Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Από το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου και κατά την διάρκεια του 3ημέρου, εξελίχθηκε σε όλο του το φάσμα ένα καλά οργανωμένο σχέδιο ηλεκτρονικού πολέμου με στόχο την κεντρική ιστοσελίδα του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.  Δεν είναι βέβαια η πρώτη (ούτε και η τελευταία, είμαστε σίγουροι…) φορά που ηλεκτρονικοί «αρουραίοι» προσπαθούν να «ροκανίσουν» τον ελεύθερο (ακόμα) ηλεκτρονικό δίαυλο επικοινωνίας των απανταχού Ελλήνων Εθνικιστών με το μοναδικό Εθνικό Οχυρό που μιλά την γλώσσα της Αλήθειας, αρνούμενο να «συμμορφωθεί», να «αφομοιωθεί», να «υποταχθεί», στα γνωστά κέντρα εξουσίας που μετέρχονται όλα τα μέσα προκειμένου να στερήσουν από το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών την δυνατότητα να εκφράζεται, να αγωνίζεται, και να δημοσιοποιεί, όλα όσα τα υπόλοιπα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης προσπαθούν αγωνιωδώς να κρύψουν στρουθοκαμηλίζοντας!  Και αυτή την φορά το μόνο που κατάφεραν είναι να γεμίζουν με νερό τον «Πίθο των Δαναΐδων!!» Ούτε οι ηλεκτρονικές επιθέσεις, ούτε άλλου είδους επιθέσεις είναι δυνατόν να εμποδίσουν την εξάπλωση του Αφυπνιστικού Εθνικιστικού Λόγου!!! Καλά θα κάνουν οι απανταχού «πρόθυμοι ηλίθιοι» να σταματήσουν να ματαιοπονούν, η φωνή της Αρετής θα συνεχίσει να ακούγεται, να διαδίδεται και να ηχεί εκκωφαντική στα σηψαιμικά τύμπανά τους….

Σ.Ρ.

Σε απελπισία οι σκευωροί του Μαξίμου – Σχεδιάζουν αποκλεισμό της Χρυσής Αυγής από τις αυτοδιοικητικές εκλογές

Θα περίμενε κανείς από τον υπουργό «ευνομία παντού» κ. Δένδια, να ασκεί τα καθήκοντά του με πλήρη επίγνωση της θέσης του και των ευθυνών  που απορρέουν από αυτήν! Πως;;; Και μετά, ήρθε η άνοιξη…. Ο Χρυσαυγιτοδιώκτης που ονειρεύεται όλη την Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής προφυλακισμένη και τα μέλη του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος εξόριστα σε νησιά της άγονης γραμμής, επιτρέπει σε κακοποιούς να πραγματοποιούν υγιεινούς περιπάτους συνοδευόμενους από μερικές…..ριπές πυροβόλων όπλων εναντίον σπιτιών ξένων διπλωματών σε κάποια από τα-υποτίθεται-καλύτερα φυλασσόμενα προάστεια των Αθηνών! Μα καλά, πως είναι δυνατόν να ξοδεύονται τόσα χρήματα και ανθρώπινο δυναμικό για να συλληφθεί ο Αρχηγός ενός πολιτικού κόμματος που έχει ψηφισθεί από τον Ελληνικό λαό, οι Βουλευτές του, τα μέλη του, και να κυκλοφορούν ελεύθεροι τρομοκράτες, οι οποίοι ανενόχλητοι πυροβολούν μέσα στην Αθήνα σε σπίτια και δεν βρίσκεται ένα περιπολικό να τους συλλάβει; Αυτό είναι το αίσθημα ασφάλειας που καλλιεργεί η κυβέρνηση; Θα μπορούσαν να είχαν χτυπηθεί άνθρωποι, αλλά σάμπως νοιάζεται κανένας Δένδιας για τους απλούς κατοίκους αυτής της χώρας; Τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής ξέρει να τον συλλάβει, τους τρομοκράτες που τους άφησε ελεύθερους σαν τον Μαζιώτη με την γυναίκα του δεν μπορεί να τους πιάσει; Που τριγυρνάνε με μωρό παιδί και δεν τους βλέπει κανένας αστυνομικός; Αυτούς να πιάσετε υπουργέ, από αυτούς κινδυνεύουμε και εμείς και η Χώρα μας, όχι από την Χρυσή Αυγή και τις ιδέες της!

Τ.Ε.

Οι τρομοκράτες γαζώνουν πρεσβείες και ο Δένδιας ψάχνει τα… “τανκς της Χρυσής Αυγής”

Στον ανηλεή πόλεμο του συστήματος, στον απηνή διωγμό που υφίσταται το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα, στον οχετό κατασυκοφάντησης και λασπολογίας που επιδίδονται οι ενοικιαζόμενες αντεθνικές γραφίδες των έμμισθων ψιττακών, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή απαντά με τον βέλτιστο τρόπο : Την προηγούμενη εβδομάδα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια δύο ακόμα Τοπικών Οργανώσεων, στην Κέρκυρα και στην αγαπημένη Πρέβεζα! Δύο νέα Κάστρα-Σχολεία-Στρατόπεδα ιδρύθηκαν σε δύο ιερούς χώρους της Πατρίδας μας και η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών θα ακούγεται πλέον στεντόρεια, σε πείσμα των πολιτικών μας αντιπάλων, οι οποίοι «βάζουν λουκέτο» σωρηδόν σε γραφεία τους σε όλη την Επικράτεια! Ο Συναγωνιστικός παλμός που δόνησε τις δύο κομβικές Ελληνικές πόλεις εξαπλώθηκε σε όλη την Περιφέρεια και τα Αδέρφια μας ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των απανταχού Χρυσαυγιτών-τισσών, κάνοντας το Κίνημά μας πιο δυνατό! Ένα μεγάλο εύγε στους Συναγωνιστές που παρά την προσπάθεια κατατρομοκράτησής τους που συντελέσθηκε με ΟΛΕΣ τις μεθόδους, έδωσαν το ηχηρότερο ράπισμα στο σύστημα και απέδειξαν ότι σε καιρούς χαλεπούς, οι Χρυσαυγίτες δεν κάνουν ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!!!

Μ.Χ.

Τα βαθύτερα αίτια της πρόσφατης κρίσης στην τουρκία

Οι Έλληνες βρίσκονται σε πραγματικά τραγική οικονομική κατάσταση. Οι οικογενειάρχες δεν έχουν να θρέψουν τα παιδιά τους και οι άνεργοι όλο και πληθαίνουν στην Ελλάδα του μνημονίου. Οι συνταξιούχοι έχουν χάσει τα δεδουλευμένα τους και οι καταστηματάρχες κλείνουν συνεχώς τις επιχειρήσεις τους. Ακούμε για αυτοκτονίες Ελλήνων που δεν μπορούν πλέον να αντιμετωπίσουν την μάστιγα των φόρων. Αυτή είναι η ανάπτυξη που υποσχέθηκε ο Σαμαράς; Εγώ βλέπω γύρω μου νέους ανθρώπους απογοητευμένους που προσπαθούν να επιζήσουν και να δουλέψουν έστω για ένα κομμάτι ψωμί. Αυτή η Ελλάδα κάθε άλλο παρά ευρωπαϊκή χώρα θυμίζει. Ντροπή και αίσχος στους πολιτικάντηδες που έχουν κατακλέψει αυτή τη χώρα!

B.K

Η Πατρίδα αυτοκτονεί: Ακόμη δύο τραγικοί αυτόχειρες στην Ελλάδα του μνημονίου

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-trith-31-dekembriou-2013#ixzz2p49iZEmD

Exit mobile version