Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Ο αρχιΚΚΕς Κουτσούμπας ξεκινά την επανάσταση από τα αρχι-καθεστωτικά “ΝΕΑ”

Ο αρχιΚΚΕς Κουτσούμπας ξεκινά την επανάσταση από τα αρχι-καθεστωτικά “ΝΕΑ”

Ποια είναι η χώρα στην οποία αρχηγός «επαναστατικού» κόμματος γράφει άρθρα στις ναυαρχίδες του αστικού καθεστώτος; Η Ελλάδα φυσικά!

Πιο συγκεκριμένα, ο αρχικουκουές Κουτσούμπας έγραψε άρθρο για το… «εργατικό-λαϊκό κίνημα», την… επανάσταση που θα ’ρθει, τον… σοσιαλισμό (που είναι «περισσότερο από ποτέ αναγκαίος και επίκαιρος»…), σε μια κατεξοχήν καθεστωτική φυλλάδα, στα «ΝΕΑ» του ΔΟΛ! Κι όχι μόνο το ’γραψε, αλλά το διαφημίζει κιόλα από την επίσημη ιστοσελίδα του ΚΚΕ, ως… μεγάλη επιτυχία! Σύντροφοι, μας πιάσανε!

(ΥΓ) 1: Φυσικά, από το άρθρο δε θα μπορούσε να λείψει και η αναφορά του αρχικουκουέ στην Χρυσή Αυγή, υπό τη μορφή προσταγής στο σάπιο αστικό σύστημα και στη δικαιοσύνη των αφεντικών: «Να αντιμετωπιστεί η φασιστική δημαγωγία και εγκληματική δράση της ναζιστικής Χρυσής Αυγής». Για τέτοιους… επαναστάταρους μιλάμε!

(ΥΓ) 2: Αλήθεια, ποιος είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός εν Ελλάδι, που ποτέ δεν έχει γράψει άρθρα στις φυλλάδες των αφεντικών αυτού του τόπου, που ποτέ δεν του έχουν πάρει αβανταδόρικες συνεντεύξεις, παρά μόνο τον βρίζουν και τον συκοφαντούν ασυστόλως; Μήπως ο έγκλειστος στα μπουντρούμια του συστήματος, Νικόλαος Μιχαλολιάκος; Μήπως;

Εθνικισμός.net

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/sthn-ellada-oi-archhgoi…-epanastatikwn-kommatwn-grafoun-arthra-se-kathest#ixzz2pTZRCdMl

Exit mobile version