Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα – Επιστολές: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2014

Η Φωνή του Λαού: Μηνύματα - Επιστολές: Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2014

Η εταιρία που φέρεται να εκβίασε ο κ. Τομπούλογλου δεν είναι άλλη από την Business Mind Solutions, την οποία διευθύνει η σύζυγος του Υπουργού Οικονομικών κ. Νικολοπούλου. Η σύζυγος του υπουργού έχει “κατηγορηθεί” στο παρελθόν για “ανήθικες” και αδιαφανείς συμβάσεις της διαφημιστικής της με το… Υπουργείο Υγείας στο οποίο “ανήκε” φυσικά ο κ. Τομπούλογλου ως Πρόεδρος του Αγλαϊα Κυριακού. – Θα ήθελα να ρωτήσω γιατί κανείς δεν ασχολείται με το ότι η Γυναίκα του Υπουργού οικονομικών που έπαιρνε διαγωνισμούς από το δημόσιο πολλών χιλιάδων ευρώ …..και ασχολούνται με τα 25.000 του μικροπωλητή μεσάζοντα ο οποίος τους έδωσε φόρα παρτίδα… “Δεν είμαι εγώ ο μ…. να οικονομάνε όλοι από δουλειές και εγώ να μην παίρνω μία”… Αυτό μας δείχνει πως η επιλογή της συγκεκριμένης εταιρίας θα ήρθε με τελεσίγραφο.

Καλή συνέχεια στο έργο σας, να ξεβρομίσει ο τόπος από όλους τους! Καλά Θεοφάνεια σε όλους τους Έλληνες!

Α.Β.

Εγκεφαλικά στο πάνελ! Καθηγητής Πανάς: “Η Χρυσή Αυγή περνάει την ΝΔ στις ευρωεκλογές” – Απολαυστικό βίντεο

Χρόνια πολλά για την αυριανή ημέρα και καλή χρονιά με υγεία! Εύχομαι, το 2014 να είναι ελπιδοφόρο για όλους τους Έλληνες και για το Κίνημα το ίδιο! ΚΑΛΗ ΦΩΤΙΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ και να είστε καλά, καλή συνέχεια στον αγώνα, με τόλμη και θάρρος όπως μας έχετε συνηθίσει!

Γ.Τ.

Γεωργιάδης: “Τσάμπα οι λαθρομετανάστες στα δημόσια νοσοκομεία” – Δηλώστε πακιστανοί να σωθείτε! ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι οι εισβολείς που έχουν εισχωρήσει κατά εκατομμύρια στη χώρα μας. Δεν πρόκειται για μετανάστευση, ή μερικώς λαθρομετανάστευση. Πρόκειται καθαρά για εισβολή. Έτσι πρέπει να αναφέρεται και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται.  Κάποτε λέγανε ότι έχουμε 550.000 νόμιμους και άλλους τόσους παράνομους. Μετά οι παράνομοι γίνανε 1.000.000 και τώρα λένε ότι μειώνονται.  Πόσοι είναι σήμερα; Επιβάλλεται το σφράγισμα των συνόρων με τη συμμετοχή του στρατού και συνεχεία αυστηροί έλεγχοι από την αστυνομία. Τα έξοδα θα πρέπει να επιβαρύνουν τις χώρες των εισβολέων. Δεν πάει άλλο! Και αν θέλουν αριστεροί με ΜΚΟ ή όχι να πάνε μαζί τους. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! Χρόνια σας πολλά και καλές και φωτεινές σκέψεις.

Δ.Τ.

Άσχετος και επικίνδυνος ο Δένδιας: “Δεν ασχολούμαι με τα μέτρα ασφαλείας! Οπλοπολυβόλο το… MP-5!!!”

Προφανώς πρέπει να γίνει διαγραφή μέρος του χρέους και άμεση διεκδίκηση των δις που μας χρωστάει η Γερμανία. Αν όμως επιστρέψουμε στο νόμισμα μας, αυτό πρέπει να γίνει οργανωμένα και συντεταγμένα. Χρειάζεται άμεσα μία ασφαλής μελέτη για το τι θα χρειαστεί η χώρα τον πρώτο τουλάχιστον χρόνο. Αν επιστρέψουμε στη δραχμή, θα εξαφανιστούν μια ώρα αρχύτερα τρόικα και ΔΝΤ και μαζί τους και τα ντόπια και ξένα τσιράκια! Με εκτίμηση, καλά Θεοφάνεια!

