Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2014

ΣΑΜΑΡΑΣ –ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012

ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

1. Ανάκαμψη – Ανακούφιση – Επαναδιαπραγμάτευση – Δικαιοσύνη και ασφάλεια
2.  Επίδομα ανεργίας από 1 σε 2 έτη.
4.  Μείωση φόρων που εκκρεμούν.
5.  Όχι άλλες μειώσεις μισθών.
6. Αύξηση χαμηλών συντάξεων-πολυτεκνικών επιδομάτων-ειδικών μισθολογίων
7.  Τέλος στο χαράτσι.
8.  Μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών.
9.  Χρονική επέκταση περικοπής δημοσιών δαπανών.
10. Προστασία δημοσιών υπαλλήλων.
11. Ελάφρυνση δανειοληπτών.
12. Αναστολή «Τειρεσία»τελευταίων 2 ετών.
13. Ενίσχυση ρευστότητας αγοράς.
14. Συμψηφισμός οφειλών από και προς το Δημόσιο.
15. Αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας Δημοσίου.
16. Προώθηση αποκρατικοποιήσεων.
17. Ασφάλεια πολίτη-αντιμετώπιση λαθρομετανάστευσης.
18. Ανακήρυξη Α.Ο.Ζ. 

ΤΑ ΠΕΡΙΦΗΜΑ  18 ΒΗΜΑΤΑ ΕΞΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Όποιος βρει ΕΝΑ από τα παραπάνω ,ΟΧΙ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, αλλά ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΑΣ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΛΙ!

Ρ.Π.

Τους κάρφωσαν τα “Παραπολιτικά”: Στα σκαριά η νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ – Σύριζα

Τις μέρες των εορτών το μυαλό μας πήγαινε στον αρχηγό και τους δύο βουλευτές της Χρυσής Αυγής που είναι άδικα φυλακισμένοι, με μοναδικό πειστήριο ενοχής, την αγάπη τους για την Ελλάδα και τους Ελληνες.Την ίδια ώρα είναι ελεύθεροι οι κλέφτες του χρηματιστηρίου που στήθηκε από την κυβέρνηση του Κώστα Σημίτη (πλήρες όνομα Ααρόν Αβουρής), όσοι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα από τις κυβερνήσεις ΠΑ.ΣΟ.Κ και Ν.Δ., καθώς και τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών εγκληματιών που σκόπιμα έβαλαν στην χώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις για να διαλύσουν τα μεροκάματα των Ελλήνων αλλά και ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της. Επειδή ο Μάιος είναι κοντά και επειδή μετά την σταύρωση έρχεται η ανάσταση, η Χρυσή Αυγή θα νικήσει. Γιάννης Π. – Πρώην αυτόχειρας ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας.

Εγώ δεν συμφωνώ με αυτούς που λένε ότι ο Παπανδρέου (γιος ή πατήρ,επιλέξτε) ήταν ο μεγαλύτερος προδότης της Ελλάδας.Διότι δε νοείται προδότης της Ελλάδας κάποιος ο οποίος δεν είναι Έλληνας. Από την άλλη, έχουμε τον Σαμαρά ο οποίος λόγω της πώρωσης που τον διακατέχει, δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους προδότες του ελληνικού έθνους. Όσον αφορά την Ρεπούση, πραγματικά πιστεύω ότι έκανε καλό στο έθνος. Αν δεν ήταν η Ρεπούση, λίγοι θα μιλούσαν για την σφαγή στην Σμύρνη,μικρή σημασία θα δίνονταν στην ιστορία για το Κρυφό Σχολειό και στον χορό του Ζαλόγγου και δεν θα δίνονταν η αφορμή να θυμηθούμε ότι η γλώσσα που μιλάμε είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα αρχαία ελληνικά. Πείτε λοιπόν στην Ρεπούση να αναφερθεί και σε άλλα θέματα για να ξυπνήσουμε μια ώρα αρχύτερα. Για παράδειγμα, πρέπει να πει πως οι Έλληνες κατάγονται από “ινδοευρωπαίους” και πως η γλώσσα μας είναι μία από τις “ινδοευρωπαϊκές γλώσσες”, όπως τολμούν και γράφουν στο Βικιπαίδεια και κανείς δε μπήκε στον κόπο να το σχολιάσει. Τέλος, κάποιοι “προοδευτικοί” και “ανθρωπιστές” λένε πως δεν γίνεται να διώξεις κάποιον (λαθρομετανάστη) που ζει π.χ.20 χρόνια στην Ελλάδα. Τα πράματα είναι πολύ απλά. Αυτός που ζει στην Ελλάδα 20 χρόνια παράνομα, όχι μόνο δε θα πρέπει να παραπονεθεί αν θα φύγει, αλλά θα πρέπει να πει και ευχαριστώ που τον κρατήσαμε τόσα χρόνια ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΟΣΑ ΕΚΛΕΨΕ ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΕΣ!

Α.Β.

