Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται Ελλάδα χωρίς Θράκη

Στον ΣΥΡΙΖΑ ονειρεύονται Ελλάδα χωρίς Θράκη

Πάγια θέση του ΚΚΕ από παλιά είναι η απόσχιση της Θράκης και της Μακεδονίας από την Ελληνική επικράτεια. Αυτή τη θέση του το ΚΚΕ ουδέποτε την αναθεώρησε, ούτε ζήτησε συγνώμη για αυτήν. Την περίοδο της απόφασης αυτής της 5ης ολομέλειας, το 1949, οι κομμουνιστικές τάσεις που σήμερα ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ βρισκόντουσαν στον κορμό του ΚΚΕ και συνεπώς συμφώνησαν με αυτή την απόφαση. Από ότι φαίνεται σήμερα επίσης δεν έχουν αναθεωρήσει την εν λόγω απόφαση, αλλά αντιθέτως συνεχίζουν και δουλεύουν για αυτή.

Διαβάζουμε, λοιπόν, σήμερα ότι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Ξάνθη Χουσεϊν Ζεϊμπέκ πήγε στον «Σύλλογο Αλληλεγγύης και Αλληλοβοήθειας Τούρκων Δυτικής Θράκης» και τον «Πολιτιστικό Σύλλογο Τούρκων Δυτικής Θράκης του Φοχτβάγκεν», μίλησε και φωτογραφήθηκε με τις σημαίες της «Ανεξάρτητης Θράκης» από πάνω του. Η εν λόγω ενέργεια σε ένα φυσιολογικό κόμμα θα είχε ήδη προκαλέσει την διαγραφή του. Η εν λόγω ενέργεια σε ένα φυσιολογικό κράτος θα είχε ήδη προκαλέσει τις κατηγορίες περί εσχάτης προδοσίας.

Δεν μπορεί να ειπωθεί αλλιώς η ενέργεια ενός βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο οποίος δίνει νομιμοποίηση σε οργανώσεις που θεωρούνται παράνομες από το Ελληνικό Κράτος και δίνει έναυσμα στους τούρκους για να συνεχίσουν την προπαγάνδα τους, που θέτει σε αμφισβήτηση τα σύνορα της χώρας.

Ψιλά γράμματα, όμως, όλα αυτά στο σύγχρονο ελλαδιστάν, που τα πάντα γίνονται για τα ψηφαλάκια. Έτσι το κάθε κόμμα του «συνταγματικού τόξου» έχει και έναν τουρκόφρονα βουλευτή, προκειμένου να τυγχάνει της ευμένειας του τουρκικού προξενείου. Αντί να δώσουν βήμα στους Έλληνες πομάκους για να εκφράσουν τα ζητήματα των κοινοτήτων τους, αυτοί βουλευτοποιούν τουρκόφρονες που κοιτούν τον συμφέρον της Τουρκίας.

Η Θράκη, όπως και η Μακεδονία, είναι ελληνικές και καλά θα κάνουν τουρκόφρονες πράκτορες και τούρκοι πρόξενοι – αξιωματούχοι, να βγάλουν από το μυαλό τους τα όποια αποσχιστικά σχέδια έχουν κατά νου από το 1949 και ακόμα πιο πριν. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ston-suriza-oneireuontai-ellada-chwris-thrakh#ixzz2pC4MUGCe

Exit mobile version