Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ηθικά και πολιτικά τελειωμένος ο Σαμαράς

Ηθικά και πολιτικά τελειωμένος ο Σαμαράς

Όσο λαομίσητη είναι αυτή η κυβέρνηση, τόσο αξιοθρήνητη και αηδιαστική είναι, λόγω των μεθόδων που χρησιμοποιεί προκειμένου να παρατείνει όσο μπορεί την παραμονή της στην εξουσία. Είναι τόσο γλοιώδεις οι επικεφαλής της, στο να εξυπηρετούν τις αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, που δεν έχουν κανένα ηθικό και πολιτικό ενδοιασμό στο να παραμένουν γαντζωμένοι στον θώκο τους, έστω και αν γνωρίζουν ότι αποτελούν εδώ και καιρό μια θλιβερή μειοψηφία στην συνείδηση του Ελληνικού Λαού.

Ένας ακόμη βουλευτής της κυβερνητικής πλειοψηφίας «την έκανε» (Πολύδωρας) και ο Σαμαράς αντί να έχει το σθένος να παραιτηθεί και να πάει σε εκλογές διαβεβαιώνει τα αφεντικά του σε Βρυξέλλες και Βερολίνο ότι ελέγχει την κατάσταση και ότι ακόμη και αν αποχωρήσουν κι άλλοι βουλευτές από την Κυβέρνηση αυτός έχει «εναλλακτικές λύσεις», εννοώντας ότι θα υπάρξουν άλλοι που θα  αναπληρώσουν τις απώλειες! Ο ίδιος ο πρωθυπουργός της Χώρας σε μια απίστευτη επίδειξη δουλοπρέπειας καθησυχάζει τους πάτρωνές του ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν και φυσικά αυτό σημαίνει ότι μπορούν να παρθούν κι άλλα δυσβάσταχτα μέτρα.

Οι διαβεβαιώσεις τόσο του παριστάνοντα τον πρωθυπουργό όσο και των συνεταίρων του σ΄αυτόν τον θίασο υπάκουων εντολοδόχων, ότι δεν θα παρθούν άλλα μέτρα, είναι ένα παραμύθι, το οποίο επαναλαμβάνεται  συνεχώς εδώ και 3,5 χρόνια. Ακόμη και στο ηθικό επίπεδο η κυβέρνηση Σαμαρά και ειδικά η ΝΔ βρίσκονται στα τάρταρα της ανυποληψίας. Δεν μιλάμε μόνο για τα συνεχή ψέματα και «κωλοτούμπες» που την έχουν καταστήσει λαομίσητη. Συν τοις άλλοις, ήρθαν και οι περιπτώσεις των Λιάπη και Τομπούλογλου για να δείξουν ότι η ΝΔ είναι ένα εκκολαπτήριο φαντασμένων ψώνιων και αδίστακτων απατεώνων. Ακόμη πιο γελοίο είναι το γεγονός ότι η αντίδραση της ΝΔ σ΄αυτόν τον καταιγισμό της ξευτίλας ήταν η ανακοίνωση της… διαγραφής των Λιάπη και Τομπούλογλου από τις τάξεις του κόμματος.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη γελοιοποίηση και εξευτελισμός για τη ΝΔ από μια τέτοια ανακοίνωση. Παραδέχονται ότι τέτοιου είδους υποκείμενα ήταν μέχρι πρότινος μέλη της οικογένειας της ΝΔ και έπρεπε να τους πιάσουν στα πράσα, προκειμένου να τους διαγράψουν… Αναρωτιόμαστε, τελικά, ποιοι είναι χειρότεροι, ο Λιάπης και ο Τομπούλογλου ή ο μέχρι πρότινος κομματικός τους προϊστάμενος Σαμαράς, ο οποίος με τέτοιου είδους «διαγραφές» υποτιμά (κι άλλο) τη νοημοσύνη των Ελλήνων; Και όμως ο θρασύς αυτός αποτυχημένος πολιτικάντης, ο οποίος έχει εξελιχθεί σ΄έναν στυγνό δήμιο του Ελληνικού Λαού με την παραμονή του στην εξουσία, χαρακτηρίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ως «εγκληματική  οργάνωση».

Ποιος, ο επικεφαλής μιας «οργάνωσης» η οποία ξεπουλά την Πατρίδα, εκποιεί την δημόσια Περιουσία της, εξαθλιώνει ολοσχερώς το βιοτικό επίπεδο του Λαού μας και με κριτήρια καθαρά πολιτικά κλείνει στις φυλακές τους εκπροσώπους ενός Νομίμου και κυρίως Εντίμου Πολιτικού Κόμματος, επειδή αυτό αντιδρά στο ξεπούλημα της Ελλάδος και δημοσκοπικά έχει υποσκελίσει τη Ν.Δ.

Όσο κι αν προσπαθεί ο Σαμαράς, όσο και αν κάνει αλχημείες προκειμένου να εξοικονομήσει χρόνο, για να ανταπεξέλθει κι άλλο στις διαταγές των τοκογλύφων, η συντριβή του θα έχει ολοκληρωθεί και τυπικά.

Γιώργος Μάστορας

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/hthika-kai-politika-teleiwmenos-o-samaras#ixzz2p8O18JR5

Exit mobile version