Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Δεν ξέρει… τίποτα ο Σίμος (του Bravo Ρούλα) για τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ του Κοντογεώργου

Εγκληματική οργάνωση ΝΔ: Δεν ξέρει... τίποτα ο Σίμος (του Bravo Ρούλα) για τα 4,7 εκατομμύρια ευρώ του Κοντογεώργου

Του στυλ “δεν ξέρω, δεν είδα” ήταν οι απαντήσεις Κεδίκογλου όταν ερωτήθηκε σε ραδιοφωνική εκπομπή για την δίωξη κατά του βουλευτή της Ν.Δ. Κοντογεώργου, αλλά και για τον Παπούλια, που την περίοδο που ως υπουργός εξωτερικών του ΠΑΣΟΚ ασχολείτο και εκείνος με τα αμαρτωλά εξοπλιστικά. Συγκεκριμένα, για τη δίωξη Κοντογεώργου, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε το πλέον αστείο: «πρέπει να σεβαστούμε την πορεία της δικαστικής έρευνας και να δούμε πού θα καταλήξει. Εξ όσων γνωρίζω, ακόμα ο Εισαγγελέας δεν έχει αποφασίσει αν η υπόθεση θα πάει σε ακροατήριο ή θα πάει στο αρχείο». Αυτά βεβαίως δεν ίσχυαν στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής, που οι νεοδημοκράτες υπόσχονταν “δίκαιη δίκη” πριν καν μας παραπέμψουν…

Ακόμα πιο ευτράπελη όμως ήταν η “εξήγησή” του για τις κατηγορίες κατά Παπούλια. Ο Κεδίκογλου απάντησε: «Δεν θυμάμαι ο κ. Παπούλιας να ήταν, τη συγκεκριμένη περίοδο, στο υπουργείο Άμυνας. Στο υπουργείο Εξωτερικών ήταν ο κ. Παπούλιας». Επιδόθηκε επίσης σε φθηνή θριαμβολογία, με αφορμή τις “απολογίες” Κάντα και Ευθυμίου, λέγοντας ότι «τώρα πια ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον. Είμαστε αποφασισμένοι» και πως πλέον υπάρχουν και τα κατάλληλα εργαλεία «για να μπορούμε να φέρνουμε αποτελέσματα στον αγώνα κατά της διαφθοράς».

«Έχουν ακουστεί πολλά, για παράδειγμα, για το πόθεν έσχες των πολιτικών. Βλέπετε ότι πάρα πολλά στοιχεία που έχουν προκύψει το τελευταίο διάστημα, είναι ακριβώς από το πόθεν έσχες των πολιτικών, όπου γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος πλέον στη Βουλή», συμπλήρωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Αναφέρθηκε επίσης στην εξεταστική του 2004 για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, στην οποία – όπως είπε – υπήρχε πολύ μικρή πρόσβαση σε έγγραφα για τους βουλευτές. «Είναι ένα ζήτημα, της εξεταστικής επιτροπής, όπου καλούνται οι βουλευτές να λειτουργήσουν -αν θέλετε- σαν ανακριτές και ντετέκτιβς, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα εργαλεία», επεσήμανε.

Τέλος, όταν ρωτήθηκε αν θα πρέπει να παραιτηθεί η κυβέρνηση εάν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δεν πιάσουν 30% στις ευρωεκλογές, απάντησε πάλι με υπεκφυγή, λέγοντας απλά ότι η χώρα βρίσκεται σε πολύ καθοριστική καμπή, καθώς είναι η πρώτη χρονιά της ανάκαμψης και αυτό που προέχει είναι «να δώσουμε χειροπιαστά τα αποτελέσματα αυτής της βελτίωσης στην καθημερινότητα των πολιτών». «Τώρα, το τι θα φέρουν οι ευρωεκλογές, βλέπουμε», συμπλήρωσε. Σε ό,τι αφορά τέλος στο εισιτήριο των 25 ευρώ για τη νοσηλεία στα δημόσια νοσοκομεία, ο κ. Κεδίκογλου παρέπεμψε στις σχετικές δηλώσεις του υπουργού Υγείας, τονίζοντας πως «είναι ανάγκη να καλυφθούν τα έξοδα των απόρων συμπολιτών μας» και πως «αν υπάρχει κάποια καλύτερη πρόταση θα εξεταστεί».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/egklhmatikh-organwsh-nd-den-jerei…-tipota-o-simos-tou-bravo-roula-gia-ta#ixzz2pLfAXQg1

Exit mobile version