Δ.Μ.

Η κατάπτυστη και αντιαισθητική διαφήμιση της Media Markt

Αναρωτιόμουν αν προασπίζεστε με την ίδια θέρμη τη θρησκευτική πίστη του Έλληνα και αν είστε ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων που θα μας φέρει ενώπιον του Παγκόσμιου δικτάτορα και της Πανθρησκείας ,αν ακούτε τις φωνές μας όταν τα κάθε λογής αριστερά ρετάλια ευτελίζουν τη πίστη του Έλληνα καθημερινά υποδυόμενοι ενίοτε και τους Ιερείς ακόμα, χάριν του Πρωτοχρονιάτικου καρναβαλιού τους, προσβάλλοντας το Άχραντο Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας χωρίς να «ανοίξει ρουθούνι» και χωρίς να ειπωθεί από το στόμα κανενός αξιότιμου Ιεράρχη κανένας αφοριστικός λόγος, σε αντίθεση με όσα λένε όταν πρόκειται για τα συσσίτια της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για Έλληνες και τάχα αντιτίθενται στο Λόγο του Θεού. Διαβάζοντας όμως τα άρθρα σας “Η σοφιστεία που μας τιμά: Η σύγκριση της Χρυσής Αυγής με την εκκλησία” για τη κατάπτυστη και αντιαισθητική διαφήμιση της Media Markt που είναι σαφώς καθαρή προάσπιση των Ηθών εκ μέρους σας και το άρθρο «Οι καρνάβαλοι βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ έτοιμοι για νέα μνημονιακή συγκυβέρνηση» και πληθώρα άλλων που εμπεριέχονται στην ιστοσελίδα σας αντιλαμβάνομαι ότι κατανοήσαμε λάθος και αδικήσαμε ένα κίνημα που αγωνίζεται αγνά και χωρίς δόλο. Στο σημείο αυτό σαν Ελληνίδα και Χριστιανή Ορθόδοξη θα ήθελα να δώσω μία απάντηση με το χέρι στη καρδιά στους Αξιότιμους Ιεράρχες μας μιας και πολεμούν με μένος πάμπολλες φορές το Εθνικιστικό κίνημα, ο ίδιος ο Χριστός μας δεν είπε: «Ὅταν δὲν σᾶς θέλουν σ’ ἕναν τόπο, νὰ φεύγετε ἀπ’ αὐτόν, τινάζοντας ἀκόμη καὶ τὴ σκόνη τῶν παπουτσιῶν σας»;;

Όταν λοιπόν δε δέχονται το κήρυγμα του Κυρίου μας και τη Πίστη μας πρέπει φεύγοντας από το τόπο τους να τινάζουμε και τη σκόνη των υποδημάτων μας. Λύστε μου λοιπόν την απορία. Οι ορδές των Μουσουλμάνων που εισήλθαν παρανόμως στη χώρα μας δέχονται το λόγο και το κήρυγμα του Κυρίου μας; Η θέλουν αντίθετα να καταλύσουν το κάθε τι χτίζοντας μουσουλμανικά τεμένη στις γειτονιές μας; Επομένως ποιος τηρεί το λόγο του Θεού; Οι Εθνικιστές που θέλουν να απομακρυνθούν οι αλλόθρησκοι ή εσείς που τρώτε μαζί τους στο όνομα της δήθεν «Αγάπης» που πλαισιώνει και υπηρετεί στο έπακρο το Διεθνισμό και Οικουμενισμό της Νέας Τάξης; Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης μας προτρέπει να μη λέμε καλημέρα στους αιρετικούς και οι Αρχιερείς μας συλλειτουργούν μαζί τους ,θυμηθείτε τους λόγους του Αγίου Γερμανού Β΄Κωνσταντινουπόλεως “Εξορκίζω όλους τους λαϊκούς, όσοι είστε γνήσια τέκνα της Ορθοδόξου Καθολικής Εκκλησίας, να φεύγετε ολοταχώς από τους ιερείς που υπέπεσαν στην υποταγή στους Λατίνους, και μήτε σε εκκλησία να συγκεντρώνεστε μαζί τους, μήτε να παίρνετε οποιαδήποτε ευλογία από τα χέρια τους. Είναι καλύτερα να προσεύχεστε στο Θεό στα σπίτια σας μόνοι, παρά να συγκεντρώνεστε στην εκκλησία μαζί με τους Λατινόφρονες. Ει’ δ’ άλλως, θα υποστείτε την ίδια κόλαση μ’ αυτούς”. Που είναι οι ένθερμοι λόγοι των Ιεραρχών απέναντι σε αυτούς που οδηγούν το ποίμνιο τους στη μεγαλύτερη των αμαρτιών, τη βλασφημία του Αγίου Πνεύματος, αφαιρώντας με τα ίδια τους τα χέρια το πολυτιμότερο δώρο του Θεού! Αυτό της ζωής; Μας λοιδορείτε όλους εμάς που δεν επιθυμούμε τη μουσουλμανοποίηση και την επικείμενη καταστροφή της χώρας μας από τους αλλόθρησκους. Μας αφορίζετε και μας “νουθετείτε” δια των λόγων σας να “επιστρέψουμε στο δικό σας” στρεβλό δρόμο που μόνον δρόμος που οδηγεί στη Σωτηρία δεν είναι. Καλή φώτιση για το μέλλον, χρόνια σας πολλά!

