Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Μάνη, Κέρκυρα

Δραστηριότητες Τοπικών: Καβάλα, Ξάνθη, Μάνη, Κέρκυρα

Τ. Ο. Καβάλας: ενημερωτική εξόρμηση σε χωριά του Δήμου Νέστου

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε άλλη μια ενημερωτική εξόρμηση κλιμακίου συναγωνιστών της Τ. Ο. Καβάλας, την Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014 το απόγευμα, στην Χρυσούπολη και στα χωριά Πηγές, Νέα Καρυά, Κεραμωτή και Αγίασμα του Δήμου Νέστου, κατά την οποία μοιράστηκε μεγάλη ποσότητα έντυπου ενημερωτικού υλικού.Μία ακόμη ενημερωτική εξόρμηση της Τ. Ο. Καβάλας στέφθηκε με εξαιρετική επιτυχία, με το κλιμάκιο των συναγωνιστών μας να γίνεται δεκτό με ενθουσιασμό από τους συμπατριώτες μας στον Δήμο Νέστου. Αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι οι αγωνιστές της Χρυσής Αυγής, την στιγμή που οι πάντες ξεκουράζονται αυτές τις μέρες, οι Χρυσαυγίτες επιλέγουν την συνέχιση του Αγώνα, πιστοί στο καθήκον.


Είναι προφανές πια για όλους τους Έλληνες, πλην ορισμένων κακεντρεχών ή κάποιων που έχουν συμφέρον από την δίωξη της Χρυσής Αυγής, ότι η δίωξη αυτή είναι καθαρά πολιτική και ότι τα (όχι για πολύ ακόμη) κυβερνώντα κόμματα χρησιμοποιούν τον κρατικό μηχανισμό προς εξόντωση των μοναδικών πολιτικών τους αντιπάλων, των Χρυσαυγιτών. Για μία ακόμη φορά οι συμπατριώτες μας εξέθεσαν τα παράπονά τους για την παντελώς αδιέξοδη φορομπηχτική πολιτική των κυβερνήσεων των μνημονίων, την αναγκαιότητα για καθολική αλλαγή της γενικότερης πολιτικής, καθώς και την απαραίτητη οικονομική στροφή που θα πρέπει να πράξει μια πραγματική Ελληνική κυβέρνηση στην πρωτογενή παραγωγή. Εκτός από την πασιφανή άδικη δίωξη που υφίσταται το Κίνημά μας, οι συμπατριώτες μας φαίνεται ότι παρακολουθούν και γνωρίζουν πολύ καλά την κοινωνική προσφορά της Τοπικής μας, καθώς όπως φαίνεται έγινε γνωστή η προ ημερών εορταστική διανομή τροφίμων στην Χρυσούπολη, όπως επίσης και οι άλλες δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης που έχουμε πραγματοποιήσει στο παρελθόν. Η ενημερωτική δράση ολοκληρώθηκε το βράδυ στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη της κεντρικής πλατείας της Χρυσούπολης, όπου το κλιμάκιο της Τοπικής μας παρέμεινε για λίγη ώρα με το πανό προς Τιμήν των δύο δολοφονημένων συναγωνιστών μας, του Γιώργου και του Μάνου.

