Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η υποκριτική και επιλεκτική «ευαισθησία» του Κάρολου Παπούλια

Η υποκριτική και επιλεκτική «ευαισθησία» του Κάρολου Παπούλια

Τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» της Προεδρίας της Δημοκρατίας έναντι των αποφάσεων της Δικαιοσύνης

O πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας μιλώντας σε δημοσιογράφους μετά το τέλος της καθιερωμένης συνάντησης για ανταλλαγή ευχών με την πολιτική ηγεσία της χώρας σχολίασε, συν τοις άλλοις, την δικαστική κατάληξη της υπόθεσης του σκανδάλου του χρηματιστηρίου,χαρακτηρίζοντας «αποκρουστικό» το γεγονός της αθώωσης όλων των εμπλεκόμενων στο σκάνδαλο, αν και, όπως είπε, τον λόγο έχει η δικαιοσύνη.

Αποτελεί ορισμό της υποκρισίας η επιλεκτική και δήθεν κριτική στάση του ανώτατου άρχοντα της χώρας απέναντι σε αποφάσεις και ενέργειες της ελληνικής δικαιοσύνης. Ο Κάρολος Παπούλιας επέκρινε -και ορθώς- την ατιμωρησία των υπαιτίων για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου.

Εσιώπησε όμως προκλητικά στην κατάφωρη παραβίαση των δικαιικών μας αξιών, στον ευτελισμό της νομικής επιστήμης, στην απροκάλυπτη επέμβαση της εκτελεστικής εξουσίας στο έργο της νομοθετικής, στην κατάργηση του τεκμηρίου της αθωότητας, στην χειραγώγηση των δικαστών από την κυβέρνηση, στην στρέβλωση νομικών διατάξεων και στην καταστρατήγηση των νόμων, γεγονότα τα οποία έλαβαν χώρα στην περίπτωση των αλλεπάλληλων δικαστικών και όχι μόνο πραξικοπηματικών ενεργειών κατά της Χρυσής Αυγής.

Ένοχη σιωπή απέναντι στην ως άνω αδικία από τον Πρόεδρο -υποτίθεται- όλων των Ελλήνων, εχθρική στάση που υποδεικνύει μίσος, συμπλέγματα και απωθημένα απέναντι στους εκπροσώπους ενός σεβαστού και ολοένα αυξανόμενου σε μέγεθος τμήματος του Ελληνικού λαού. Δύο μέτρα και δύο σταθμά για μία ακόμα φορά από τον συγκεκριμένο αμετροεπή, μεροληπτικό και εμπαθή Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος κατέστησε πασιφανές σε όλον τον Ελληνικό λαό το μέγεθος της αναλγησίας του, όταν πρόσφατα αρνήθηκε να απευθύνει έστω και έναν συλλυπητήριο λόγο στις οικογένειες των δολοφονημένων Ηρώων Φουντούλη και Καπελώνη.

Έστι δίκης οφθαλμός, ός τα πανθ’ ορά, κύριε Πρόεδρε…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-upokritikh-kai-epilektikh-euaisthhsia-tou-karolou-papoulia#ixzz2pAFEUEWo

Exit mobile version