Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΣΠΙΩΤΗ «ΑΡΧΕΣ» ΚΑΙ ΜΜΕ – ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ…

terrorist.n

Ρεπορτάζ για τις εξελίξεις στο θέμα της τρομοκρατίας έχει η «Καθημερινή της Κυριακής», η οποία εντοπίζει τους δύο κύριους στόχους των αρχών. Ιδού:

«Άγνωστες πτυχές των ερευνών για τον εντοπισμό του φυγόποινου τρομοκράτη Νίκου Μαζιώτη και του 35χρονου καταζητούμενου αντιεξουσιαστή Π.Α., που σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο στην προσπάθεια αναδιοργάνωσης του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης», φέρνει στο φως της δημοσιότητας η «Κ», λίγα 24ωρα μετά την επίθεση ενόπλων στο σπίτι του Γερμανού πρέσβη στο Χαλάνδρι…  Μεγάλη κινητοποίηση προκάλεσε, αρχές Δεκεμβρίου, στην ΕΛ.ΑΣ. και η πληροφορία ότι ο 35χρονος καταζητούμενος αντιεξουσιαστής Π.Α. εντοπίστηκε σε στέκι αναρχικών στα Εξάρχεια. Ο 35χρονος καταζητείται από τον περασμένο Μάρτιο. Αστυνομικοί εντόπισαν τότε σε πάρκινγκ στα Εξάρχεια αυτοκίνητο που είχε νοικιάσει ο 35χρονος. Στον χώρο των αποσκευών υπήρχαν δύο καλάσνικοφ καθώς και πάνω από 750 σφαίρες διαμετρήματος 7,62 χιλιοστών. Όπως αποκάλυψε στην «Κ» ανώτατος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., στην ηγεσία του Σώματος περιήλθε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο 35χρονος εντοπίστηκε να επισκέπτεται στέκι αντιεξουσιαστών στα Εξάρχεια. Παρότι οργανώθηκε συγκεκαλυμμένη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, αυτό τελικά δεν κατέστη εφικτό. Ο 35χρονος θεωρείται από τους αστυνομικούς ως ο προμηθευτής με οπλισμό των οργανώσεων του λεγόμενου «αντάρτικου πόλης»…».

Ποιος είναι ο 35χρονος Π.Α.; Πρόκειται για τον Παναγιώτη Ασπιώτη, τον τρομοκράτη που όταν είχε συλληφθεί παλαιότερα για υπόθεση τρομοκρατίας, έσπευσε να του εκφράσει «συμπαράσταση» και «αλληλεγγύη» σχεδόν ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο mister Tsipras. Ίσως σ’ αυτό οφείλεται το «τακτ» των «αρχών» και των δημοσιογράφων, που εντελώς αδικαιολόγητα δεν ανακοινώνουν το όνομά του κι ούτε δίνουν στη δημοσιότητα τη φωτογραφία του, προστατεύοντάς τον ουσιαστικά αν τύχει και πέσει τυχαία στα χέρια της αστυνομίας (γνωρίζουν άραγε οι απλοί αστυνομικοί του δρόμου ποιος είναι και τι ρόλο παίζει; Εδώ δεν έχουν ούτε καν τη φωτογραφία του! Σίγουρα όχι!). Προφανώς, και η μη σύλληψή του οφείλεται σε μυστική «αντιφασιστική» συμφωνία της ΝΔ με τον ΣΥΡΙΖΑ, για να μην εκτεθεί το συνονθύλευμα, ότι πρωτοστάτησε στην αποφυλάκισή του!  

 

πηγή

Exit mobile version