Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Θλίβομαι βαθιά αυτές τις Άγιες μέρες, γιατί καταλαβαίνω μέσα μου, όπως καταλαβαίνει και ο κάθε Έλληνας πολίτης μέχρι και την τελευταία ακριτική γωνιά αυτού του τόπου για ποιο λόγο θέλουν να εξοντώσουν το Εθνικιστικό κίνημα, για ποιο λόγο θέλουν να καταστείλουν τη δράση του, να φιμώσουν το λόγο  του. Αυτές τις Άγιες μέρες άλλοτε μπορεί να μην είχαμε χρήματα, αλλά ήσαν άλλα αυτά που ζητούσε η ψυχή μας. Είχαμε ιδανικά, αρχές, αγάπη, σύμπνοια και πάρα πολύ αγάπη γι’ αυτό το τόπο. Οι καμπάνες σα να χτυπούσαν πιο χαρμόσυνα και έδιναν νόημα διαφορετικό σε όλα, σα να ξαναγεννιόμασταν και εμείς οι ίδιοι και υπέρτατη αξία ήταν να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Όμως κάποιοι άνθρωποι κακοί που ήρθαν στη ζωή μας σαν κακοί μάγοι, μιαροί και χωρίς καθαρότητα ψυχής βεβήλωσαν αυτές τις μέρες και μαζί αυτή την αγνή ψυχή του Έλληνα. Τον έκαναν να ψάχνει κόσμους απατηλούς, χωρίς νόημα και ελπίδα. Κόσμους υλικούς, εικονικούς με δανεικά εφτά, επίπλαστη πραγματικότητα, αποχαυνωμένους ανθρώπους μπροστά σε τηλεκοντρόλ και πληκτρολόγια, χωρίς μέλλον και αύριο. Οι αριστεροί «ιδεολόγοι» αυτού του τόπου κατέστρεψαν, αλλοίωσαν και βεβήλωσαν την Ιστορία, πόσες αλήθειες κρυμμένες από τα σχολικά μας βιβλία, ένας συνωστισμός μας είπαν η Μικρασιατική καταστροφή, φίλοι μας οι Τούρκοι, αγκαλιάστε τη πολυπολιτισμικότητα, δεχτείτε άκριτα των κάθε λογής λαθραίο που ήρθε εδώ με το έτσι θέλω  αλλιώς θα πάτε ακόμα και φυλακή με το νέο αντιρατσιστικό έκτρωμα που τολμούν να ονομάζουν νόμο.

Νέα τάξη πραγμάτων πανθρησκεία, οικουμενισμός, διεθνισμός, φωνές δήθεν ανθρωπιστών που μας λένε να καταργήσουμε τα σύνορα και να ενωθούμε. Για αυτό θέλουν να εξαλείψουν τον Εθνικισμό, γιατί φέρνει ξανά τις αξίες, αποκαθιστά το Ήθος και την Ιστορική αλήθεια που τόσο περίτεχνα οι εκ του πονηρού ορμώμενοι πολιτικάντηδες θέλησαν να εξαλείψουν. Το κάθε παλληκάρι με τη μαύρη μπλούζα που κρατά περήφανα την Ελληνική σημαία και εξυψώνει το Ελληνικό ιδεώδες είναι ο μεγαλύτερος εχθρός αυτού του «Δημοκρατικού» καθεστώτος. Είναι το φάντασμα που ταράζει τα απατηλά όνειρα τους για παγκοσμιοποίηση και πλήρη ισοπέδωση και εξίσωση των πάντων .Ένας αχταρμάς όλων των λαών δεν θα είναι η απόλυτη έκφραση της αγάπης όπως διατείνονται οι οπαδοί του Οικουμενισμού-Διεθνισμού αλλά η κατάρα των λαών, αυτή η ισοπέδωση θα καταργήσει τη διαφορετικότητα, τα κοινά χαρακτηριστικά που μας ενώνουν και είναι η κινητήριος δύναμη για να γεννηθούν μέσα μας τα υψηλά ιδανικά ,οι αξίες για τη προάσπιση της φυλής, της ιδιαιτερότητας, του αίματος. Πρέπει να διατηρηθεί ανέπαφη η Εθνική μας ταυτότητα, η Εθνική μας συνείδηση γιατί μέσα από τη μοναδικότητα, την ιδιομορφία και τα πιστεύω κάθε Έθνους αναπτύσσονται τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του, τα επιτεύγματα του που το κάνουν να ξεχωρίζει ως σύνολο .Μέσα από τις αρχές που διέπουν το Έθνος δομείται ο καθένας μας ως οντότητα ,ως μονάδα και ανακαλύπτει τις δικές του ξεχωριστές αρετές μέσα από ένα άρτιο και δομημένο σύνολο που συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη του κάθε ατόμου της φυλής, αφού λειτουργεί ομαδικά μέσα σε μία κοινωνία που έχει το ίδιο αίμα, την ίδια γλώσσα, την ίδια θρησκεία, την ίδια καταγωγή, το ίδιο κοινό μέλλον και σκοπό. Η θεωρία της αλλοτρίωσης των Εθνών και της εξίσωσης των πάντων είναι προϊόν ιδεολογικά ξένο και φερμένο από τους διεθνιστές αριστερούς, εσείς στέκεστε εμπόδιο στα εθνοκτόνα σχέδια τους, για αυτό θέλουν να σας αφανίσουν ,κουράγιο ,δύναμη όλοι είναι δίπλα σας ,εύχομαι η νέα χρονιά να είναι αυτή που θα φέρει πραγματικά κάτι νέο και διαφορετικό σε αυτό το τόπο και θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο για μία νέα και Μεγάλη Ελλάδα.

