιτικής σου τον Μάϊο. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Έλληνες.

Ζ.Β.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-deutera-30-dekembriou-2013#ixzz2ozaPv31c

Exit mobile version