Β.Λ.

Ευρώ: Η ταφόπλακα της χώρας – Πολιτικοί: Οι νεκροθάφτες της…

Η ανεργία σαρώνει, οι μειώσεις μισθών έχουν υπερβεί το 60%, πολλοί εργαζόμενοι δουλεύουν και δεν πληρώνονται, οι νέοι πτυχιούχοι ζουν με το φιλοδώρημα των γονιών ή των παππούδων και των γιαγιάδων και ο Σαμαράς μας περνάει για πρόβατα, τάζοντας μας  “έξοδο από την κρίση”. Πως; Με τις μειώσεις στις συντάξεις; Το κλείσιμο των επιχειρήσεων ή με τις απολύσεις και τις διαθεσιμότητες; Ξέρω νέους που έφυγαν για την Ρουμανία για ένα κομμάτι ψωμί!! Εκεί υπάρχουν πολυεθνικές (εκεί που απαγόρευσαν τα κάλαντα) και υπάρχει δουλειά για νέους πτυχιούχους. Για πόσο καιρό όμως, είναι άγνωστο! Η κατάσταση είναι τραγική. Κάθε σπίτι έχει τουλάχιστον δύο ανέργους. Εργάζεται 1 στους 3 ή 4 και αν δεν υπήρχαν οι γονείς-συνταξιούχοι να βοηθούν ή ο ένας γείτονας τον άλλον να μοιράζονται το φαγητό, θα είχαμε ήδη νεκρούς από την πείνα. Αν μειωθούν και οι συντάξεις χηρείας από 70% σε 50%, οι γιαγιάδες ποιον θα πρωτοβοηθήσουν;

Όμως η ανάπτυξη “έρχεται” για εμάς, έφτασε εδώ και καιρό για αυτούς!…Για τους ψεύτες, τους δοσίλογους, τους προδότες πάντα θα υπάρχουν χρήματα και ανέσεις και φυσικά ανάπτυξη! Αν δεν απαλλαγούμε από το ευρώ, δεν δικαστούν και δεν δημευτούν τα κλεμμένα των πολιτικών που μας υποδούλωσαν στα αφεντικά τους, η Ελλάδα οδεύει ολοταχώς για νέα κατοχή πιο τραγική από αυτή του Β παγκοσμίου πολέμου. Τότε δεν υπήρχαν μεγάλες αστικές πόλεις και όσοι ζούσαν σε χωριά κατόρθωσαν να επιβιώσουν. Τώρα, τα χωριά ερήμωσαν, τα αστικά κέντρα εκτός από ανεργία και ακρίβεια έχουν εγκληματικότητα και μάλιστα πολύ αυξημένη! Ποιος θα επιβιώσει; Εμείς οι Έλληνες ή οι χιλιάδες λαθρομετανάστες που καραδοκούν; Δεν ξέρω τι σχεδιάζουν με τις εκλογές, αλλά αν τολμήσουν να απαγορεύσουν να είναι υποψήφιοι οι Χρυσαυγίτες, θα έχουμε σίγουρα μεγάλες αντιδράσεις. Προκαλούν συνεχώς με την λασπολογία και τον φανατισμό κατά των Εθνικιστών, τι επιδιώκουν; Αντεπίθεση με κάθε τρόπο, νομικό και πολιτικό.

