Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο λαθρόδημαρχος θυμήθηκε τους εξαθλιωμένους Έλληνες για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αθηναίων

Ο λαθρόδημαρχος θυμήθηκε τους εξαθλιωμένους Έλληνες για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αθηναίων

Η μνημονιακή κρίση μέσα στην καταστροφή που επέφερε, αν μη τι άλλο έκανε κι ένα μεγάλο καλό στη χώρα μας. Έβαλε ένα οριστικό τέλος στο κομματικό πελατειακό καθεστώς που είχε όλες αυτές τις δεκαετίες τη μόνιμη πρακτική να βολεύει τον καθένα εξαγοράζοντας τη ψήφο του με διάφορα ανταλλάγματα.

Κι όμως, ακόμα και σήμερα, κάποιοι θλιβεροί προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τον πόνο και τη δυστυχία του Έλληνα και να την μετατρέψουν σε ψήφους ή σε διαφήμιση, μόνο και μόνο για να απεγκλωβιστούν από την πολιτική τους ανυπαρξία. Ενώ λοιπόν παλαιότερα το πολιτικό πρόσωπο έταζε θέσεις στο δημόσιο ή μια καλή μετάθεση, σήμερα τάζει ένα πιάτο φαγητό στους εξαθλιωμένους Έλληνες.

Αυτή την άθλια πρακτική σκέφτηκε να επιστρατεύσει ο πιο αποτυχημένος δήμαρχος της Αθήνας, ο οποίος παρέθεσε πρωτοχρονιάτικο γεύμα σε 700 περίπου ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και πολλοί Έλληνες, ως επί το πλείστον άνεργοι και ηλικιωμένοι. Σαφώς και δεν καταδικάζουμε την προσφορά βοήθειας σε όσους την έχουν ανάγκη, έστω κι αν αυτή προέρχεται από άτομα που ευθύνονται για τη σημερινή κατάντια της χώρας.

Καταδικάζουμε όμως την υποκρισία και το δόλο, αφ᾽ ενός επειδή πρόκειται για μια ενέργεια ξεκάθαρα πολιτικά φθηνή κι αφ᾽ ετέρου επειδή οι διαθέσιμοι πόροι του Δήμου Αθηνών έχουν κατασπαταληθεί για τις ανάγκες τριτοκοσμικών λαθρομεταναστών, με τις ψήφους των οποίων εκλέχτηκε παράνομα ο νυν δήμαρχος, που ξαφνικά θυμήθηκε ότι στην Αθήνα κατοικούν και Έλληνες.

Καταδικάζουμε την απανθρωπιά γιατί αυτοί που ζουν μέσα στη χλιδή και τις ανέσεις παριστάνουν τους φιλάνθρωπους, αφήνοντας παράλληλα εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να πεθαίνουν στα πεζοδρόμια από το κρύο ή την πείνα.

Αυτοί λοιπόν οι οποίοι λόγω των εορταστικών ημερών «προσαρμόστηκαν» στο κλίμα παριστάνοντας ότι κάτι προσφέρουν και αυτοί, είναι οι ίδιοι που καταγγέλλουν τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης της Χρυσής Αυγής ως συσσίτια μίσους, επειδή στα τρόφιμα που αγοράζουν οι βουλευτές μας από την βουλευτική τους αποζημίωση, δεν βλέπουν μία κίνηση αγάπης και αλληλεγγύης, αλλά μια δεξαμενή ψήφων.

Επομένως όλο αυτό έγινε, δυστυχώς, για λόγους διαφήμισης της ανύπαρκτης δημαρχίας του Καμίνη. Στο μόνο που συμφωνούμε είναι ένα απόσπασμα δήλωσης που έκανε στην οποία μεταξύ άλλων ανέφερε το εξής σωστό: «Προτεραιότητά μας είναι να διατηρήσουν οι πολίτες της Αθήνας την αυτοπεποίθηση και την αξιοπρέπειά τους». Γι᾽ αυτόν ακριβώς το λόγο στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές οι εκπρόσωποι της κλεπτοκρατίας θα επιστρέψουν στην αφάνεια τους και οι μεγάλοι δήμοι όλης της χώρας θα γίνουν επιτέλους γαλανόλευκοι και εθνικιστικοί. Για να διατηρήσουν όλοι οι Έλληνες την αξιοπρέπεια τους!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/o-lathrodhmarchos-thumhthhke-tous-ejathliwmenous-ellhnes-gia-na-rijei-stach#ixzz2pEcDhDLp

Exit mobile version