Site icon ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Νέος γύρος αποπροσανατολισμού με επίκεντρο τον Λιάπη

Νέος γύρος αποπροσανατολισμού με επίκεντρο τον Λιάπη

Τον τελευταίο καιρό παίζουν τέσσερα ζητήματα διαφθοράς που ταλανίζουν τον πολιτικό κόσμο. Το ένα και σημαντικότερο όλων είναι τα απόνερα της κατάθεσης Κάντα για τις μίζες με τα εξοπλιστικά. Στην όλη υπόθεση έχει υπονοηθεί η συμμετοχή σημερινών πολιτικών προσώπων και έχει φανεί έκδηλα η προσπάθεια κυβέρνησης, ΜΜΕ και λοιπών εξουσιών και συγκάλυψη αυτών των ονομάτων. Η δεύτερη υπόθεση αφορά τον Τομπούλογλου και την υπόθεση είσπραξης μίζας ύψους 25.000€. Η τρίτη αφορά τις αποκαλύψεις σχετικά με τις δραστηριότητες του Μιχάλη Λιάπη, ξεκινώντας από τις πλαστές του πινακίδες και φτάνοντας μέχρι το σήμερα με την είσπραξη κοινοτικών κονδυλίων για την ανακαίνιση του πατρικού σπιτιού του. Η τέταρτη αφορά την υπόθεση απιστίας γαλάζιου βουλευτή με ύψος 4,7 εκ. ευρώΑπό αυτά τα τρία μπορείτε να φανταστείτε ποια είναι η κατάταξη σημαντικότητας τους. Το γεγονός ότι η προβολή τους από τα ΜΜΕ σε ποσότητα αντιστρόφως ανάλογη της σημαντικότητας τους, δείχνει την επιχείρηση συγκάλυψης που διενεργείται.

Τελευταία εξέλιξη σε αυτά τα ζητήματα ήταν οι αποκαλύψεις για μίζες εκατομμυρίων όσον αφορά τα εξοπλιστικά και η επιβολή περιοριστικών όρων στον βουλευτή της ΝΔ, Κοντογεώργο, για την υπόθεση της απιστίας. Και ω του θαύματος τα ΜΜΕ στην Ελλάδα ασχολούνται με το αν φιλοξένησε τουρίστες το πατρικό του Λιάπη. Αξίζει, βεβαίως, να σημειωθεί ότι το εν λόγω σκάνδαλο Λιάπη είναι σε άμεση συνάφεια με την υπόθεση Κοντογεώργου, αφού αφορά το δάνειο ύψους 4,7 εκ. ευρώ που καταλογίζεται στον νυν βουλευτή και την εταιρία «Ευρυτανία Α.Ε.» στην οποία αυτός συμμετείχε.Παρόλα αυτά δεν έχει γίνει καμία νύξη σε αυτόν, παρά μόνο τα ΜΜΕ αναλίσκονται στην νέα «Λιαπιάδα». Τα παραπάνω δείχνουν μια σαφή τάση απόκρυψης και συγκάλυψης των βαρυσήμαντων σκανδάλων που ταλανίζουν την  κυβέρνηση. Τα ΜΜΕ, ακολουθώντας πιστά τις διαταγές Σαμαρά, αναλίσκονται σε πολιτικά πτώματα και δεν λένε λέξη για τον «πολιτικό πρώτης γραμμής του ΠΑΣΟΚ», που εμπλέκεται στο σκάνδαλο με τις μίζες.

Δεν γίνεται να υπάρξει πραγματική πολιτική κάθαρση όταν στην εξουσία βρίσκονται τα κόμματα της αμαρτίας και την ενημέρωση των πολιτών αναλαμβάνουν οι κατέχοντες «τσάμπα άδειες» και «αφορολόγητες διαφημίσεις». Ο κύκλος της διαπλοκής και της ρεμούλας μπορεί να σπάσει μόνο με μία καθαρή πολιτική δύναμη, που δεν συνδέεται με αυτά τα κυκλώματα, δηλαδή μόνο με την Χρυσή Αυγή. 

Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/index.php/enimerosi/view/neos-guros-apoprosanatolismou-me-epikentro-ton-liaph#ixzz2peUp2R1b

Exit mobile version