Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Άσχετος και επικίνδυνος ο Δένδιας: “Δεν ασχολούμαι με τα μέτρα ασφαλείας! Οπλοπολυβόλο το… MP-5!!!”

Άσχετος και επικίνδυνος ο Δένδιας: “Δεν ασχολούμαι με τα μέτρα ασφαλείας! Οπλοπολυβόλο το... MP-5!!!”

Πώς κατασκεύασε ενόχους στην σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής

Ένας τύπος παντελώς άσχετος και ανεπαρκής, με καμία απολύτως γνώση σχετικά με ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, χειρίζεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ τον πιο νευραλγικό τομέα για την ζωή του Έλληνα πολίτη. Από την πρόσφατη συνέντευξη Δένδια στην “Καθημερινή” προκύπτει ξεκάθαρα πως το άτομο αυτό είναι στην κυριολεξία δημόσιος κίνδυνος. Δεν είναι τυχαίο ότι επί των ημερών δολοφονούνται συνεχώς πολίτες και αστυνομικοί, ενώ οι τρομοκράτες και οι εγκληματίες κάνουν πάρτυ στα πιο… “ελεγχόμενα” σημεία της χώρας και ουδείς συλλαμβάνεται.

Όπως δήλωσε μάλιστα ο ίδιος ο Δένδιας, σε ένα ανεπανάληπτο ρεσιτάλ αμάθειας και ασχετοσύνης: “Ο αστυνομικός φρουρός στην οικία του γερμανού πρέσβη διέθετε οπλοπολυβόλο” – Σιγά μη διέθετε και μπαζούκας… εκτός κι αν είχε πρόσβαση στο… κρυμμένο οπλοστάσιο της Χρυσής Αυγής!

Πιο σημαντικό σημείο της συνέντευξης όμως θεωρούμε το κάτωθι:

– ΕΡΩΤ.: Η επίθεση του Νοεμβρίου στα γραφεία της Χ.Α. και το πρόσφατο χτύπημα στο Χαλάνδρι αποκαλύπτουν έξαρση του τρομοκρατικού φαινομένου. Εχει και σε ποιο βαθμό η ΕΛ.ΑΣ. εικόνα για τα άτομα που κινούνται στον χώρο του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης»;

– ΑΠΑΝΤ.: Δεν είναι σκόπιμο να αποκαλύψω το παραμικρό σχετικά με τις αστυνομικές έρευνες. Σας διαβεβαιώνω όμως ότι η ΕΛ.ΑΣ. δεν πορεύεται «στα τυφλά» ούτε στα συγκεκριμένα χτυπήματα ούτε σε άλλες ενέργειες που επίσης διερευνώνται. Αλλά από το σημείο αυτό, μέχρι να σχηματισθεί δικογραφία, η απόσταση είναι τεράστια. Ούτε την «κατασκευή ενόχων» επιθυμούμε ούτε να διαφεύγουν οι πραγματικοί ένοχοι επιζητούμε.

Συμπέρασμα 1ο: Δεν έχει γίνει απολύτως καμία κίνηση για τη σύλληψη των ψυχρών δολοφόνων του Γιώργου Φουντούλη και του Μάνου Καπελώνη. Καίτοι τα άτομα αυτά είναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ στις αρχές, οι επίορκοι προ-ποτζήδες δεν έχουν πράξει το παραμικρό και η υπόθεση ουσιαστικά έχει μπει στο αρχείο.

Συμπέρασμα 2ο: Ο Δένδιας είναι μέγιστος ψεύτης και υποκριτής. Είναι το ίδιο πρόσωπο που ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΕΝΟΧΟΥΣ στην βρώμικη πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής. Συγκεκριμένα “χρέωσε” στην ηγεσία του Κινήματός μας ακόμα και την δολοφονία του Πακιστανού στα Πετράλωνα (εκτός των άλλων εγκλημάτων που περιέλαβε στον κατάπτυστο φάκελο με τις… 32 υποθέσεις).

Η Δικαιοσύνη απεφάνθη πως οι δράστες δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την Χρυσή Αυγή. Εξευτελίστηκε έτσι για πολλοστή φορά όχι μόνο ο γραφικός Δένδιας, αλλά και η ηγεσία του Αρείου Πάγου, που περιέλαβε αυτό το έγκλημα στο σαθρό κατηγορητήριο κατά του Λαϊκού Συνδέσμου

ΥΓ.: Και για να γελάσουμε λίγο με την ασχετοσύνη του γλόμπου της Κατεχάκη, παραθέτουμε το “συγκλονιστικό” απόσπασμα, όπου παραδέχεται ότι δεν είναι αρμοδιότητά του τα μέτρα ασφαλείας (!) και ότι η αστυνομία διαθέτει… οπλοπολυβόλα (σύντομα και αντιαεροπορικά και τεθωρακισμένα). Μην ξεχνάτε βέβαια την υπόθεση με το οπλοπολυβόλο του… Ηλία Κασιδιάρη, που τελικά ήταν κυνηγετικό που χτύπαγε με το ζόρι μπεκάτσα ή κάνα κουνέλι σε κοντινές αποστάσεις. Προφανώς ο Δένδιας ήταν και σε αυτή την περίπτωση  ο εμπνευστής της διαρροής.

– Κύριε υπουργέ, εντοπίζετε κενό στη φύλαξη της οικίας του Γερμανού πρέσβη;
– Είμαι ο πολιτικός προϊστάμενος της Ελληνικής Αστυνομίας και οφείλω να μην εμπλέκομαι στην επιχειρησιακή εφαρμογή των μέτρων ασφαλείας. Ως Ελληνας πολίτης θεωρώ ότι την οικογενειακή στέγη όσων φιλοξενούνται στην Ελλάδα, την προστατεύει το ήθος των Ελλήνων. Θα ήθελα, όμως, να παρατηρήσω ότι η συγκεκριμένη οικία φυλασσόταν με θωρακισμένη σκοπιά, ο δε αστυνομικός φρουρός διέθετε στον οπλισμό του οπλοπολυβόλο. Δεν επρόκειτο συνεπώς περί «αφύλακτου» στόχου.

ΤΑ “ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΑ” ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ:
MP-5 (9αρι αυτόματο, φέρει τα ίδια φυσίγγια με τα πιστόλια που χρησιμοποιεί ως επί το πλείστον η ΕΛΑΣ)

Το… “πολεμικό οπλοπολυβόλο” του Ηλία Κασιδιάρη και τα πλαστικά φυσίγγια που φέρει (για μπεκάτσες, κουνέλια κοκ)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΟΠΛΟΠΟΛΥΒΟΛΟ (επιμορφωτικό βίντεο για προ-ποτζήδες που έχουν ξεφτιλιστεί τον τελευταίο καιρό λόγω της άγνοιας και της βλακείας τους):

Φανταστείτε πως αν ο σκοπός της οικίας του πρέσβη διέθετε πράγματι οπλοπολυβόλο (όπως το HK-11 του Ελληνικού Στρατού, που βλέπουμε στο βίντεο), τα βλήματα που θα έφευγαν από το Χαλάνδρι μπορεί να σκότωναν κόσμο από το Περιστέρι μέχρι το Φάληρο…

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/epikindunos-o-dendias-den-ascholoumai-me-ta-metra-asfaleias-oplopolubolo-to#ixzz2pYFZQaSd

Exit mobile version