Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Την παραμονή της πρωτοχρονιάς, κάποιοι ΈΛΛΗΝΕΣ παρέμειναν δέσμιοι στις φυλακές, επειδή θέλησαν την λευτεριά της Πατρίδας μας και δεν άντεχαν να τη βλέπουν υποδουλωμένη στα ξένα συμφέροντα. Δεν δέχτηκαν τη δουλοπρέπεια της κυβέρνησης και οραματίσθηκαν μια ΕΛΛΑΔΑ, δυνατή και ανεξάρτητη. Το τίμημα είναι βαρύ. Στη σύγχρονη “δημοκρατική” Ελλάδα, τέτοιου είδους οραματισμοί, θεωρούνται ότι ανήκουν στη σφαίρα της λογικής των “εγκληματικών οργανώσεων”. Καλή χρονιά και καλή ΛΕΥΤΕΡΙΑ, ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ. Η σκέψη μας είναι σε σας. Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

Ο.Ν.

Μια φωτογραφία – χίλιες λέξεις! Όταν η αριστερά εξυμνούσε τον Κάντα

2014 Πατριωτικές ευχές σε όλους τους συναγωνιστές και συνέλληνες για το νέο έτος γεμάτες πίστη και αγάπη για το έθνος μας! Καλή χρονιά επίσης και σε όλους τους πολιτικούς κρατούμενους της Χρυσής Αυγής. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη, καλή λευτεριά και από του χρόνου ξανά μαζί μας για ακόμα δυνατότερους αγώνες! Συναγωνιστές ψηλά το κεφάλι, ψηλά οι σημαίες και εμπρός, πάντα εμπρός για την Ελλάδα των ονείρων μας! Στο τέλος ίσταται η νίκη! Ζήτω ο Αρχηγός! Ζήτω η Χρυσή Αυγή! Ζήτω η Ελλάς!

Μ.Δ.

Ο λαθρόδημαρχος θυμήθηκε τους εξαθλιωμένους Έλληνες για να ρίξει στάχτη στα μάτια των Αθηναίων

Η ιστορία των τελευταίων χρόνων μας έχει διδάξει ότι τα πράγματα, δυστυχώς, οδεύουν προς το χειρότερο. Η κρίση εντείνεται, τα προβλήματα πληθαίνουν, ο κόσμος δυστυχεί όλο ένα και περισσότερο. Το 2013 ήταν μια δύσκολη χρονιά, ίσως η δυσκολότερη των τελευταίων ετών. Μια νέα χρονιά όμως έρχεται και πάλι! Κάθε χρόνο κάνουμε την ίδια ευχή ‘’μακάρι ο καινούργιος χρόνος να είναι καλύτερος’’. Φέτος όμως κάτι πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει να κάνουμε τη διαφορά! Είναι η στιγμή, να τελειώσουν οι προσευχές και οι ψεύτικες ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο, που θα έρθει από μόνο του. Ήρθε η ώρα να πάρουμε τη τύχη και το μέλλον στα χέρια μας! Ήρθε η ώρα να αδράξουμε τη μέρα και να διεκδικήσουμε ότι δικαιωματικά μας ανήκει! Ήρθε η ώρα του Αγώνα! Μπαίνοντας στο 2014, γνωρίζουμε ότι ο Αγώνας μας θα είναι μακρύς και σκληρός. Είμαστε, όμως, αποφασισμένοι να πολεμήσουμε μέχρι τέλους για την απελευθέρωση της Πατρίδος μας! Ας είναι το 2014 το Έτος Μηδέν που θα σημάνει την αναγέννηση του Ελληνισμού! Ευχή για το νέο έτος είναι, να πνίξουμε τον αιώνιο εχθρό του Έθνους μας: Τον ατομικισμό! Είναι η ώρα να παραμερίσουμε της ατομικές μας φιλοδοξίες και να αγωνιστούμε για το κοινό καλό, παίρνοντας δύναμη ο ένας απ τον άλλο, όλοι συναγωνιστές με κοινό σκοπό, στόχο και εχθρό. Καλή αγωνιστική χρονιά σε όλους! Καλή λευτεριά στον Αρχηγό μας και στους άδικα προφυλακισμένους συναγωνιστές. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Α.Λ.

Φαντάσματα Χρυσαυγιτών βλέπει παντού ο ΑΝΤ1 – ΒΙΝΤΕΟ

 

Καταρχήν καλή χρόνια και ευτυχισμένο το νέο έτος. Έκτος από τις ευχές μου για την αποφυλάκιση του αρχηγού και των άλλων βουλευτών της παράταξης ομόφωνα να μεταφέρω και τις θερμότερες ευχές στο να περάσουμε τον κόλαφο που διαστρέβλωσε την ζωή μας όπου ονομάζεται χούντα των προδοτών του μνημονίου. Δεν θέλει πολύ φαντασία για να δει κάποιος τι είναι πραγματικότητα και τι είναι κατασκευασμένο αλλά για να διευρυνθεί η σωστή εικόνα της αγάπης για το έθνος είναι η πάταξη του δήθεν “ναζισμού” που δυστυχώς ακόμα προβάλουν τα μέσα και επηρεάζει πόλους που θέλουν να υποστηρίζουν την παράταξη. Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα αλλά θέλει πρόσθετη υποστήριξη. Καλή δύναμη στον αγώνα για μια Ελλάδα ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Β.Φ.

Είσαι Έλληνας και έχεις ανάγκη περίθαλψης; 25 ευρώ για να μην πεθάνεις αβοήθητος στον δρόμο!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-paraskeuh-3-ianouariou-2014#ixzz2pJofcQvI

Exit mobile version