Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συνεργασία αναγνώστη: Κορόιδεψαν για ακόμη μια φορά απόρους και πολύτεκνους

Κοροϊδία αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά η πολυδιαφημισμένη από τα καθεστωτικά τσοντοκάναλα της διαπλοκής “Δωρεάν Διανομή Ρυζιού”. Τα ίδια αυτά ρυπαρά και διαπλεκόμενα ΜΜΕ ήταν που αντιδρούσαν με εμετικά και άθλια ρεπορτάζ “έγκυρων” λιβανιστών του διεφθαρμένου καθεστώτος Σαμαρά-Βενιζέλου, όταν το Κίνημα μας διοργάνωνε διανομές τροφίμων για τους εξαθλιωμένους από την μνημονιακή πολιτική τους συμπατριώτες μας.

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Συλλόγων Οικογενειών Με Τρία Τέκνα καταγγέλλει τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης ότι δεν ενήργησε ως όφειλε, ώστε να υλοποιηθεί έγκαιρα και σωστά το Πρόγραμμα της Δωρεάν Διανομής Ρυζιού για το έτος 2013, με αποτέλεσμα χιλιάδες άποροι και πολύτεκνοι Έλληνες να μην λάβουν το προϊόν. Όπως τονίζει στην ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Συλλόγων Οικογενειών με τρία τέκνα απαιτεί από τον Υπουργό να τηρήσει τις δεσμεύσεις του και να αρχίσει άμεσα η προμήθεια των δικαιούχων με ρύζι, ώστε να μην στερηθούν αυτοί και οι οικογένειες τους το πολύτιμο για την επιβίωση τους αγαθό.

Δεν περιμένουμε βέβαια από τον  υπουργό μιας ψευτοκυβέρνησης που εκτελεί πιστά τις εντολές των διεθνών τοκογλύφων, που δολοφονεί έναν ολόκληρο Λαό με το Εθνοκτόνο μνημόνιο, που εξευτελίζει τις ζωές των άτυχων “Ιθαγενών” αυτού του τόπου, να νοιαστεί για τους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας. Ίσως να είχαν καλύτερη τύχη αν στη θέση τους βρισκόταν κάποιοι “ταλαιπωρημένοι” και “κατατρεγμένοι” μετανάστες. Ίσως να είχαν καλύτερη τύχη αν δήλωναν Πακιστανοί, Μπαγκλαντεσιανοί ή Αφγανοί. Τότε σίγουρα θα είχαν και την συμπαράσταση των “κοινωνικών αγωνιστών” της παρδαλής και κουνιστής αριστεράς των Βορείων Προαστίων και του Κολωνακίου. Θα είχαν και την βοήθεια του άλαλου κατά τα άλλαΑρχιεπίσκοπου Ιερώνυμου, οι ευαισθησίες του οποίου εξαντλούνται σε «ευπαθείς» και λαθρομετανάστες.

Κάποιοι σε αυτήν την ξεφτιλισμένη κυβέρνηση των υποτακτικών της Μέρκελ ηδονίζονται στην σκέψη και μόνο ότι εκτελούν πιστά τις εντολές της αφέντισσας τους, καταδικάζοντας σε αργό θάνατο και στην εξολόθρευση έναν ολόκληρο Λαό. Η χαρά τους είναι μεγάλη, την βλέπουμε καθημερινά όταν αντικρίζουμε τα γλοιώδη πρόσωπα τους στα πιστά τους πορνοκάναλα. Τους βλέπουμε καθημερινά να διασκεδάζουν και να απολαμβάνουν την γενοκτονία που συντελείται εις βάρος του Ελληνικού Λαού.

Αντικρίζουμε καθημερινά αυτά τα έμμισθα εξουσιαστικά αποβράσματα να κρίνουν και να κατακρίνουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ επειδή ΤΟΛΜΑ και επιστρέφει τα χρήματα του ΛΑΟΥ στον ίδιο το ΛΑΟ. Οι μέρες τους όμως είναι μετρημένες, η περίοδος της ανοχής έχει τελειώσει. Μια Νέα Μέρα Ανατέλλει, μια ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ!

(ΥΓ) Ίσως η κυβέρνηση να έπρεπε να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία για το θέμα των άπορων εφόσον μεταξύ τους υπάρχουν και δυο δικά της παιδιά, ο Τζαμτζής και ο Καλαντζής.

Θεόδωρος Χλωρίδης

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sunergasia-anagnwsth-koroidepsan-gia-akomh-mia-fora-aporous-kai-poluteknous#ixzz2pHJZXPtj

Exit mobile version