Αγγελική Γ.Α.

ΥΓ: Ας φωτίσει ο Θεός τους Έλληνες να πράξουν το σωστό όποτε τους ζητηθεί. Χρόνια Πολλά σε όλους τους Χριστιανούς Ορθόδοξους, καλά Θεοφάνεια!

Μες στην απελπισία τους επιστρατεύουν Λαζόπουλο για τον Δήμο Αθηναίων οι ΝΔ-Πασοκοσυριζαίοι…
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Για εμάς τους εθνικιστές, κάθε γραφείο της Χρυσής Αυγής ανά την επικράτεια είναι και ένας εθνικιστικός οίκος. Είναι μια καλοκτισμένη στέγη, που φυλάσσει την ιερή φλόγα της Πίστης μας. Της πίστης σε ένα λαμπρό μέλλον για το έθνος και την φυλή. Της πίστης σε μια ισχυρή Ελλάδα και έναν αναζωογονημένο λαό. Μιας πίστης, που έχει διαταράξει την ανίερη «ειρήνη» των διεφθαρμένων πολιτικάντηδων και απειλεί πλέον ανοικτά την ίδια την ύπαρξη του Συστήματος της κλεπτοκρατίας! Ορθώς τρέμουν, λοιπόν.

Ο φόβος τους είναι μεγάλος. Μεγαλώνει μέρα με την ημέρα, καθώς αντικρίζουν πλέον τον χειρότερο εχθρό τους να γιγαντώνεται. Ο εχθρός αυτός δεν είναι άλλος από την Χρυσή Αυγή. Μάχονται με νύχια και με δόντια να αποτρέψουν την προέλαση των αγνών εθνικιστών. Ο πανικός τους είναι τρανός. Διώκουν ένα ολόκληρο ιδεολογικό και πολιτικό κίνημα, χωρίς καμιά πρόφαση. Οι κουρτίνες έχουν πέσει! Δεν δίστασαν να συλλάβουν βουλευτές μας, χωρίς κανέναν λόγο! Δεν δίστασαν να βάλουν στην φυλακή δύο βουλευτές μας, αλλά και τον ίδιο τον Αρχηγό και οδηγό μας! Τέλος, αυτοί οι θρασύδειλοι δεν δίστασαν να δολοφονήσουν δύο συναγωνιστές μας. Δεν δίστασαν να δολοφονήσουν δύο αδέρφια μας! Όλα αυτά, έγιναν για να τρομοκρατήσουν όλους εμάς.  Έκαναν όλες αυτές τις χυδαίες πράξεις, ώστε να μας σταματήσουν. Ο αγώνας μας όμως είναι δίκαιος και δεν προτιθέμεθα, ούτε κατά διάνοια να τον διακόψουμε.

Το θέμα το οποίο θα αναλύσουμε, είναι η σημασία της υποστήριξης στον αγώνα. Άπαντες πρέπει να καταλάβουμε πως ο αγώνας μας είναι ιερός! Είναι το μέγιστο αγαθό για το οποίο αγωνιζόμαστε καθημερινά, με κάθε μέσο το οποίο διαθέτουμε! Δεν νοείται τίποτε πιο αναγκαίο από τον αγώνα αυτό! Έλλειψη σύμπραξης στο κοινό μονοπάτι για την νίκη, προϋποθέτει την ηθική καταρράκωση του ανθρώπου. Ο Γιώργος και ο Μάνος δεν πέθαναν σε καμία περίπτωση μάταια. Ο θάνατος τους δεν θα είναι μάταιος. Άφησαν τα φθαρτά υλικά κορμιά τους και ανήλθαν στην  αίθουσα των αθανάτων! Είχαν την ανδρεία και την αμέριστη τιμή να συναντήσουν τους προπάτορες του Γένους. Στέφθηκαν ηρωομάρτυρες από την θεά της Ιστορίας.

