Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Συμπεριλαμβάνεται ο τρομοκράτης Ασπιώτης στη συμφωνία ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ;

Αμέσως μετά τη φυλάκιση του Αρχηγού, των 2 βουλευτών και πληθώρας στελεχών της Χρυσής Αυγής, κυκλοφόρησαν στα ΜΜΕ πληροφορίες ότι η κυβέρνηση της… «ευνομίας παντού» ετοιμάζει κάτι ανάλογο και προς την άλλη πλευρά, για λόγους… ισορροπίας.

Όχι βέβαια με την πρόθεση να χτυπήσει τα ηγετικά κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποια στελέχη του και ίσως 2-3 βουλευτές του. Μάλιστα, τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε τρεις συγκεκριμένες περιπτώσεις, όπου υπήρχε διαπιστωμένη ανάμειξη στελεχών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, με ντοκουμέντα: στον εμπρησμό της Marfin, στην επιδρομή στις Σκουριές και στην τοποθέτηση βόμβας έξω από το σπίτι του αδερφού του κυβερνητικού εκπροσώπου.

Στη συνέχεια, δεν έγινε τίποτα. Οι… κακές γλώσσες μίλησαν για συμφωνία μεταξύ των 2 κομμάτων, με την μεσολάβηση του ξένου παράγοντα. Η κυβέρνηση θα καταχώνιαζε τα ντοκουμέντα, και ο ΣΥΡΙΖΑ θα φρόντιζε ώστε να μην της κάνει τη ζωή δύσκολη.

Λόγω του ότι αυτές τις ημέρες βρέθηκε στην επικαιρότητα η τρομοκρατική επίθεση στην οικία του Γερμανού πρεσβευτή, ρωτάμε έτσι από… περιέργεια: συμπεριλαμβάνεται στη συμφωνία και το ακαδίωκτο του ληστοτρομοκράτη Π. Ασπιώτη; Τον οποίο, ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ με πρώτον τον  mister Tsipra, έχει υπερασπιστεί δημόσια σε παλαιότερη σύλληψή του για παρεμφερείς λόγους και τώρα φοβάται πως αν συλληφθεί θα τους εκθέσει ανεπανόρθωτα…

Λοιπόν, συμπεριλαμβάνεται ναι ή όχι;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sumperilambanetai-o-tromokraths-aspiwths-sth-sumfwnia-nd-suriza#ixzz2pLfv37Wy

Exit mobile version