Τ. Ο. Καβάλας: ομιλία για την πίστη της Χρυσής Αυγής

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα, στα γραφεία της Τ. Ο. Καβάλας, η προγραμματισμένη ομιλία του Γραμματέα της Τοπικής μας, συναγωνιστή Δημήτριου Βογιατζή, με θέμα την πίστη της Χρυσής Αυγής. Στην ομιλία του ο συναγωνιστής αναφέρθηκε αρχικά στον πόλεμο που υφίσταται εδώ και δεκαετίες από όλα τα αποκόμματα του αντισυνταγματικού τόξου και από διάφορους πληρωμένους κονδυλοφόρους η εθνική μας μνήμη, η γνώση της ιστορίας μας, η οποία αποτελεί συστατικό στοιχείο της συγκρότησης του Έθνους μας. Όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες, αλλά και για κάθε λαό σε αυτήν την γη. Εκτός από την ιστοριογνωσία και σε πολιτικό επίπεδο πια, οδηγός των κινήσεών μας πρέπει να να είναι η Ιδεολογία, δηλαδή μια συγκεκριμένη αντίληψη για την σταθερή και μόνιμη ποιότητα της ουσίας των όντων, δηλαδή με άλλα λόγια να έχει απόλυτα καθορισμένη σημασία γι΄ αυτόν ό,τι υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρξει. Και η Ιδεολογία αυτή πρέπει να υπερασπίζεται με σθένος και πίστη, με βούληση και δράση, ειδαλλιώς καταντά ένα αρρωστημένο και μουχλιασμένο διανοητικό κατασκεύασμα, χωρίς καμία ουσία.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στις τέσσερις έννοιες που συγκροτούν την δική μας Ιδεολογία, τον Λαϊκό Εθνικισμό: το Αίμα, την Τιμή, την Γη και την Πίστη. Το αίμα είναι το ποτάμι που τρέχει μέσα στα μέλη της εθνικιστικής κοινωνίας, ενώνοντάς τα μεταξύ τους και με τους κοινούς προγόνους και τους απογόνους. Η γη, η ποτισμένη με αυτό το αίμα, είναι αυτή που το έπλασε, ο ζωτικός χώρος της λαϊκής κοινότητας. Η προσωπική Τιμή, είναι η βάση της ηθικής του Λαϊκού Εθνικισμού, που καθορίζει και την ηθική της εθνικιστικής κοινωνίας. Η πίστη είναι η πρακτική έκφραση της προσωπικής Τιμής και του καθήκοντος απέναντι στην εθνικιστική κοινωνία. Η Τιμή προσδιορίζει την πίστη στις διαχρονικές αξίες του του Λαϊκού Εθνικισμού και της ζωής. Διότι, έχω Ιδέες σημαίνει Πιστεύω και Πιστεύω σημαίνει ότι Αγωνίζομαι για την υπεράσπιση και επικράτηση αυτών των Ιδεών. Η ιδεολογία μας αφορά μια συνολική θεώρηση του Κόσμου και έναν τρόπο βίου. Είναι δηλαδή Κοσμοθεωρία, αντίληψη για τον κόσμο και Βιοθεωρία, δηλαδή τρόπος ζωής. Και αυτό ακριβώς κάνει την Χρυσή Αυγή κάτι παραπάνω από πολιτικό κόμμα. Με το πέρας της ομιλίας, ακολούθησε συζήτηση και η συνάντηση έληξε με άπαντες τους συναγωνιστές σε στάση προσοχής να ψάλλουν τον Εθνικό ύμνο και τον ύμνο του Κινήματος.

Τ.Ο. Ξάνθης: ομιλία με θέμα Εθνικισμός δεν σημαίνει ακροδεξιά


Mε απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου το απόγευμα, η τελευταία προγραμματισμένη συγκέντρωση της Τοπικής μας για το έτος 2013 με ομιλία από τον συναγωνιστή Ι.Γ. αναφορικά με την διαφορά ανάμεσα στον Εθνικισμό και την ακροδεξιά και ένα μήνυμα προς τον Αρχηγό μας από την συναγωνίστρια Κ.Κ. Πρώτος τον λόγο είχε ο Γραμματέας της Τοπικής μας, συναγωνιστής Καπαγερίδης Χρήστος, ο οποίος έκανε μία γενική ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε αναφορικά με το Κίνημά μας, αλλά και για τις δράσεις της Τοπικής μας ειδικότερα. Συνέστησε πίστη στον Αρχηγό και συνέπεια στην ιδεολογία μας για την νέα χρονιά που έρχεται.

Τον λόγο πήρε εν συνεχεία η συναγωνίστρια Κ.Κ., η οποία απευθυνόμενη στον Αρχηγό μας, είπε: ”Αρχηγέ παίρνω το θάρρος, με όλο τον προσήκοντα σεβασμό, να σας ευχηθώ ένα ελεύθερο, ευτυχισμένο κι εθνικιστικό νέο έτος! Τους χάλασες την συνταγή Αρχηγέ, επειδή τόλμησες να κάνεις λόγο για την ελευθερία της πατρίδας. Επειδή εναντιώθηκες στην παγκόσμια κυριαρχία των τραπεζών, των πολυεθνικών, των διεθνών μονοπωλίων και των εγχώριων δουλοπάροικών τους. Είχες το θάρρος να ξαναδώσεις λίγη υπερηφάνεια στους Έλληνες, που τους έχουν καταντήσει επαίτες, που τους έχουν κάνει να αισθάνονται ότι είναι μειονότητα μέσα στην ίδια τους την χώρα, όταν παρακαλάνε να βρουν μία οποιανδήποτε δουλειά, την στιγμή που όλες οι θέσεις είναι κατειλημμένες από αλβανο-πακιστανικές ορδές. Επειδή προσπάθησες να ξαναδώσεις στους Έλληνες την Ελλάδα. Για όλα αυτά, είσαι εμπόδιο στα ξενοπροσκυνημένα σκυλιά της λεηλασίας του Έθνους μας. Κι εσύ και οι υπόλοιποι συναγωνιστές μας.” Συνέχισε αναφερόμενη σε όλα τα αισχρά, ανήθικα και προδοτικά ανδρείκελα της εξουσίας, σε όλα τα κατακάθια της ελιτιστικής ληστοσυμμορίας που καπηλεύονται την έννοια της δημοκρατίας και που ευθύνονται για την παράνομη κράτηση του Γ.Γ. του Κινήματός μας, καθώς και των άλλων συναγωνιστών μας, αλλά και τον άδικο χαμό των ηρώων συναγωνιστών μας, Γιώργου και Μάνου. Ολοκλήρωσε το μήνυμά της η συναγωνίστρια, με την συγκίνηση διάχυτη στην ατμόσφαιρα, καθώς η σκέψη όλων των συναγωνιστών ήταν στο κελί τιμής και δόξας σιμά στον Αρχηγό μας, λέγοντας: ”Δεν υπάρχει πιο δυνατό χαστούκι από αυτό που ρίχνεις τώρα Αρχηγέ στα μούτρα του καθεστώτος. Εσύ στη φυλακή για τις ιδέες σου κι αυτοί στα κανάλια να ξερνάν οχετούς ο ένας για τον άλλον κι όλοι μαζί στο Κίνημά μας, οι γελοίοι! Εσύ στη σκέψη, στην ψυχή και στην καρδιά των Ελλήνων κι αυτοί στα πολυτελή θέρετρα για τις γιορτές, να μετράνε τις λαμογιές και τις καταθέσεις τους. Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος ΑΡΧΗΓΕ! Οι Έλληνες, σε έχουν φυλακίσει στην καρδιά τους, οι Έλληνες Εθνικιστές σε έχουμε φυλακίσει στην καρδιά μας, κουράγιο και δύναμη, έως την τελική Νίκη!

