Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Βορείων Προαστίων

Δραστηριότητες Τοπικών: Τρίκαλα, Καλαμάτα, Κεφαλονιά, Βορείων Προαστίων

Στα πλαίσια της κοινωνικής δράσης της Χρυσής Αυγής, κλιμάκιο της Τοπικής Οργανώσεως Τρικάλων επισκέφθηκε τη Τρίτη 31/12 το Γηροκομείο της Ι.Μ. Μητροπόλεως στα Μεγάλα Καλύβια, όπου και προσέφερε ποσότητες τροφίμων. Τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές με τους ηλικιωμένους συμπολίτες μας που στεγάζονται στο γηροκομείο, αλλά και να μιλήσουν επίσης μαζί τους, κάτι σημαντικό για αυτούς τους ανθρώπους αυτές τις εορταστικές, αλλά και δύσκολες ημέρες που διανύουμε.Τα μέλη της Χρυσής Αυγής ενημερώθηκαν επίσης από το προσωπικό του γηροκομείου, για τις δράσεις και το έργο που επιτελεί, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ίδρυμα.

Οι κοινωνικές δράσεις του Εθνικιστικού κινήματος θα συνεχιστούν σε πείσμα,όλων αυτών που έφεραν την Πατρίδα μας και τον λαό σε αυτή την κατάσταση. Τέλος η Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής, εύχεται σε όλους τους συμπολίτες μας Καλή Χρονιά, με υγεία και δύναμη,και τους ευχαριστεί για την στήριξη που της έδωσαν κατά την διάρκεια του 2013, και υποσχόμαστε, πως με περισσότερη δύναμη θα συνεχίσουμε και το 2014.

Τ.Ο. Τρικάλων
Καποδιστρίου 10 (1ος Όροφος)
Τρίτη και Σάββατο 7-9 μ.μ.

Με μεγάλη συμμετοχή συμπολιτών συνεχίζονται οι εκδηλώσεις της Τ.Ο. Καλαμάτας 

Το Σάββατο 28/12/2013, πραγματοποιήθηκε ομιλία στα γραφεία μας με θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Την ομιλία προλόγισε ο συναγωνιστής Αχιλλέας Μαστορίδης, ο οποίος ξεκινώντας ανάγνωσε τις ευχετήριες επιστολές του Αρχηγού μας και του συναγωνιστή Χ. Παππά, οι οποίοι μέσα από τα κάγκελα συνεχίζουν και τροφοδοτούν με πίστη και δύναμη για τους αγώνες που θα έρθουν τους Έλληνες εθνικιστές, στέλνοντας ταυτόχρονα και το μήνυμα ότι η Χρυσή Αυγή δεν πεθαίνει, η Ελλάδα θα νικήσει!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Βουλευτής Μεσσηνίας, συναγωνιστής Δημήτρης Κουκούτσης ο οποίος ξεκινώντας τόνισε ότι το ηθικό του Αρχηγού μας αλλά και των συναγωνιστών που είναι άδικα κλεισμένοι από την χούντα της κλεπτοκρατίας στο κορυδαλλό, είναι ακμαιότατο και ότι είναι αυτό που εμψυχώνει ακόμα πιο πολύ τον τίμιο αγώνα του κινήματος μας. Στην συνέχεια ο συναγωνιστής Κουκούτσης αναφέρθηκε σε ύπουλα νομοσχέδια που το κλεπτοκρατικό τόξο πέρασε (με τον συνηθισμένο τρόπο), στα κρυφά και τα οποία δεν είδαν ποτέ το φως της δημοσιότητας από τα megaλα κανάλια! Τέλος ο συναγωνιστής Κουκούτσης ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία συμπληρώνοντας ότι το κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών δεν κάνει ούτε βήμα πίσω!

Τ.Ο. Καλαμάτας
Χ. Κουμαντού 2 (ά όροφος)
Δευτέρα & Σάββατο: 20:00 -22:30

Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του πυρήνα Κεφαλονιάς

Από νωρίς το ξημέρωμα, παραμονή πρωτοχρονιάς, οι Κεφαλλήνες Χρυσαυγίτες είπαμε τα δικά μας «κάλαντα» στους συμπατριώτες μας.
Το πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Πυρήνα μας εστάλη: «Λευτεριά στους φυλακισμένους Συναγωνιστές και καλή λευτεριά στην Πατρίδα και στους Έλληνες». Καλή χρονιά!

ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ & ΙΘΑΚΗΣ
Δρακοπούλου 12 – Πλατεία Καμπάνας, Αργοστόλι
Τρίτη 20.00 – 21.00 και Σάββατο 12.00 – 13.00
Τηλ. 2671102349 – 6945134452

Ομιλία του Συναγωνιστή Παύλου Κτιστάκη στην Τ.Ο. Βορείων Προαστίων

Στις  27-12-2013, στην τελευταία ομιλία της χρονιάς  που φεύγει, η Τ. Ο. Βορείων Προαστίων είχε την χαρά να υποδεχθεί τον συναγωνιστή Παύλο Κτιστάκη, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία με θέμα τα πεπραγμένα της Χρυσής Αυγής την χρονιά που φεύγει. Στην κατάμεστη αίθουσα ομιλιών της Τοπικής ο συναγωνιστής Κτιστάκης αναφέρθηκε στο κοινοβουλευτικό έργο του Λαϊκού Συνδέσμου, στο βάρος που δόθηκε προκειμένου να ανακουφιστούν οι πενόμενοι Έλληνες πολίτες μέσω των διανομών τροφίμων και των υπολοίπων δράσεων, στον λυσσαλέο αγώνα που εξαπέλυσε εναντίον μας το σύστημα που βλέπει ότι ο Ελληνικός λαός ξυπνάει από τον λήθαργο και ξαναβρίσκει την χαμένη του αξιοπρέπεια καθώς συσπειρώνεται γύρω από την Χρυσή Αυγή, στις άδικες διώξεις και στις παράνομες προφυλακίσεις του Αρχηγού μας και των συναγωνιστών μας βουλευτών και μελών, και  στην αφύπνιση της νεολαίας μας που αφήνοντας πίσω της την ζωή της καφετέριας αγκαλιάζει κάθε μέρα και περισσότερο την ιδέα του εθνικισμού.

Τέλος, αναφερόμενος στην θυσία των συναγωνιστών μας, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, τόνισε ότι είναι ιστορικό χρέος όλων μας να κρατήσουμε την μνήμη των πεσόντων ζωντανή και να παραδειγματιζόμαστε καθημερινά από την δύναμη και την δίψα για ζωή του συναγωνιστή μας Αλέξανδρου Γέροντα. Η τελευταία συνάντηση της χρονιάς έκλεισε με ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος που έρχεται και την ευχή το 2014 να είναι χρονιά της δικαίωσης και της ΝΙΚΗΣ!

Λ. Ηρακλείου 420, Ν. Ηράκλειο
Παρασκευή 19:00 – 21:00
Τηλ: 210 2810610

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-trikala-kalamata-kefalonia#ixzz2pJq14qJQ

Exit mobile version