Δεν είναι καιρός για υποχώρηση! Δεν είναι καιρός για μικροψυχία! Αντίθετα, είναι καιρός για ανασυγκρότηση! Είναι μονάχα καιρός για ολομέτωπη πολιτική και ιδεολογική Αντεπίθεση! Οι καιροί που διαβιούμε είναι εξίσου απότομοι και σκληροί. Είναι η σύγχρονη λυπηρή πραγματικότητα, αυτή που ακόνισε τους χαρακτήρες μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε την επιβεβλημένη σοβαρότητα της περιόδου. Πρέπει να κατανοήσουμε πως η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ομαδικά και συναγωνιστικά. Η Χρυσή Αυγή είστε όλοι εσείς, οπότε καλώ κάθε έναν από εσάς να τιθασεύσει τα συναισθήματα του, να διευρύνει την λογική ματιά του, να αντιληφθεί το δίκαιο του Αγώνα μας και να τον συνεχίσει μέχρι την τελική νίκη!

Έχοντας αναλύσει την αναγκαιότητα υποστήριξης του αγώνα της Χρυσής Αυγής, υπό το γενικό και ηθολογικό πρίσμα, ας εισέλθουμε σε μια πιο εξειδικευμένη διάσταση του όλου ζητήματος. Οι πιο πολλοί από εσάς πρότερης της έλευσης της Χρυσής Αυγής στο πολιτικό παρασκήνιο, υποστηρίζατε τα άλλοτε παραδοσιακά κόμματα. Αυτό είναι ένα γεγονός. Σε καμία περίπτωση η εκλογική δύναμη της Χρυσής Αυγής δεν προήλθε από παρθενογένεση. Όμως το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν δύναται να διαγραφεί ή να αλλάξει σε καμία περίπτωση. Δίνεται λοιπόν σε κάθε έναν από εσάς η επιλογή να εξαγνίσετε την ψυχή σας από τα λάθη του βδελυρού παρελθόντος. Να αποκηρύξετε την νοσηρή νοοτροπία που κυριαρχούσε και να ασπαστείτε την νέα του κινήματος μας. Αδράξτε την ευκαιρία, να αγωνιστείτε, ώστε να διορθώσετε το «χθες». Ακολουθείστε το δύσβατο μονοπάτι των ηρώων και όχι το πλακόστρωτο των δειλών! “Τι είναι ένα κάστρο, δίχως τους στρατιώτες του;” Λάβετε μέρος ενεργά στην προστασία του κάστρου αυτού. Το κάστρο αυτό με τα λάβαρα και με τα σύμβολα του, είναι κάθε γραφείο της Χρυσής Αυγής! Είναι ενδότερη υποχρέωση σας να παρευρίσκεστε στα γραφεία, γινόμενοι έτσι κοινωνοί της Εθνικιστικής ιδέας, αλλά και ενδιάμεσοι κρίκοι της Χρυσής Αυγής με την υπόλοιπη κοινωνία! Εσείς είστε αυτοί που καλείστε να μεταδώσετε το μήνυμα του εθνικισμού, ως λαμπαδηδρόμοι της τόσο φωτεινής Ιδέας μας.

Συνέλληνες, πόσο ρομαντική και συνάμα ιερή η νεκρική αυτοθυσία στον βωμό της πίστης στα ιδανικά του Εθνικισμού. Τίποτε πιο καθαρό και ανέγγιχτο από τον θάνατο υπέρ του αγώνα για το Έθνος. Ο αγών αυτός φαντάζει ατελείωτος και ίσως να είναι έτσι. Όμως δεν μας ενδιαφέρει το αίμα ή τα χρόνια που θα χάσουμε. Αφού γνωρίζουμε πως η αλυσίδα κάποια μέρα θα σπάσει και οι κάποτε δεσμώτες  θα επιφέρουν την πολυπόθητη Κάθαρση.

Δεν είναι κακό να έχει κάποιος φόβο. Είναι όμως κακό να αφήνεις αυτόν τον φόβο να κυριεύει την ψυχή και το σώμα σου! Η ώρα που με τόσο διακαές πόθο αναμέναμε πλησιάζει. Ετοιμαστείτε για μια ανηλεή μάχη. Ακούστε το  κάλεσμα της Χρυσής Αυγής και απαντήστε θετικά σε αυτό.

Ζήτω η Νίκη!

Λ. Παντελής – (Μέτωπο Νεολαίας)

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/h-fwnh-tou-laou-mhnumata-epistoles-kuriakh-6-ianouariou-2014#ixzz2pZnRtSkt

Exit mobile version