Την συνάντηση ολοκλήρωσε με την ομιλία του ο συναγωνιστής Ι.Γ., λέγοντας πως όταν μιλάμε για ακροδεξιά ή ακροαριστερά, μιλάμε για τους παρακρατικούς βραχίονες των δεξιών και των αριστερών κομμάτων, που τους ενεργοποιούν όταν χάσουν τα λαϊκά ερείσματα και δεν μπορούν να εξασφαλίσουν την στήριξη των συμφερόντων που υποστηρίζουν, με νόμιμο τρόπο. Ο Εθνικισμός, είπε, είναι η ιδεολογία εκείνη, που εκφράζει πολιτικά την υπαρκτή, αυτόνομη κι αυτοτελή ιστορική κατηγορία, το Έθνος. Συνέχισε κι ολοκλήρωσε την ομιλία του ο συναγωνιστής, τονίζοντας, πως ο Εθνικισμός είναι η πολιτική ιδεολογία που γέννησε ο Ελληνισμός. Είναι το πραγματικό αντίπαλο δέος των δύο άλλων ξενόφερτων ”ρευμάτων σκέψης”, της δεξιάς, της αριστεράς και των πέριξ αυτών, που ωστόσο ιστορικά αποδείχτηκαν ότι είναι κλώνοι του ίδιου δέντρου. Ενός δέντρου που επιχείρησαν να το μεταφυτεύσουν στην Ελληνική γη, αλλά ξεράθηκε γρήγορα, γιατί στο Ελληνικό χώμα δεν ευδοκιμούν υβρίδια και μεταλλαγμένα, παρά μόνο αληθινά δέντρα. Η συνάντησή μας ολοκληρώθηκε όπως πάντα, με τον Εθνικό μας Ύμνο και τον Ύμνο του Λαϊκού Συνδέσμου.

Χρυσή Αυγή Κέρκυρας: Ομιλία για τις πολιτικές εξελίξεις


Ακριβώς μία εβδομάδα απο τα επίσημα εγκαίνια των γραφείων μας, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 3 Ιανουαρίου, η πρώτη για το νέο έτος, ομιλία προς τα μέλη της τοπικής μας. Μετά τις καθιερωμένες ευχές για μια δυνατή Εθνικιστική χρονιά, έγινε μια σύντομη παρουσίαση των επερχόμενων ενημερωτικών δράσεων που έχουμε προγραμματίσει για το νησί μας. Στην συνέχεια αναφερθήκαμε στην δύσκολη, πολιτικά περίοδο μέχρι την άνοιξη του 2014 στην οποία έχουμε καθήκον να μεταφέρουμε το μήνυμα του Αγώνα για την πατρίδα σε κάθε γωνιά της Κέρκυρας. Στο τέλος της ομιλίας ανεγνώσθη ένα πολύ δυνατό κείμενο του Αρχηγού μας που είχε δημοσιευθεί στην εφημερίδα του Κινήματος στις 2/1/2003 με τίτλο “1977-μια πρωτοχρονιά στην πρώτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλου”.

Τ.Ο. Μάνης: Κοπή Βασιλόπιτας

Η Τ.Ο. Μάνης στις 2 Ιανουαρίου σε μία λιτή εκδήλωση στο γραφείο της στο Γύθειο, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, αφού πρώτα διαβάστηκε το μήνυμα του ΑΡΧΗΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ και όλοι ευχήθηκαν σύντομα να είναι ελεύθεροι κοντά μας, οι παράνομα και άδικα προφυλακισμένοι συναγωνιστές. Επίσης ευχόμαστε σε όλους τους Εθνικιστές καλή χρονιά, με υγεία και δύναμη για νέους αγώνες, για μία ελεύθερη και υπερήφανη Ελλάδα. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/drasthriothtes-topikwn-kabala-janthh-manh-kerkura#ixzz2pVclrgLi

Exit mobile version