Αν τον έλεγαν Αντετοκούμπο, όλα θα είχαν λυθεί! Τον λένε όμως Ανδρεαδάκη, είναι Έλληνας αριστούχος και ΑΜΕΑ

Μεταμεσονύχτια ώρα είχε ένα αφιέρωμα ο SKAΙ στα πρόσωπα που είχαν ξεχωριστή επιτυχία το 2013. Ανάμεσα τους είχε και τη Δέσποινα Μαλέα γνωστή ως Δέσποινα Βανδή, ενώ ο ρεπόρτερ μας (παρα)πληροφορούσε ότι ανέβηκε ξαφνικά η δημοτικότητά της μετά τη διακοπή της συνεργασίας της με το Νότη, λόγω των γνωστών δηλώσεών του περί Χρυσής Αυγής!!! Υπενθυμίζω πως η δήλωση ήταν η εξής: ” ο λαός θα πρέπει να στηρ…ίξει τη Χρυσή Αυγή”, προφανώς επειδή είναι το μοναδικό πολιτικό κόμμα που δε φέρει την παραμικρή ευθύνη για τα δεινά του Ελληνικού λαού!…
Απορίες λοιπόν μιας ζαλισμένης Αθηναίας:

1) Η αγανάκτηση για τη σημερινή κατάντια της Ελλάδας, οι 5.000 τουλάχιστον αυτοκτονίες, η ανεργία, οι απολύσεις, οι συμβάσεις της ντροπής με τους μισθούς πείνας, η απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, η λαθροεισβολή των τριτοκοσμικών μουσουλμάνων, το νέο μεταναστευτικό κύμα Ελλήνων με νέους επιστήμονες,, η συρρίκνωση της παιδείας και της υγείας, η έξαρση της εγκληματικότητας και μύρια άλλα προβλήματα, ΟΛΑ ΑΥΤΑ λοιπόν δεν απασχολούν τον Έλληνα, αλλά ο κα’υ’μός του είναι γιατί να υπάρχουν Έλληνες αγωνιστές, Έλληνες πατριώτες, Έλληνες εθνικιστές που αγωνίζονται ενάντια σε όλα αυτά?

2) Πόσο υποτιμούν τη νοημοσύνη μας, αφού προσπαθούν να μας υποβάλουν σε πλύση εγκεφάλου και αποπροσανατολίζοντάς μας από τα υπαρκτά και ακανθώδη προβλήματα επιβίωσης που μας δημιούργησαν οι μεταπολιτευτικές κυβερνήσεις, προσπαθούν να μας πείσουν, πως ο λαός τα έχει βάλει με τη Χρυσή Αυγή φοβούμενος τους ”νεοναζί”, τους ”τραμπούκους” Χρυσαυγίτες, που βάλλουν κατά της ”δημοκρατίας” που απολαμβάνουμε σήμερα στην Ελλάδα των Μνημονίων, των Δουβλίνων και του ΔΝΤ? Για πόσο ηλίθιους μας περνούν?

3) Η κυρία Μαλέα με αυτό το ανέντιμο σπάσιμο του συμβολαίου τι ήθελε να παραστήσει και για ποιανού το συμφέρον σκιζόταν? Σαφέστατα έδειξε αδιαφορία για τους ανθρώπους που προετοίμαζαν το πρόγραμμα και περίμεναν την έναρξη του προγράμματος για να ”τα’ί’σουν” κοινώς τις οικογένειές τους. Αντίθετα, έπαιξε το παιχνίδι της ανθελληνικής κυβέρνησης δείχνοντας πως α)την ικανοποιεί η κρατούσα κατάσταση στην Ελλάδα και β) πως τάσσεται υπέρ της (ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΕΝΗΣ ΔΙΕΘΝΩΣ) ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ λαθρο-μετανάστευσης, η οποία μόνο προβλήματα εγκυμονεί σε κάθε χώρα που μαστίζεται από αυτήν!

4) Ποιανού το όφελος και την προβολή επεδίωκε με αυτήν την απαράδεκτη κίνηση? Ασφαλώς του εαυτού της, εννοείται!…

5) Έτσι κάνει αντίσταση η εν λόγω τραγουδίστρια, την οποία υποτίθεται πως επικροτεί ο Ελληνικός λαός και ένεκα τούτου ”ανέβηκε η δημοτικότητά της”? Υπερασπιζόμενη την προσκυνημένη στην τρόικα και το διεθνή Εβραιοσιωνισμό συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ!
ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ-ΠΙΟΝΙΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ!

Μ.Γ. 

Ελεύθερος και ο Ευσταθίου: Δεν έδωσε ούτε ένα όνομα πολιτικού!

Χρόνια πολλά σε όλους τους Αγωνιστές της Χρυσής Αυγής. Είναι οι μόνοι που σε χαλεπούς καιρούς μάχονται για την Τιμή της Πατρίδος μας! Εύχομαι υγεία, ευτυχία και γρήγορη απονομή της Δικαιοσύνης. Ξεχωριστά εύχομαι καλή χρονιά στον Αρχηγό και στους προφυλακισμένους βουλευτές του Κινήματος, Χρήστο Παππά και Ιωάννη Λαγό. Το νέο έτος να έχουν δύναμη να συνεχίσουν τον Αγώνα τους για την ελευθερία της Ελλάδος.

Λ.Γ.

Βενιζέλος: Κανείς Ευρωπαίος δεν επλήγη από την κρίση – Οι Έλληνες τι είναι;

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-sabbato-4-ianouariou-2014#ixzz2pPlrIu5W

Exit mobile version