Β.Λ.

Χρήστος Παππάς στην “Ακρόπολις”: Διωκόμεθα γιατί μιλήσαμε, ανθρώπινα, αληθινά κι ελληνικά!

Αυτές τις ημέρες στέλνουν απελπισμένοι της ΝΔ  …ευχετήριες κάρτες και υπογράφουν ως εθνική παράταξη ή κάτι τέτοιο για να προσεγγίσουν κόσμο που ψηφίζει το εθνικιστικό κίνημά μας. Βγαίνουν κάτι “ανεξάρτητοι νεοδημοκράτες” σε επαρχιακά κανάλια και διαμαρτύρονται για τα μέτρα της προδοτικής κυβέρνησης μας έχουν πρήξει έχουν χάσει την μπάλα οι βουλευτές τους στην επαρχία κρατήστε γερά …θα τους ΣΥΝΤΡΙΨΟΥΜΕ.

Καλή Χρονιά!

Σ.Λ.

“Οι διώξεις ξύπνησαν τον Έλληνα” – Συνέντευξη εκπροσώπου Τύπου στην Πρέβεζα ΒΙΝΤΕΟ

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να φέρει την ανατροπή του σάπιου πολιτικού συστήματος που εδώ και χρόνια έχει βάλει βαθιές ρίζες στην Ελλάδα. Όλοι οι πολιτικοί νυν και πρώην, άπαντες συνυπεύθυνοι για την εθνική συμφορά να τιμωρηθούν και να πληρώσουν το αντίτιμο για την καταστροφή που έφεραν. Ο καθένας ανάλογα με τις ευθύνες που του αναλογούν, αφού όλοι, είτε με την αδιαφορία τους, είτε με την ανοχή τους, είτε με τα ψεύδη και την προδοσία είναι συνένοχοι. Να μην ξαναδούμε ποτέ ξανά τα ίδια πολιτικά πρόσωπα στο προσκήνιο και ο ελληνικός λαός να αφυπνιστεί, να ξεπεράσει τον φόβο και να αντισταθεί για κοινωνική δικαιοσύνη, ελευθερία, ισότητα, νομιμότητα, κάθαρση, δημιουργία. Υπάρχει ελπίδα και θέληση, υπάρχει λύση, υπάρχει ο Ηγέτης, υπάρχει προοπτική. Ο Αρχηγός μας, ο Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΙΟΛΑΚΟΣ, θα οδηγήσει τη χώρα στην αναμόρφωση, στην ανασύσταση. Η σκέψη μας είναι στις φυλακές και τα κελιά της τιμής και καρτερούμε την ώρα που θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΧΗΓΕ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΕ.

Λ.Χ.

Οι αλήθειες πίσω από το διάγγελμα Σαμαρά

Αρχηγέ, σας εύχομαι Χρόνια Πολλά και ευτυχισμένο το νέο έτος! Ήθελα να σας εκφράσω τον σεβασμό και τον θαυμασμό μου προς εσάς, προς την Χρυσή Αυγή, αλλά και προς τους υπόλοιπους αδίκως προφυλακισμένους συναγωνιστές μας. Το ξεπουλημένο σύστημα συνεχώς προσπαθεί να πλήξει ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα, καθώς θίγονται τα συμφέροντά του. Παρά ταύτα, οι Αγωνιστές παραμένουν όρθιοι και πάντα έτοιμοι να συνεχίσουν να μάχονται για την Πατρίδα με κάθε κόστος! Για το νέο έτος εύχομαι γρήγορη έξοδο από τις φυλακές Κορυδαλλού και την γρήγορη ένταξη σε αυτές όλων των εχθρών του Έθνους μας που χρόνια τώρα καταδυναστεύουν τον Ελληνικό Λαό.

Χρονιά Πολλά και Εθνικιστικά!

Μ.Ρ.  

Η μανία καταδίωξης των σιωνιστών ανακάλυψε νέο συνθηματικό… ναζιστικό χαιρετισμό από μαύρο ποδοσφαιριστή!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-tetarth-1-ianouariou-2014#ixzz2p6KIqK2X

Exit mobile version