Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Απάνθρωπη συμπεριφορά του Σύριζα απέναντι στους άστεγους συμπατριώτες μας

Εντάξει, ότι εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ο ορισμός των «λιγουριών της εξουσίας», του πιο φθηνού λαϊκισμού και της ασύστολης παρωχολογίας το ξέρουμε. Τώρα μαθαίνουμε (όχι ότι δεν το υποψιαζόμασταν) ότι είναι και «σνομπ», απάνθρωποι και με χυδαία διάθεση απέναντι στους άστεγους συνανθρώπους μας. Στην πλατεία Κουμουνδούρου, όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, υπάρχουν αρκετοί συμπατριώτες μας εξαθλιωμένοι και άστεγοι, οι οποίοι δέχθηκαν την «στοργή» του κόμματος που διατυμπανίζει τον «ανθρωπισμό» του με εκφράσεις όπως «Σήκω φύγε από δω», «Να τα μαζέψεις και να φύγεις», «Τι θέλετε εδώ πέρα, το έχετε κάνει όπως θέλετε». Είναι οι ίδιοι οι αριστεροί με τις δεξιές τσέπες που εκ του ασφαλούς ομιλούν για «κράτος πρόνοιας», όταν «Έναν καφέ δεν μας έδωσαν τόσα χρόνια που είμαστε απέναντί τους. Τίποτα απολύτως», όπως οι άστεγοι υποστηρίζουν για τις «φιλοφρονήσεις» του συνονθυλεύματος αυτού.

Η άθλια αυτή εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ (πολύ πιο άθλια ηθικά από την εξαθλιωμένη εικόνα των άτυχων συμπατριωτών μας) έχει δύο πτυχές. Η μία πτυχή έχει να κάνει με την εθνικότητα των αστέγων. Δυστυχώς γι΄ αυτούς είναι Έλληνες και όχι πακιστανοί, αφγανοί, μπαγκλαντεσιανοί. Οπότε όχι απλώς είναι υποδεέστεροι από τους αλλοδαπούς αλλά τους φέρονται και ως σκυλιά. Για να είμαστε ειλικρινείς αυτή η συμπεριφορά δεν εκφράζει μόνο τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά όλες τις εκφάνσεις της διεθνιστικής αριστεράς. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες οι «ορθόδοξοι» μπολσεβίκοι του ΚΚΕ, σ΄ένα ανεπανάληπτο κρεσέντο της αναλγησίας και της παλιανθρωπιάς που τους διέπει, αρνήθηκαν να δώσουν τρόφιμα σε διαβητικούς στη Χίο, επειδή στο πρόσφατο παρελθόν είχαν δεχθεί βοήθεια σε τρόφιμα από την Τοπική Οργάνωση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο νησί!

Η άλλη πτυχή έχει να κάνει με την ταξική φύση του ζητήματος. Τύποι όπως ο Τσίπρας, ο Παπαδημούλης, ο Τσουκαλάς, ο Σταθάκης, ο Τσακαλώτος, ο Στρατούλης «δεν ξέρουν τι έχουν», κατά τη γνωστή λαϊκή ρήση. Τόσο από πλευράς εισοδημάτων όσο και των σπιτιών στα οποία κατοικούν δεν έχουν τίποτα το κοινό με τους άστεγους συμπατριώτες μας. Είναι πανεύκολο και ανέξοδο να λαϊκίζουν ανεύθυνα, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται για «φραγκοφονιάδες» του χειρίστου είδους. Αφού φέρονται τόσο χυδαία σε ανήμπορους ανθρώπους και τσιγκουνεύονται έστω και έναν καφέ να τους κεράσουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματός τους σκεφτείτε πόσο «σπαγκοραμμένοι» είναι στο δικό τους σπίτι.

Η αλήθεια είναι ότι η χειρότερη τιμωρία γι αυτούς τους κατ΄ επάγγελμα «ανθρωπιστές» και δήθεν αντιρατσιστές θα ήταν να βρεθούν για λίγη ώρα στη θέση των άτυχων συμπατριωτών μας, μπας και αισθανθούν στην κομμουνιστική καρδιά τους λίγη ανθρωπιά. Πολύ χειρότερο, όμως, γι αυτούς θα ήταν να καταλάμβαναν τα πολυτελή και άνετα σπίτια τους, όπου ζουν πολυτελώς, μερικές δεκάδες από τους λαθρομετανάστες τους οποίους με τόση θέρμη αγκαλιάζουν, αρκεί βεβαίως να μην μένουν στις δικές τους περιοχές αλλά στις Λαϊκές συνοικίες. Ίσως τότε αναθεωρούσαν πολλά πράγματα γύρω από την στάση τους στο συγκεκριμένο ζήτημα…

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/apanthrwph-sumperifora-tou-suriza-apenanti-stous-astegous-sumpatriwtes-mas#ixzz2p4MRStEH

Exit mobile version