Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΗ 60.000 ΕΥΡΩ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ, ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΙΑ – ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ…

KONTOG-620x330

Δίωξη για το αδίκημα της απιστίας άσκησε ο εισαγγελέας Καρπενησίου στον πρώην νομάρχη και νυν βουλευτή της ΝΔ στην Ευρυτανία Κώστα Κοντογεώργο, καθώς και σε 18 μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου κατά τις τετραετίες 2002-2006 και 2006-2010 (τα οποία ανήκουν στα κόμματα του… συνταγματικού τόξου).

Οι κατηγορίες προέκυψαν από την έρευνα για τον τρόπο με τον οποίο η τότε Νομαρχία παρείχε εγγύηση σε εταιρεία της για να πάρει δάνειο 4,7 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων (του οποίου δεν έχει πληρωθεί ακόμα καμία δόση!!!).
Εν τέλει, μετά από τις απολογίες των κατηγορουμένων, ανακριτής και εισαγγελέας τους επέβαλλαν απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, ενώ στον εθνοπατέρα Κώστα Κοντογεώργο επέβαλαν την καταβολή εγγύησης 60.000 ευρώ.

Λογική απόφαση, άλλωστε ο άνθρωπος δεν έκανε και κανένα πολιτικό αδίκημα για να πάει «μέσα». Νεοδημοκράτης είναι, δεν είναι χρυσαυγίτης…

 

πηγή

Exit mobile version