Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

“Ρατσιστικό” έγκλημα με θύμα πακιστανό στην Πρέβεζα – Ο δράστης ήταν όμως πακιστανός…

“Ρατσιστικό” έγκλημα με θύμα πακιστανό στην Πρέβεζα - Ο δράστης ήταν όμως πακιστανός...

Στο νοσοκομείο της Άρτας παραμένει νοσηλευόμενος ένας 43χρονος Πακιστανός ο οποίος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι το πρωί από 28χρονο συμπατριώτη του, ο οποίος και συνελήφθη. Σε βάρος του δράστη ασκήθηκε ποινική δίωξη για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας, δεν θα το θεωρούσαμε απίθανο αν ο υπουργός ΠΡΟΠΟ Δένδιας έδινε εντολή στην υπηρεσία δίωξης ρατσιστικών εγκλημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας να εξερευνήσουν τυχόν σχέσεις του Πακιστανού δράστη με την Χρυσή Αυγή!

Συγκεκριμένα δε εάν ο ως άνω πακιστανός δράστης συγκαταλέγονταν ανάμεσα στους πακιστανούς, τους οποίους τα μέλη της Χρυσής Αυγής υποχρέωναν να …πωλούν  ρούχα στις λαϊκές αγορές, σύμφωνα με το πόρισμα Βουρλιώτη.

Ίσως να περιμένουμε να διερευνηθεί εάν υφίσταται πυρήνας της Χρυσής Αυγής στο χωριό του δράστη στα περίχωρα του…Ισλαμαμπάντ, ώστε να  πιστοποιηθούν τα ρατσιστικά κίνητρα του δράστη και να προστεθεί η συγκεκριμένη δικογραφία στις υπόλοιπες τριάντα δύο (32) δικογραφίες (παρομοίου κύρους και αξίας…) του φακέλου Δένδια!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/ratsistiko-egklhma-me-thuma-pakistano-sthn-prebeza-o-drasths-htan-omws-paki#ixzz2pLxroLIM

Exit mobile version